ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/04 :Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να συνδυάσεις επιμόρφωση και διασκέδαση, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα, είτε εντρυφώντας σε μια διαφορετική κουλτούρα. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις. Παράλληλα, η «επαναστατημένη» Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί αλλαγές, ανατροπές και καινοφανείς καταστάσεις που όλες τους συνηγορούν σε ένα και μόνον πράγμα, το ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτε και για κανέναν ούτε βέβαια να σε παίρνουν ως «δεδομένο/η»

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί την τάση να καλύψεις πολλές ανάγκες ή επιθυμίες σου και το καλό είναι ότι έχεις λεφτά για ξόδεμα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και άτομα που θα θελήσουν να επωφεληθούν από το γεμάτο πορτοφόλι σου, που… αργά ή γρήγορα θα «αδυνατίσει»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί αποκαλύψεις, που μπορεί και να σε… σοκάρουν, είτε αφορούν σε προσωπικά, είτε σε εργασιακά θέματα. Επιπλέον «παίζει» και το ενδεχόμενο να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή αλλά μπορεί να αποκτήσεις κι ένα πολύ ιδιαίτερο pet.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είτε με δικής σου πρωτοβουλία, είτε πάνω στην ροή μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Να θυμάσαι ωστόσο ότι θα υπάρξουν και αντιδράσεις από ανταγωνιστές. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων, από την άλλη πλευρά όμως θα εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με… επαναστατικό περιεχόμενο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, ίσως μάλιστα να σου δοθεί μια… γερή αφορμή ύστερα από ένα περαστικό αλλά οξύ επεισόδιο. Επιπλέον φαίνεται πως σε περιμένουν έξτρα εργασίες, δεν αποκλείεται όμως να παράσχεις βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να ξαφνιαστείς δυσάρεστα από έναν «δικό σου» άνθρωπο, την ίδια στιγμή όμως θα βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε να… αισιοδοξείς! Είναι ακόμη πιθανό να αλλάξεις εμφάνιση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσδίδει μια «άγνοια κινδύνου», που όμως θα σου «βγει» ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα Αν όμως έχεις παιδιά, θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από σένα στο να τραβάνε την προσοχή με τα καμώματά τους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ορίζει μια νέα… διαφορετικότητα στα ενδιαφέροντά σου και δεν έχεις παρά να πρωτοτυπήσεις και να κινηθείς έξω από φόρμες. Επιπλέον, μια πρόταση από το εξωτερικό ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την φροντίδα ατόμων που φιλοξενείς ή σε φιλοξενούν. Επιπλέον όμως φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, έστω κι αν προηγηθεί μια σχετικά έκρυθμη κατάσταση. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου. Ίσως βέβαια να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια, που θα σου δώσει να καταλάβεις ότι… όλα γίνονται!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές, εκφράζοντας άμεσα τα «θέλω» σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μια «πρόσκαιρη» γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί μάλλον αλλόκοτες ή απρόσμενες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνε όμως κι εσύ τον «τρελό» και θα βρεις την… υγειά σου! Ενδέχεται βέβαια να κάνεις και μια «extreme» γνωριμία, που θα σε συναρπάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη «δείχνει» τα οικονομικά σου και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, που «πρέπει» να καλυφθούν, όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αναμένονται έξοδα, ίσως και σπατάλες για τα δεδομένα σου. Επιπλέον όμως σε κάνει σχετικά πιο δοτικό/η, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να «απομυζούν». όσα κι αν έχουν! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που ίσως και να σε «ξεβολέψει» αλλά να μπορείς κάνε κι αλλιώς! Αν πάλι διαπιστώσεις ότι μια συνταγή που ακολουθείς δεν αποδίδει, απλά άλλαξέ την.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από το «θράσος» σου, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που θα κάνεις. Επιπλέον διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες. Παράλληλα φαίνεται πως στις συναναστροφές σου υπάρχουν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική διάθεση, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε «χαλάσει», αφού θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να απελευθερωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις και παρασκηνιακές «άκρες» σου, πολύ περισσότερο που και οι άλλοι κάνουν το ίδιο κι όπως θα διαπιστώσεις τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να μη γίνεται, έστω και «στην ζούλα»! Επιπλέον όμως φρόντισε για την ψυχική και σωματική σου ευεξία κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, μείνε για λίγο στο περιθώριο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί αλλαγές ή εκπλήξεις στο σπίτι, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, ίσως μάλιστα να δεις τελικά καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις την χαρά και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες στην συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Παράλληλα ο ενεργός Ουρανός φέρνει εκπλήξεις ή απρόοπτα στην καθημερινότητά σου και… άλλο που δεν θες! Είναι προς το συμφέρον σου επίσης να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό ή να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα» και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο, πρόθυμο να σε βοηθήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει… ανατρεπτικά τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα αν πας για τα «σίγουρα», τότε μάλλον θα απογοητευθείς.