Βίκυ Καγιά: Backstage φωτογραφίες από την κινηματογραφική της συμμετοχή!

No Rating

Η Βίκυ Καγιά έχει δοκιμαστεί επαγγελματικά σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Από τους πιο διασκεδαστικούς είναι η συμμετοχή της στην αγαπημένη ταινία των παιδιών Cars (Αυτοκίνητα) που επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη. Στις ελληνικές αίθουσες κυκλοφορεί επίσημα από τις 15 Ιουνίου από τη Feelgood αλλά οι συντελεστές της είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν μία μέρα νωρίτερα σε ειδική προβολή που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κινηματογράφο.

Η παρουσιάστρια του Shopping star δίνει τη φωνή της στην ηρωίδα Σάλυ Καρέρα. Στο πλευρό της φυσικά ήταν σε αυτή την προβολή όλη η ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετέχει στην μεταγλώττιση της ταινίας. Ανάμεσά τους ο πρωταγωνιστής Σάκης Ρουβάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Μάγκι Χαραλαμπίδου και η Δανάη Σκιαδή. Πρόκειται για τη νέα παραγωγή που υπογράφουν τα δύο μεγάλα studio της Disney και της Pixar.

Η όμορφη Βίκυ έφθασε χαμογελαστή στον κινηματογράφο για την ταινία, έχοντας μαζί την μικρή της πριγκίπισσα, την Bianca. Η μπέμπα της συναντήθηκε με τα παιδιά του Σάκη Ρουβά, Αναστασία και Αλέξανδρο, ενώ δεν σταμάτησε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον την διάσημης μαμά της.

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες