Έχεις δει ποτέ ξανά τη JLo με την αδερφή της; Αν όχι, μάλλον ήρθε η ώρα!

No Rating

Όταν ακούς το όνομα της Jennifer Lopez δεν είναι και λίγα αυτά που σου έρχονται στο μυαλό. Η όμορφη Λατίνα είναι κούκλα, sexy και πολύ πετυχημένη και φυσικά τους τελευταίους μήνες βγαίνεις με έναν super γοητευτικό κύριο (τον Alex εννοούμε φυσικά). Αν υπάρχει κάτι που ίσως δεν γνώριζες ή σου διέφευγε τόσα χρόνια, είναι πως η 47χρονη τραγουδίστρια έχει αδερφή και μάλιστα είναι τόσο όμορφη, όσο εκείνη.

Αν πάλι το γνώριζες, αλλά είχες καιρό να τη δείς, τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη JLo παρέα με την μικρότερη -κατά δύο χρόνια- αδερφή της Lynda και τις κόρες τους στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Όπως πολύ καλά φαντάζεσαι και η Lynda δεν θα μπορούσε να είναι λίγότερο όμορφη ή εντυπωσιακή από την Jennifer. Οι δύο αδερφές απόλαυσαν μία βόλτα μαζί μετά από πολύ καιρό, ενώ οι μικρές Emme και Lucie έδειξαν να διασκεδάζουν την έξοδο αυτή. Αν νόμιζες λοιπόν, πως μόνο η Jennifer είναι όμορφη στην οικογένεια, έκανες μεγάλο λάθος!

Πηγή: Queen.gr

Ετικέτες