Έτσι βάζει τέλος στις φήμες η Ελένη Τσολάκη: «Δεν είμαι έγκυος»

No Rating

Μια ατάκα της Ελένης Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει με τίτλο «Τι λέει;» πριν από λίγες ημέρες ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην τηλεόραση του Alpha, λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια αγκάλιασε τρυφερά ένα λούτρινο αρκουδάκι που υπήρχε στο πλατό και αμέσως άρχισαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της.

O συμπαρουσιαστής της Ελένης, ο Δημήτρης Μακαλιάς, πήρε τον λόγο και είπε: «Ετοιμη μανούλα είσαι, Ελένη μου. Ετοιμη. Το έπιασες το υπονοούμενο», ενώ εκείνη του χαμογέλασε με νόημα και είπε χαρακτηριστικά: «Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε μετά. Και θα σου πω και κάτι… Μπορεί και να είμαι έτοιμη μανούλα».

Η παρουσιάστρια του Alpha, που ζει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο στο πλευρό του αγαπημένου της επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη, έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Μάλιστα, πριν από αρκετούς μήνες, είχε ξεκαθαρίσει στη Realnews πως «το 2018 θέλω ένα παιδί».

Ομως, σύμφωνα με όσα έχει εξομολογηθεί η ίδια αυτό το διάστημα σε συνεργάτες της, παρά τη λαχτάρα της να βιώσει το θαύμα της μητρότητας, δεν είναι έγκυος. «Θέλω πολύ ένα παιδί, αλλά δεν είμαι έγκυος», φέρεται να είπε η παρουσιάστρια στο στενό περιβάλλον της, διαψεύδοντας μια και καλή τις φήμες που την ήθελαν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και πριν από έναν μήνα γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του, δείχνει να βιώνει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του και ο ερχομός ενός παιδιού θα ολοκληρώσει την ευτυχία του. Από την πρώτη στιγμή, η Ελένη και ο Παύλος κατάλαβαν πως έχουν τις ίδιες αναζητήσεις στη ζωή. Μία από αυτές είναι και η δημιουργία οικογένειας, ωστόσο όσοι τους συναναστρέφονται λένε πως δεν βιάζονται.

Θέλουν να τακτοποιήσουν κάποιες επιδιώξεις τους πρώτα, κυρίως η Ελένη, η οποία έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της προκειμένου να καθιερωθεί στον χώρο, και ύστερα θα δώσουν προτεραιότητα στο κοινό τους όνειρο, την οικογένειά τους.