Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο που κάνει κάθε χρόνο στον εαυτό της πριν την πρεμιέρα

No Rating

Η μεγάλη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη έρχεται και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για την επιστροφή της.

Η εκπομπή του Alpha έχει αγαπηθεί όσο λίγες όλα αυτά τα χρόνια και όχι άδικά. Την φετινή σεζόν θα δούμε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όμως το βέβαιο είναι πως η παρουσιάστρια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και πάλι.

Ανάμεσα σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, συμμετείχε για τέταρτη χρονιά στην καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της Estee Lauder. Όσο για το ποια είναι η μία δράση κατά του καρκίνου του μαστού που θα θέλατε περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν, μέσα από αυτή την καμπάνια; Η ίδια απαντά: «Στόχος της καμπάνιας είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Θα ήθελα κάθε γυναίκα να κάνει κάθε χρόνο την ενδεδειγμένη προληπτική εξέταση μαστών με βάση την ηλικία της και να μην το αμελεί. Οι ρυθμοί της εποχής μας είναι τόσο έντονοι, που πολλές φορές ‘’ξεχνιόμαστε’’ ή το παραμελούμε. Γι’ αυτό αν κάθε χρόνο η ημέρα των γενεθλίων μας γίνει η ημέρα που είτε κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο είτε κλείνουμε το ραντεβού μας με το γιατρό μας, μπορούμε να το πετύχουμε. Κάτι πολύ σημαντικό που μας ενημερώνει το Άλμα Ζωής είναι: Η ειδικότητα του γιατρού που έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να κάνουμε κλινική εξέταση στον μαστό μας είναι ο χειρουργός μαστού. Αφού κάνουμε τη μαστογραφία, πρέπει να του την πάμε για έλεγχο».

Ποια είναι η δική της δράση όμως κατά του καρκίνου του μαστού; «Επιλέγω να κάνω την μαστογραφία μου κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου και προτρέπω τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να κάνουν το ίδιο. Είναι ένα δώρο που κάνω στον εαυτό μου!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες