Γιώργος Γιαννιάς-Ελευθερία Παντελιδάκη θα γίνουν πρώτη φορά γονείς!

No Rating
Ένα παιδί θα «σφραγίσει» την ευτυχία του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη, που θα γίνουν πρώτη φορά γονείς σε λίγους μήνες! To Peoplegreece επικοινώνησε με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Μετά από περίπου 13 χρόνια σχέσης και ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκαν, σε μία ρομαντική τελετή στην Ρόδο, με κουμπάρους τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Τζένη Τζιβεριώτη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γοητευτική δασκάλα χορού ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους.

«Ο Γιώργος και η Ελευθερία είναι πολύ ευτυχισμένοι. Λαχταρούσαν να αποκτήσουν παιδί!», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Peoplegreece, προσθέτοντας πως η Ελευθερία είναι 4,5 μηνών. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα ήρθαν ενώ ο Γιώργος ετοιμαζόταν για τις εμφανίσεις του με τον Αντύπα στο «Vox» (η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου), αλλά και για το νέο του τραγούδι, μία ερωτική μπαλάντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Peoplegreece, το ζευγάρι θα αποκτήσει αγόρι, ενώ φαίνεται πως το όνομα του μπέμπη έχει «κλείσει» από νωρίς, καθώς αναμένεται να ονομαστεί Στέφανος, από τον πατέρα του Γιώργου!

Ετικέτες