Δέσποινα Βανδή: Με το Mamma Mia έχει κάνει νέους φίλους!

No Rating

Οι ώρες που έχει περάσει οι Δέσποινα Βανδή με τους συνεργάτες της είναι αρκετές για να δεθεί μαζί τους. Το θέατρο Ακροπόλ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της και οι συντελεστές του Mamma Mia είναι σαν οικογένεια.

Με κάποιους βέβαια ήταν ήδη φίλη! Ένας από αυτούς είναι και ο Αργύρης Αγγέλου με τον οποίο μάλιστα πέρασε και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ρεβεγιόν που οργάνωσε στο σπίτι της. Ένας ακόμα άνθρωπος με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα.

“Με την Δέσποινα δεν γνωριζόμασταν πολύ καλά. Κατά τη διάρκεια των προβών όμως ήρθαμε πολύ πιο κοντά κι εκεί κατάλαβα ότι είναι πολύ δουλευταρού. Έχει μεγάλη αντίληψη, πάθος και στόχο αυτό που κάνει να είναι τέλειο. Μου αρέσει ο ενθουσιασμός μικρού παιδιού που πηγάζει από μέσα της, αλλά περισσότερο λατρεύω το γάργαρο γέλιο της. Ειδικά όταν την πιάνει πάνω στη σκηνή. Θεωρώ πως, αν και είναι πρώτη φορά στο σανίδι, το κατέκτησε. Είναι στο χέρι της να το συνεχίσει. Είναι επίσης άψογη συνεργάτης, πολύ γενναιόδωρη και ανοιχτή με όλους. Είναι η τέλεια Μamma Mia”, έχει πει σε συνέντευξή της στο Secret η Μπέττυ.

Η εκτίμηση είναι βέβαια αμοιβαία και για αυτό ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια. Μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου απόλαυσαν την αδερφή της Μπέττυς, Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Ξανθίππη του βραβευμένου Γιώργου Α. Χριστοδούλου είναι μια θεατρική παράσταση, με έντονα κωμικά, σατυρικά και δραματικά στοιχεία με επίκεντρο την ζωή και την φιλοσοφία του Σωκράτη, ιδωμένη μέσα από την σκοπιά της γυναίκας του της Ξανθίππης, που αναζητά την ιστορική της δικαίωση.

Το έργο «Ξανθίππη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου ανεβαίνει στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό, σε σκηνοθεσία του Κωστή Παπαϊωάννου, στις 13 Δεκεμβρίου 2016. Η Ματθίλδη Μαγγίρα ενσαρκώνει και φέρνει στη ζωή μετά από χιλιάδες χρόνια μια σημαντική γυναικεία φιγούρα που λίγοι γνωρίζουν πραγματικά, ακροβατώντας δεξιοτεχνικά μεταξύ κωμωδίας, τραγωδίας, δράματος, επιθεώρησης και stand up comedy.

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες