Δέσποινα Βανδή: «Στο πρώτο επεισόδιο του Voice, πήγα στο νοσοκομείο από το άγχος μου»

No Rating

Από τη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό». Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της ως Donna στην μεταφορά του musical «Mamma Mia», χαμογελαστή και με καλή διάθεση η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη κι έχω μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα μας. Θέλω να δω πως θα φανεί όλο αυτό στον κόσμο. Δουλεύουμε τρεις μήνες κι είμαστε περίπου 35 άνθρωποι…”, λέει σχετικά με την παράσταση ενώ δε διστάζει να παραδεχθεί ότι προσπάθησε πολύ ώστε να μπορέσει να σταθεί επάξια δίπλα στους σπουδαίους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν επίσης στο musical.

Λίγο μετά, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο νέο talent show του Antenna «Rising Star», αποκάλυψε ότι πράγματι δεν γνώριζε για την συμμετοχή και του Αντώνη Ρέμου σε αυτό. Όταν το  έμαθε, χάρηκε ιδιαιτέρως καθώς οι δυο τους είναι φίλοι και όταν δουλεύουν μαζί η χημεία είναι σίγουρη.

Παράλληλα, σχολίασε και την πρώτη της εμπειρία στην τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Voice. “Και τηλεόραση όταν έκανα είχα τρομακτικό άγχος. Είχα πάει στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι παθαίνω καρδιά στο πρώτο επεισόδιο του The Voice! Από το άγχος μου…”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην όμορφη οικογένειά της, στο σύζυγό της αλλά και στους κοντινότερους της ανθρώπους, αυτούς στους οποίους εμπιστεύεται τα πιο προσωπικά της ζητήματα.

Ετικέτες