ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια παντρεμένη γυναίκα !

No Rating

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και τρεισήμισι χρόνια είναι παντρεμένη με έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο

Αυτή και αν είναι είδηση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που βρίσκεται στη λίστα με τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στο Google το 2018 είναι παντρεμένη. Η μελαχρινή καλλονή από την Πάτρα που γνωρίσαμε μέσα από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model εδώ και τρεισήμισι χρόνια είναι παντρεμένη με αρχιτέκτονα.

Την αποκάλυψη έκαναν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τρεισήμισι χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας. Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2010 και παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή.

Το μοντέλο και ο αρχιτέκτονας δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, παρόλα αυτά έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Μάρτιο.

Οι φήμες θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Η ίδια πάντως είναι σφίγγα σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή για την οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά.

Πρόσφατα σε συνέντευξη της στο περιοδικό Omikron, είχε πει: «Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Με βλέπετε, εκτίθεμαι, σου μιλάω για όλη μου τη ζωή, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα! Δεν έχω να κρύψω κάτι άλλο από τον κόσμο. Μόνο μία προσωπική ζωή θέλω να έχω για μένα και μόνο, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα».