ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/04 : Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο, κάτι που με την σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες» κι αν θες κάτι δεν έχεις παρά να το ζητήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους χωρίζει σε δύο «στρατόπεδα» τον κόσμο σου, ίσως κι εξ αιτίας μιας δικιάς σου εγωιστικής στάσης, που δημιουργεί φίλους μα και ανταγωνιστές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να τον «ταΐσεις» αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στις πνευματικές αναζητήσεις ή/και την επιμόρφωσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο αποφασιστική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου κι ας σε… πουν εγωίσταρο! Αν όμως αρχίσεις να μαζεύεις χρήμα, να ξέρεις πώς δεν θα αργήσει ή ώρα και η στιγμή που θα το ξοδέψεις μονομιάς για να καλύψεις ανάγκες κι επιθυμίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί στο να ξεκουραστείς και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ μια… γλυκιά συνωμοσία υπέρ σου θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση σε προσωπικά θέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε βάζει σε θέση μάχης, όσο πιθανό είναι να πετύχεις έναν στόχο παίρνοντας «παραμάζωμα» ότι ή… όποιον/α βρεθεί στο διάβα σου, άλλο τόσο είναι να γίνεις… εσύ στόχος κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν. Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά και μην «ζορίζεις» πολύ τα χέρια και τους ώμους σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ αν έχεις κάποιο πρόβλημα, η λύση θα έρθει μέσα από μια φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα κάνει την επίτευξη των στόχων σου εύκολη και απλή, με μόνο προαπαιτούμενο την φυσική σου παρουσία. ίσως μάλιστα να κάνεις και μια αισθητική επιλογή, που θα σε «ανεβάσει» στα μάτια του κόσμου. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους να ενεργοποιεί το παρασκήνιο, όσο πιθανό είναι να γίνουν «ύποπτες» κινήσεις σε βάρος σου, άλλο τόσο είναι να κινηθείς κι εσύ μυστικά για να παρακάμψεις εμπόδια. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει μια περαστική αλλά έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ύστερα από μια εντατική εργασία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Κριό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, κάτι… πολύτιμο σε καιρό καραντίνας κι ακόμη κι αν δεν βγεις έξω σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας εντός ή μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μέσα και αξεσουάρ που ομορφαίνουν και διευκολύνουν την ζωή σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αγωνιστείς «για το κοινό καλό», την ίδια στιγμή όμως εντείνει τους ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις ή τα δικά τους επιτακτικά «θέλω» στα όσα συμβαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εντατικοποιήσεις την δράση σου, είτε για να αντιμετωπίσεις μια έκτακτη κρίση, είτε για να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν στόχο σου. Και πέρα από τον ζήλο ή το μεράκι σου, σίγουρα θα παίξει ρόλο και ένα ισχυρό πρόσωπο, είτε δίνοντάς σου «λευκή επιταγή», είτε βάζοντάς σου «τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» με τις απαιτήσεις του! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει ευκολίες και υποστηρίξεις από τους άλλους και αν μη τι άλλο η καλοπέρασή σου δείχνει εξασφαλισμένη. Ίσως πάλι να «βολευτείς» με την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή συνεργάτη σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους συνηγορεί στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά όσον αφορά τα τεκταινόμενα με συγγενείς ή/και γείτονες είναι… εύκολο να προκύψουν νεύρα και διαξιφισμοί «για ψύλλου πήδημα». Επιπλέον, όσο πιθανό είναι να βρεις ομοϊδεάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλο τόσο είναι να «στα χώσουν»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σε «τρέχει» για οικονομικά ζητήματα ή για να αποκρούσεις έξωθεν επιβουλές για τα κεκτημένα σου ή/και για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, που -σημειωτέον- μπορεί να μην είναι δικές σου αλλά άλλων. Αν πάλι κερδίσεις κάτι από τύχη, απλά πάρε τα λεφτά και… τρέχα, αφού αν επιμείνεις πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα που «θα πιάσεις την καλή», το πιθανότερο είναι να τα χάσεις όλα κι… άλλα τόσα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα εργασιακά σου και αν θες να απαλλαγείς από ευθύνες και καθήκοντα είναι πιθανό να σε καλύψει κάποιος/α. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντί σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού οι διαθέσεις των άλλων κινούνται στα δύο άκρα, είτε είναι δηλαδή άκρως υποστηρικτικές, είτε φανατικά εναντίον σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις έναν σύμμαχο άλλο τόσο είναι να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλό ή το… κακό θα έχει μικρή διάρκεια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ξεσκάσεις μέσα από διασκεδάσεις, παιχνίδια και φλερτ, ενώ σίγουρα θα έχεις και τα «τυχερά» σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες και τα μπόνους που σου προσφέρονται, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες επιφυλάξεις σου. Επιπλέον, μια νότα ομορφιάς στον χώρο σου θα κάνει κι εσένα να νοιώσεις πιο «γεμάτος/η» Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους συνηγορεί σε εντάσεις στα εργασιακά σου και για να γίνουν όλα όπως τα θες είναι προτιμότερο να δράσεις μόνος/η. Μην ξεπεράσεις όμως τις αντοχές σου, ούτε να μπεις στον «στίβο» απότομα, αφού μετά ένας πόνος θα σου θυμίσει πώς δεν είσαι άτρωτος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους, μπορεί να ενοχληθείς ή να εκνευριστείς από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να «ευθύνεται» για αυτό και ο δικός σου εγωισμός, που είναι… ασυμμάζευτος! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, έχε τα από κοντά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει πιο… γλυκές τις συνθήκες περιορισμού, μέσα από ευχάριστα δρώμενα, ίσως μάλιστα να εξέλθεις με καλή παρέα. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοείται η αγορά ρούχων, αξεσουάρ αλλά και συσκευών που ομορφαίνουν την καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί έντονη κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επείγοντα θέματα τεχνικής φύσεως ή κόντρες με τους οικείους σου κι εδώ αν αρχίσουν να αντιπαρατίθενται οι εγωισμοί, άκρη δεν θα βγάλεις, οπότε πόνταρε στο φιλότιμο. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος σε κλειστό χώρο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πιο πλήρης.