Γνωρίστε το online supermarket e-fresh.gr!

No Rating

Το γνωστό πλέον e-Fresh.gr αποτελεί το πιο βραβευμένο online supermarket της Ελλάδας, και ήρθε η στιγμή να το γνωρίσετε! Χωρίς να τρέχετε, να ψάχνετε για parking και να κουβαλάτε, μπείτε στο e-Fresh.gr και βρείτε πάνω από 15.000 προϊόντα, κάντε την παραγγελία σας και θα σας έρθει ακόμα και αυθημερόν. Στο eFresh.gr θα βρείτε ό,τι βρίσκετε σε όλα τα supermarket για όλες σας τις ανάγκες: τρόφιμα, κάβα, προσωπική φροντίδα, καθαριότητα, βρεφικά είδη, pet food, προϊόντα υγείας και πολλά ακόμη!

Αλλά τι κάνει το eFresh.gr να ξεχωρίζει πραγματικά;

  • Για παραγγελίας από μόλις 25€ το κόστος μεταφορικών για την Αττική είναι μόνο 3€. Ενώ για παραγγελίες άνω των 55€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Υπόψιν ότι ο οδηγός θα τα φέρει στην πόρτα σας ακόμα κι αν μένετε στον 7ο όροφο!
  • Μπορείτε να πληρώσετε όπως θέλετε: με μετρητά ή κάρτα (μέσω POS) στον οδηγό μας κατά την παράδοση, PayPal, αλλά ακόμα και με κουπόνια Ticket Restaurant.
  • Διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, επιστρέφοντας 7€ ανά 200 πόντους που συγκεντρώσετε (το καλύτερο της αγοράς!).
  • Στο e-Fresh.gr θα βρείτε πραγματικά φρέσκα προϊόντα που μεταφέρονται σε ειδικά φορτηγά με χώρους ψυγείου και κατάψυξης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ψυκτική αλυσίδα και ο πελάτης παραλαμβάνει ολόφρεσκα προϊόντα στην πόρτα του.
  • Εκτός από τα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα, στο e-Fresh.gr θα βρείτε προϊόντα βιολογικά ή μικρών παραγωγών, προσφέροντας σας μια ευρεία γκάμα γεύσεων και επιλογών, και επίσης τουλάχιστον 1500 προσφορές κάθε μέρα.
  • Στο e-fresh.gr υπάρχουν εκατοντάδες συνταγές των οποίων τα υλικά είναι έτοιμα για να μπουν στο καρότσι σας, χωρίς να ψάχνεστε, κάνοντας τον προγραμματισμό του εβδομαδιαίου μενού σας ακόμα πιο εύκολο.
  • Θέλετε τα ψώνια σας σήμερα? Κανένα πρόβλημα! Κάντε τις αγορές σας και επιλέξτε το πιο κατάλληλο δίωρο για την παράδοση και το φορτηγό του e-Fresh.gr θα είναι εκεί! Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 9πμ μέχρι τις 11μμ το βράδυ!

Επισκεφτείτε τώρα το www.eFresh.gr και παραλάβετε στο χώρο σας  μέσα σε λίγες ώρες όλα όσα χρειάζεστε από το supermarket… χωρίς να πάτε στο supermarket!

 

Ετικέτες