Άννα Βίσση: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της clip «Ηλιοτρόπια»

No Rating

Το video clip για τη νέα της επιτυχία «Ηλιοτρόπια» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση και, μέσω των social media, αποκάλυψε το εντυπωσιακό του teaser!

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλεξάνδρου Κωστελίδη και γυρισμένο σε διάφορα locations, το video του «Ηλιοτρόπια» μας ταξιδεύει και με εικόνα στη ρυθμική ιστορία παντοτινής αγάπης που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και ερμηνεύει με το μοναδικό της τρόπο η Άννα Βίσση.

Το «Ηλιοτρόπια» έδωσε τον τίτλο στο πρόσφατο album της «απόλυτης Ελληνίδας star», που κυκλοφορεί από την Panik Gold και βρέθηκε στην πρώτη θέση του album sales charts για έξι διαδοχικές εβδομάδες. Από το album έχει οπτικοποιηθεί και το ντουέτο – έκπληξη με τη Γιώτα Γιάννα «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε».

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της τη «χρυσή» 11μελη της μπάντα και δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές. Επόμενος σταθμός είναι η Πάτρα (4/9), ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια συναυλία αγάπης κι ελπίδας στο Μάτι και στις 13 του μήνα θα τραγουδήσει στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί Λάρνακα και Λεμεσό.