ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/09: Φρόντισε τις εκκρεμότητές σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις σχέδια που απαιτούν μια πιο μακροχρόνια επίβλεψη, αν όμως επιχειρήσεις να ξεμπερδεύεις με κάτι άμεσα το πιθανότερο είναι «να φας τα μούτρα σου». Ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα ενεργειακό έλλειμμα που θα σε «κολλήσει». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα με τον εύκολο τρόπο, κυρίως δηλαδή με «μέσον». Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει περισσότερες ευκολίες στην δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με αντικείμενο την εξασφάλιση περισσότερων ανέσεων. Επιπλέον με τον Ερμή στην Παρθένο, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε αναστατώσει με ένα οξύ θέμα υγείας ή μια αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, που θα φέρει τα πάνω κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να κάνεις τον χώρο σου, πιο λειτουργικό, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να σου προσφερθεί κάτι που επιθυμείς ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά ζητήματα, μπορεί όμως εύκολα να προκαλέσουν προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά την διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής αλλά και να αποκρούσεις έξωθεν προσβολές. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεκουραστείς, αφήνοντας τις δύσκολες εργασίες για μια άλλη ημέρα κι είναι μια ευκαιρία να φροντίσεις και την υγεία σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο θα σου προσφέρει τις υλικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι όμορφο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου ζητά επιτακτικά το… μερτικό του από την ζωή σου, με τις εντάσεις να περισσεύουν και ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς τα πράγματα είναι το να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική στις εξωτερικές δράσεις σου ή να διαβάσεις εντατικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου στην διεκπεραίωση εργασιών που οι άλλοι αδυνατούν να ολοκληρώσουν, λόγω έλλειψης της κατάλληλης τεχνογνωσίας, φέρνοντάς σε, σε πλεονεκτική θέση. Ίσως βέβαια να σου συμβεί και κάτι «τυχερό». Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να χαρείς το πλεονέκτημα σου, Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει έναν οικονομικό… συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου δεν μπορείς να θεωρείς τίποτε ως δεδομένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα μια κατάσταση να «γυρίσει» απότομα κι αυτό συμβεί σε βάρος σου, θα χρειαστεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει ενθαρρυντικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αφού αύριο ξημερώνει μια αρκετά δύσκολη μέρα. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες αλλά και να ξεκουραστείς σε ένα «μυστικό» μέρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου κι ίσως τελικά να «ξεβολευτείς» ή να χρειαστεί να διεκδικήσεις τα… αυτονόητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, ίσως μάλιστα να τύχεις ευκολιών ή να εξαργυρώσεις την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου κι αν νοιώθεις πως έχεις στερηθεί πράγματα, ήρθε η ώρα για να τα αποκτήσεις, φύλαξε ωστόσο και κάτι για… αύριο, αφού ακολουθούν δυσκολίες. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ανταγωνισμούς στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά όσο εύκολο είναι να γίνει μέγας σαματάς, άλλο τόσο είναι να φιλιώσετε στο «καπάκι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις ή προστριβές στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το σπίτι σου, ίσως όμως να είναι κάποιες εργασίες στον χώρο σου, που θα σε αναστατώσουν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο ή μυστικό, ενώ επιδρά θετικά σε ζητήματα υγείας και στα εργασιακά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξασφαλίσεις φορολογικά ή ασφαλιστικά πλεονεκτήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να μάθεις «εδώ και τώρα» μια ιδιαίτερη τέχνης ή τεχνική αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες σου με εμφατικό τρόπο, κάτι που θα δημιουργήσει και κάποιες φανατικές αντιδράσεις είτε υπέρ, είτε κατά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής απέναντί σου, διαμορφώνει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου, φέρνοντας συμμάχους που θα σε στηρίξουν απέναντι σε κάθε τι το απρόβλεπτο που θα σου συμβεί. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει νέες και εξυπηρετικές γνωριμίες, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη από αυτές, είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα. Όσο για τα οικονομικά σου, με τον Άρη στον Κριό μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα αν ρισκάρεις, να θυμάσαι όμως ότι ανάλογο… θράσος θα επιδείξουν κι όσοι/ες ορέγονται τα κεκτημένα σου!