Γιώργος Καπουτζίδης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Μένω μακριά από τοξικούς ανθρώπους!

No Rating

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, στο «Όλα Ξεκόλλα». Ο ηθοποιός που έχει αναλάβει την παρουσίαση του «The Voice», μιλάει για το νέο τηλεοπτικό project που έχει αναλάβει.

Το αγαπημένο talent show θα προβληθεί στο ΣΚΑΪ, αλλά όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, είχε ενδιαφερθεί και το κανάλι του Star για αυτό. «Ναι το »The Voice» είχε πάει όντως στο Star…Eγώ έκανα συμφωνία με το Star. To Star θέλησε να κάνω την παρουσίαση. Στη συνέχεια με προσέγγισαν οι άνθρωποι της παραγωγής και έτσι έγινε η συμφωνία…Όταν το Star είδε όλο αυτό το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, έκανε πίσω και μετά η παραγωγή πια, συνέχισε την προσπάθεια να το πάει σε κάποιο άλλο κανάλι!», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Αγχώνομαι! Πορώνομαι με το »The Voice»»
«Καταρχάς είναι ένα πρόγραμμα που μου άρεσε πολύ ως τηλεθεατής…Μου αρέσει αυτό που καλούμαι να κάνω. Αγχώνομαι και εγώ. Πορώνομαι λίγο στα παιχνίδια. Τα ζω! Δεν είμαι καθόλου αποστασιοποιήμενος!», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στην ίδια συνέντεξη παράδεχτηκε ότι θα ήθελε να βρίσκεται στην ομάδα του «The Voice» και η Δέσποινα Βανδή, η οποία τελικά θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Πώς είναι ο Σάκης ως κριτής; «Είναι εξαιρετικές οι εντυπώσεις που έχω. Είναι πάρα πολύ καλός! Όχι μόνο ο Σάκης. Όλοι είναι πάρα πολλοί καλοί. Είναι μία επιτροπή πολύ κεφάτη. Κάνουν πλάκα. Σηκώνονται από τις καρέκλες τους για να πανηγυρίσουν. Ακόμα και να χορέψουν!»,απάντησε ο ηθοποιός.

«Ο Σάκης είναι ο δύσκολος. Αυτός που θα πατήσει το κουμπί τελευταίος. Ο πιο σκεπτικός»,
είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μένω μακριά από τοξικούς ανθρώπους»

Ο ηθοποιός μιλώντας για την απόφαση του να μένει μακριά από ανθρώπους που τον επηρεάζουν αρνητικά στην ψυχολογία του, είπε: «Μία ζωή την έχουμε. Είναι αυτή που ζούμε τώρα. Δεν είναι πρόβα αυτό που ζούμε! Ζήσ΄το λοιπόν. Αγάπα αυτόν που θέλεις. Παντρέψου αυτόν που θέλεις. Κοιμήσου με αυτόν που θέλεις. Ξύπνα με αυτόν που θέλεις. Να είσαι όσα κιλά θέλεις. Και να έχεις όσα σκουλαρίκια θέλεις. Και όλα τα άλλα. Τα σχόλια, τις κριτικές και τα κουτσομπολιά. Παρ΄ τα και πέτα τα στον κάδο των σκουπιδιών! Δεν χρησιμεύουν σε τίποτα!».

Υπήρχαν περίοδοι που τοξικοί άνθρωποι τον είχαν ρίξει ψυχολογικά; «Φυσικά! Ειδικά την περίοδο του »Παρά Πέντε». Όταν είσαι μέσα στην επιτυχία τότε είναι που γίνεται ο χαμός. Τα χειρότερα πράγματα τα ακούς, όταν είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου!…Τοξικός είναι ένας άνθρωπος που φέρει αρχές που δεν μου ταιριάζουν. Δεν θέλω ανθρώπους που κουτσομπολεύουν. Που είναι άδικοι στις κρίσεις τους. Που να έχουν δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλω συμφεροντολόγους», απάντησε.

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες