ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/06 : ενδιαφέρουσες γνωριμίες ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να σε κάνει εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που ποντάρουν στο φιλότιμό σου. Εσύ όμως κάνε αυτό που σου βγαίνει, ξέροντας ότι τα κέρδη σου σε πνευματικό επίπεδο μπορεί να είναι πολύ περισσότερα αν δώσεις έμφαση στην εσωτερική ζωή σου ή/και σε ότι σε γαληνεύει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο, μην ξεγελαστείς από την όποια ηρεμία επικρατεί στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, αντίθετα ψάξε για τα σημάδια ενός προβλήματος που εξελίσσεται υπόγεια και δρα… διαβρωτικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να διεγείρει αγνά ιδανικά και συναισθήματα, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ίσως όμως αξίζει να ασχοληθείς και με κάτι καλλιτεχνικό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε παραμυθιάζουν, άλλοτε με δόλο κι άλλοτε από υπερβολική αισιοδοξία ή αφέλεια. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί μάλλον ύπουλες κινήσεις στο συγγενικό σου περιβάλλον και μην ξεγελιέσαι από πολιτικές που υποτίθεται πως είναι συμφιλιωτικές αλλά στην πράξη σε υπονομεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να καλλιεργήσεις τα πνευματικά ή ανθρωπιστικά ενδιαφέροντά σου αλλά και να εμψυχώσεις τους αδύναμους Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις τα εύσημα για μια προσπάθειά σου, κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για μια πολιτική παραπλάνησης που αποσκοπεί στο να σε θέσει εκτός μάχης. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί υπόγειες ή/και αποπροσανατολιστικές κινήσεις που μπορεί και να θίγουν τα κεκτημένα σου, γι’ αυτό να επαγρυπνείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι… εσύ να αποκτήσεις κάτι… διά της πλαγίας οδού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα, όχι όμως με ανθυγιεινούς τρόπους. Μπορείς λοιπόν να εντρυφήσεις στις τέχνες και την φιλοσοφία αλλά και να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου! Όσον αφορά ωστόσο στις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο, κυριαρχούν τα ψέματα ή/και ένας εξωραϊσμός καταστάσεων που αποσκοπεί στο να σε “κοιμίσει”. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή σε ιώσεις ή αλλεργίες και προέχει το να φροντίσεις τον εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να περάσεις το δικό σου χωρίς να σε πάρει κανένας μυρωδιά!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς εξάπτει την γενναιοδωρία σου, όπως γνωρίζεις πολύ καλά όμως κάτι τέτοιο περιμένουν τρίβοντας τα χέρια τους όλοι εκείνοι που σε κανακεύουν για να κερδίσουν από σένα! Προσπάθησε λοιπόν να δώσεις εκεί που πραγματικά αξίζει κι όχι μόνον σε όποιον/α ξέρει να παίζει καλά τον ρόλο του δήθεν βασανισμένου. Αν πάλι αρχίσεις να ξοδεύεις σαν μεγιστάνας ενώ δεν είσαι παρά ένα φτωχαδάκι, πάρκαρε το “καλάμι” σου και… ξανασκέψου το! Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο ένα θέμα υγείας μπορεί να εξελίσσεται “βουβά”, ενώ το ίδιο αφανείς είναι και οι παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να παίζει τον ρόλο της… πονηρής πλανεύτρας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεγελαστείς σε μια συνεργασία σου ή να επενδύσεις στον λάθος άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια το να πορεύεσαι με μια θετική ψυχολογία βοηθά στο να εμψυχώσεις άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Μπορείς πάλι να ασχοληθείς με τις τέχνες ή το δημιουργικό “πάντρεμα” φαντασίας και πραγματικότητας. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί κρυφές διαβουλεύσεις στις παρέες σου κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι μια -υποτιθέμενη-φιλία σου “μπάζει νερά”.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, κάποιες κινήσεις στα εργασιακά σου μπορεί να αποδειχθούν “τζούφιες” ή να μην γίνουν ποτέ εξ αιτίας της όχι καλής φυσικής σου κατάστασης. Ξεκίνα λοιπόν από την φροντίδα της υγείας σου, μειώνοντας συνάμα τον φόρτο εργασίας σου και μην αγχώνεσαι για αυτά που “πρέπει” να κάνεις, αφού το σύμπαν γνωρίζει περισσότερα για το σωστό timing και μάλλον για το καλό σου… πασχίζει! Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο αποκτούν προτεραιότητα οι μυστικές διαβουλεύσεις αλλά και η προστασία σου από ύπουλες ενέργειες που θίγουν το status ή/και την καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ονειροπόλο/α και σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε με τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα κινδυνεύεις να διαψευστείς είτε άμεσα, είτε στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν τελικά το ψέμα είναι εξ ορισμού κακό ή χρωματίζεται σύμφωνα με τα συμφέροντά σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί έντεχνους αλλά όχι και… τίμιους χειρισμούς που αποσκοπούν στο να μην υπάρξουν εντάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε διαρκώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να αναζητήσεις ένα καταφύγιο για να αποστασιοποιηθείς από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Ίσως βέβαια να φιλοξενήσεις κι εσύ άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου, ενώ σε περιουσιακά θέματα, τα όσα λέγονται ή σχεδιάζονται δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο, τα όσα φαίνεται να συμβαίνουν στο οικονομικό πεδίο είναι… ολίγον παραπλανητικά και πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στα αποτελέσματα των ενεργειών σου μην έχεις… ιδιαίτερες απαιτήσεις, αντίθετα αναμένεται “συνεννόηση μπουζούκι” με λάθη, αβλεψίες και ακυρώσεις ενώ “παίζει” και η εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που ίσως και να χρειάζεσαι άμεσα. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου να μην παίζει με ανοικτά χαρτιά, είναι εύκολο να «την πατήσεις» σε μια συνεργασία σου ή να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια προκειμένου να μην αντιδράσεις σε κάτι. Δικαιούσαι ωστόσο κι εσύ να… πράξεις αναλόγως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου και το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ξεκινάς από το ότι δεν πρέπει να τρέφεις αυταπάτες κι αν είναι να πετάξεις τα λεφτά σου στην θάλασσα, καλύτερα να τα… χαρίσεις! Ακολουθεί η προστασία των κεκτημένων σου από τους “πονηρούς” Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να επωφεληθείς από άδηλα εισοδήματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο μην ζορίζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν είναι η ώρα τους και ακολούθησε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο, να το ευχηθείς αλλά και να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» ή σε φθείρει ψυχικά. Επιπλέον η δημιουργική ενασχόλησή σου με τις τέχνες την φιλοσοφία ή/και την μεταφυσική είναι μια αντιπροσωπευτική επιλογή. Σε πρακτικά θέματα πάντως, δείχνεις αφηρημένος/η και… εντελώς στον κόσμο σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να κάνεις τις… πονηριές σου, προκειμένου να γίνει το δικό σου, ίσως όμως να προκαλέσει και μια αδιαθεσία σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.