Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή μαζί τον επόμενο χειμώνα!

No Rating

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… 22 χρόνια μετά!

Το πρώτο σχήμα για τον επόμενο χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα ανακοινώθηκε ήδη και είναι… βόμβα!

Πρόκειται για μια συνάντηση πολυαναμενόμενη, δύο πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών, δύο τραγουδιστών που το κοινό αγαπά ιδιαίτερα και ήθελε πολύ τα τελευταία χρόνια να τους δει μαζί… ειδικά μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή που αφού συνυπήρξαν στις κριτικές επιτροπές των The Voice και Rising Star, ήρθε η ώρα να συνυπάρξουν και στη σκηνή του Αθηνών Αρένα!

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε ζωντανά στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Antenna “Το πρωινό” δια στόματος Θέμη Γεωργαντά. Ύστερα από βίντεο που προβλήθηκε σχετικά με την επίσκεψη της Δέσποινας Βανδή στο Αθηνών Αρένα όπου απόλαυσε τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο, ο Θέμη Γεωργαντάς είπε:

“Επιτέλους θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο να συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαγαζί και συγκεκριμένα στο Αθηνών Αρένα, την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο, αλλά ποτέ δεν του καθότανε. Έχω να σας πώ ότι και πέρυσι ο Αντώνης ήθελε να συνεργαστούν, αλλά η Δέσποινα είχε το Mamma Mia και δεν μπορούσε”.

Ετικέτες