ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/06: Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή «ο τροχός» γυρίζει πολύ γρήγορα, μην χάσεις τον χρόνο σου με άσκοπες διαπραγματεύσεις και στόχευσε στην ουσία του θέματος. Επιπλέον βέβαια, η επιτυχία ενός συνεργάτη ή ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να δώσει «πόντους» και σε σένα. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους προσδίδει ένα νοσταλγικό προφίλ στις επαφές και τις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία θα γίνουν μοιράσματα και θα έρθετε πολύ κοντά!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια πρόσκαιρη αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να ξεπεράσεις εύκολα ότι σου φράζει τον δρόμο. Επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην υπερτιμήσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις για την υγεία σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σου φέρνει παροχές που κατά κάποιο τρόπο στις χρωστούσαν, ενώ οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν πρωτίστως στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καθιστά βασική προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων αλλά και την «ψυχή» της παρέας, δεν έχεις λοιπόν παρά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς «να μαδάς την μαργαρίτα». Αν βέβαια έχεις παιδιά μπορεί να προβληματιστείς από τα «κατορθώματά» τους! Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, ίσως να νιώσεις έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και την… μαγειρική Παράδοση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προκαλεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τελικά θα είναι για καλό. Επιπλέον μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που θεωρούσες λήξαν αλλά πρέπει να το διαπραγματευτείς εκ νέου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε οδηγεί σε μια… κρυφή αγκαλιά, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα των αδυναμιών σου και «κολλήσεις» συναισθηματικά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς, ενώ είναι μια καλή μέρα για γεωργικές εργασίες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου, αλλά και να βάλεις με… τρόπο στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που σε σχολιάζει ή ανακατεύεται στην ζωή σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν σου και… ότι προκύψει! Είναι ακόμη πιθανό να έρθεις σε επαφή με μια κοινότητα ή έναν σύλλογο που έχουν ως αντικείμενό τους την διατήρηση και αξιοποίηση της Παράδοσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει οικονομικά διλήμματα, όχι τόσο για το τι θα πράξεις εσύ αλλά κυρίως για το πώς θα διαχειριστείς και θα «συμμαζέψεις» κάποιον/α που ξοδεύει τα χρήματά σου! Και βέβαια θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και της διπλωματίας. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους βάζει την δική της σφραγίδα στις εξελίξεις, δρομολογώντας συναντήσεις κι επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν σου, που πέρα από τις δεξιότητές τους ή μια επαγγελματική σχέση που έχετε, διεκδικούν και μια… περίοπτη θέση στην καρδιά σου!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η κι εκεί που έχεις αποφασίσει το «άλφα» να το γυρίσεις στο «βήτα» ή ακόμη και στο… ωμέγα, δίνοντας τελικά μια μπερδεμένη εικόνα στους άλλους για το τι πραγματικά ζητάς. Προσπάθησε ακόμη να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα καπρίτσια των άλλων. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η στις προσεγγίσεις σου, ίσως μάλιστα να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί, που τείνουν να ανανεωθούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στα εργασιακά σου, τις οποίες θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, χρησιμοποιώντας τις προσβάσεις σου σε κάθε πηγή πληροφόρησης. Επιπλέον βέβαια καλείσαι να μην αμελήσεις ζητήματα υγείας, αφού θα τα βρεις μπροστά σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα υλικής μα και συναισθηματικής αξίας, κάνοντας την «προίκα» σου και παίρνοντας μια… ρεβάνς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει «μπερδέματα» με φίλους/ες και σε κάθε περίπτωση μια πολιτισμένη συζήτηση θα άρει τις όποιες παρεξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την τάση σου για… ζευγάρωμα, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση του παρελθόντος. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, που κατέχουν πολλά «μυστικά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τις αρετές μα και τα ελαττώματα σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε καθεστώς ανταλλαγής κατηγοριών ή απόδοσης ευθυνών αλλά όταν η άμιλλα αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα. Κι εδώ το καλό είναι ότι η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους διαμορφώνει ένα αλληλέγγυο κλίμα, που είναι «μαγιά» για την συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων «παλιών», είτε σε σχέση με τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ότι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες και φίλους/ες. Επιπλέον αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις κι ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις σε συναισθηματικές αδυναμίες, πολύ περισσότερο που φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για… οτιδήποτε!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την συνεννόηση και την διπλωματία, αφού μόνον με έναν τέτοιο τρόπο θα καταφέρεις να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»!. Επιπλέον όμως συγκράτησε και την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σηματοδοτεί όμορφες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Μπορεί ακόμη να φροντίσεις για τις ανάγκες του σπιτιού σου ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου.