ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/07 : Η ΜΕΡΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να κρατήσεις ψηλά το… λάβαρο της πρωτοπορίας, επιδιώκοντας το «ανέφικτο», αφού οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχεις κάτι, ξεκινώντας ως αουτσάιντερ. Αντίθετα ως «φαβορί» μπορεί να πάθεις καμιά… νίλα! Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική επιτυχία ή βοήθεια, μην αφήσεις μόνον τους άλλους να σου «κόψουν την τύχη» με τις επιφυλάξεις και τις… δεισιδαιμονίες τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα «ιδιόμορφο» άτομο, που θα σε κάνει… άνω-κάτω με τα «κόλπα» του! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση! Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου, καλό είναι όμως να ξεκαθαρίσεις όσο γίνεται την θέση σου, για να μην προκύψουν οικονομικές ή συναισθηματικές… παρεξηγήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος ή θα ξεμπλοκάρει απρόσμενα μια πηγή χρηματοδότησης. Από την άλλη πλευρά όμως μια «δεδομένη» πηγή εσόδων θα πάψει να υφίσταται προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει ένα έκτακτο έξοδο, που θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό εξακολουθεί να φέρνει μια αστάθεια στα εργασιακά σου το πιο σημαντικό όμως για σένα είναι το να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αφού ενεργειακά είσαι «down».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε κάνει πιο επιρρεπή στις εκπλήξεις ή τις ανατροπές και καλό είναι να «φρεσκάρεις» τις αντιλήψεις σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού μόνον έτσι θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις καινοφανείς καταστάσεις που θα βιώσεις. Αντίθετα μια συντηρητική «γραμμή» πλεύσης δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να «το ρίξεις έξω», δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί» αλλά και για… άλλα που κάνουν την καρδιά σου να κτυπά δυνατά!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου δεν θα φερθεί σωστά. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξουν πολλά και στην καριέρα σου ή την σχέση σου με έναν «ισχυρό».. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε στρέφει στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ενώ δρομολογεί εξελίξεις σχετικές με μισθώσεις ή περιουσιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που ναι μεν «κουβαλάνε μια τρέλα» αλλά μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στις αναζητήσεις σου, ακόμη κι αν αρχικά σε «ξενίζουν»! Στον αντίποδα ωστόσο, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την αντίδραση ενός «φίλα προσκείμενου» ατόμου, που απλά «κοιτάζει την πάρτη του»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σε διαφωτίσει… επαρκώς για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας!

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σου συνιστά να αλλάξεις ρότα αλλά και να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι εκπλήξεις και οι… εξαιρέσεις! Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλη ημέρα για να απευθυνθείς σε ισχυρά πρόσωπα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή ιδιότροπα, αντίθετα όμως ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από κάποιον/α που είχες δεδομένη την υποστήριξή του/της. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο… πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα «για λίγους» και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από άτομα που δεν περίμενες να έχουν ανάλογες αναζητήσεις με τις δικές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε στρέφει προς την διερεύνηση μυστηρίων αλλά δεν αποκλείεται να τα παρατήσεις όλα στην… τύχη τους προκειμένου να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο. Αν όμως νοιώθεις «βολεμένος/η» στην σιγουριά σου, τότε κάτι απροσδόκητο θα ταράξει την ηρεμία σου, αναγκάζοντάς σε να αναθεωρήσεις την πολιτική σου. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να μείνεις για λίγο μόνος/η, αφήνοντας στην άκρη κάποιες από τις δουλειές σου. Επιπλέον ενδέχεται να λάβεις ένα «μήνυμα» από το… υπερπέραν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να κάνεις την… έκπληξη, αναδεικνύοντας τα πιο πρωτοποριακά σου στοιχεία κι αφήνοντας περισσότερες ελευθερίες στους άλλους! Αν βέβαια δεν το πράξεις τότε η έκπληξη θα έρθει από… απέναντι, ίσως μάλιστα να είναι και «ενοχλητική», αφού θα θιγούν ισορροπίες που είναι βασικές για σένα κι αυτό ισχύει τόσο για τις δουλειές σου, όσο και για τα προσωπικά σου. Κάνε λοιπόν μια εξαίρεση και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, με την συνδρομή της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να γνωρίσεις παράγοντες της δημόσιας ζωής και της Οικονομίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να εκφράσεις τον… εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που ναι μεν είναι «προκλητικά» για κάποιους/ες αλλά εσένα σε «φτιάχνουν». Μάλιστα όσο πιο… παλαβό ή «ανέφικτο» δείχνει το εγχείρημά σου, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις για να πετύχεις. Τα «σίγουρα» και τις υποθέσεις ρουτίνας να φοβάσαι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν κοινωνική και οικονομική ισχύ αλλά σίγουρα δεν κάνουν «ψυχικά» κι αν σε στηρίξουν θα ζητήσουν ανταλλάγματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε «περίεργους» τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και τις παραξενιές τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμάσεις κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Σε σχέση όμως με τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά, με τον κυνισμό να κυριαρχεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό καθιστά πιθανό ένα ταξίδι, ενώ σε στρέφει και σε πνευματικές αναζητήσεις, ίσως όμως και να αναλωθείς σε «πικάντικες» μεν συζητήσεις αλλά με… ανάλαφρο περιεχόμενο!