Για ποια γνωστή τραγουδίστρια, ξηλώνεται και ξαναφτιάχνεται μαγαζί στη Θεσσαλονίκη λόγω ασύλληπτων sold out lives;

No Rating

Το πρώτο live της στις 12 Σεπτεμβρίου προκάλεσε το αδιαχώρητο με εκατοντάδες να μένουν εκτός μαγαζιού, μην μπορώντας να απολαύσουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια.

Εν αναμονή της δεύτερης εμφάνισής της, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, που έγινε sold out με το που ανακοινώθηκε, οι επιχειρηματίες του Bedroom, έκαναν κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο, ώστε να ικανοποιήσουν πολύ περισσότερο κόσμο που θέλει να διασκεδάσει με τη Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά, που ανήκει πλέον στο δυναμικό της Panik Platinum, με τα τραγούδια της «Όνειρα», «Σήμερα και Αύριο», όπως και με την επανεκτέλεση του «Αμάρτησε μαζί μου, Έλα-Έλα», που υπάρχει στο live unplugged της, μαζί με μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, αποτελεί πλέον την ερμηνεύτρια-φαινόμενο, προκαλώντας sold out στις εμφανίσεις της, όπως συμβαίνει τώρα και στο Tokyo Theater Athens όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Έτσι τα αδέρφια Λυμπέρη, λόγω της μεγάλγης προσέλευσης του κόσμου στο ξεσηκωτικό live της Πέμπτης, ξήλωσαν το Bedroom, αφαίρεσαν το μπαρ που έπιανε μεγάλο χώρο και διαμόρφωσαν εκ νέου το μαγαζί για το live της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου με τη Λένα Ζευγαρά.