Ελένη Φουρέιρα: «Στη Eurovision τα έζησα όλα μέσα σε 13 μέρες!»

No Rating

Η ανατρεπτική Ελένη Φουρέιρα κάθισε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του έδωσε μια αποκλειστική κι αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή αλλά το… viral Loquita Challenge που κατέκλυσε τα social media τους προηγούμενους μήνες.

Για το ξεκίνημά της στο συγκρότημα Mystique, η Ελένη δήλωσε: “Στα 18 μου είχα άγνοια κινδύνου. Με τα χρόνια δυστυχώς σου φεύγει ο αυθορμητισμός που έχεις όταν ξεκινάς”.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και το κυνηγητό από τους paparazzi, λέει: “Η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να απασχολεί κανένα. Όταν σε βγάζουν φωτογραφία και δεν το επιλέγεις, είναι σα να έρχεται ο άλλος στο κρεβάτι σου και να σε φωτογραφίζει. Με έχουν στεναχωρήσει πράγματα. Είμαι τραγουδίστρια, δεν κυνηγάω την δημοσιότητα, δεν είμαι celebrity. Δεν θα με δεις ποτέ σε ένα περιοδικό φτιαγμένη όταν πάω για καφέ. Είμαι σαν… τέρας”.

Τέλος, δε θα γινόταν να μην αναφερθεί και στην εμπειρία της Eurovision που έφερε άλλη τροπή στην καριέρα της. “Πήγα με την Κύπρο, γιατί στην Ελλάδα ήθελαν κάτι διαφορετικό, και τις δύο χρονιές που προσπαθήσαμε. Στην Eurovision τα έζησα όλα μέσα σε 13 μέρες. Αν δεν είσαι έμπειρος να το διαχειριστείς μπορείς να την ακούσεις”.

Δείτε και το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο από την εκπομπή, κατά το οποίο η pop τραγουδίστρια πέρασε από τις Μύγες!