Γιώργος Παπαδάκης: Ποιον παίκτη υποστηρίζει στο Survivor;

No Rating

Το Survivor αποτελεί κυριολεκτικά φαινόμενο. Από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια τηλεθεατών, τους οποίους διατηρεί έως σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο πως το reality γίνεται αντικείμενο συζήτησης και στις υπόλοιπες εκπομπές ανεξαρτήτως τηλεοπτικής στέγης. Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, στην τελευταία του συνέντευξη στη RealLife μίλησε επί του θέματος και μάλιστα εξέφρασε και την προτίμησή του σε συγκεκριμένο παίκτη!

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί, απάντησε: «Λίγο, όχι πάρα πολύ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία του ΣΚΑΙ. Έχω πει ανοικτά, και έχω κατακριθεί γι αυτό, τι με έχει ενοχλήσει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με πειράζει που ορισμένοι άνθρωποι παθιάζονται με το Survivor, ενώ μπορεί να είναι νέοι και άνεργοι. Διαφωνώ με το οργισμένο πάθος τους προς συγκεκριμένους παίκτες. Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Από την άλλη, θα ήταν ανόητο να πω ότι πρόκειται για ένα απαράδεκτο πρόγραμμα από τη στιγμή που και εγώ και η γυναίκα μου το παρακολουθούμε».

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες