ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/07: Βάλε τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου, αφού όλο και κάτι ενδιαφέρον θα ανακαλύψεις! Επιπλέον, μπορεί να επαναληφθεί μια διαδικασία γύρω από περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν την ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις κενά στις γνώσεις σου αλλά και να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, όλο και κάποια αναποδιά θα συμβεί, γι’ αυτό φέρσου προνοητικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, που «απειλείται» από κάτι περαστικό μεν αλλά οξύ Επιπλέον, θα σου αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αν όμως παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου και τελικά «να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να ξαναδείς, ώστε να διορθωθούν κάποιες ατέλειες. Ίσως όμως και να σου «κόψει» έσοδα, αναγκάζοντάς σε να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις. Παράλληλα , με τον Άρη στον Κριό, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Θα υπάρξει ωστόσο και μια νέα φιλία που θα σε ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει να επαναλάβεις μια διαδικασία, προκειμένου να την… εμπεδώσεις, ενώ όσον αφορά τα πιο «φρέσκα» σχέδιά σου, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις. Επιπλέον, επανέρχονται στην ζωή σου πρόσωπα μιας… άλλης εποχής, τόσο φίλα προσκείμενα, όσο και «εχθρικά» ή ανταγωνιστικά κι επειδή με τον Άρη στον Κριό ησυχία δεν θα βρεις, φρόντισε να «τρέχεις» εσύ τις εξελίξεις για να μην σε «τρέξουν» αυτές. Κι αν τύχει να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον ισχυρό, όλα θα φτιάξουν μετά από δέκα ημέρες περίπου.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις έναν κύκλο εργασιών ή μια θεραπεία, που δεν απέδωσε. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποια πράγματα που έχουν γίνει ή ειπωθεί στο παρασκήνιο, χρήζουν περαιτέρω διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες» με αντιφρονούντες. Ίσως μάλιστα στις επαφές, τις μετακινήσεις σου αλλά και στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή ανυπέρβλητους εγωισμούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο κόβει τον δρόμο σε άτομα, που έχεις ή σε έχουν προσεγγίσει σχετικά πρόσφατα, από την άλλη πλευρά όμως σε φέρνει σε επαφή με «τσεκαρισμένα» πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό, η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά, αφού εκείνο που προέχει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου… χθες! Επιπλέον, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην καριέρα σου, κάτι που πιθανότατα θα φέρει καθυστερήσεις στην εξέλιξη ενός νέου εγχειρήματος. Επιπλέον, η ζωή σου αποκτά έναν «ρετρό» χαρακτήρα. Παράλληλα, φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να «πάρεις επάνω σου» κάποια πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν πρόσκαιρο αλλά πολύ σημαντικό σύμμαχο σε μια επιδίωξή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και σίγουρα θα σου φανεί πολύ πιο αποδοτικός αν διαβάσεις ή μελετήσεις κάτι που άφησες μισό στο παρελθόν. Εξ άλλου «η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης»! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α αντιδρά έντονα στα σχέδιά σου και μια λύση βέβαια είναι να δράσεις μόνος/η χωρίς αφεντικά κι «αφεντικά». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «κάψεις» την περίσσεια ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μπλοκάρει μια πηγή εσόδων, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής. Κατά τα άλλα όμως σε βοηθά να ξεμπλέξεις το «κουβάρι» σε ασφαλιστικές ή φορολογικές υποθέσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό, ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου, ωστόσο πολλά «παίζονται» και στα προσωπικά σου, όπου οι ρόλοι «κυνηγού» και «θηράματος» εναλλάσσονται διαρκώς. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια «λαχτάρα» με αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου σε καλεί να αναζητήσεις δοκιμασμένες λύσεις, ειδικά αν κάτι δεν «περπατάει» και μέσα σε αυτές είναι και μια συνεργασία, που έχει αποδώσει στο παρελθόν. Μην προσδοκάς πολλά πάντως από μια νέα συμφωνία, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό, μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο ελαστικός με τα «θέλω» των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο φέρνει μια ταλαιπωρία από βλάβες στον εξοπλισμό σου ή από λανθασμένους χειρισμούς στην δουλειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι»! Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό αναμένονται ζωηρές επαφές ή μετακινήσεις, που θα σε «εξιτάρουν», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» τύπο ή συγγενή σου. Επιπλέον, μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο αναβιώνει ενδιαφέροντα και δράσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να συνδυαστεί και με την επανάκαμψη στην ζωή σου προσώπων, που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Κατά τα άλλα, διαφαίνονται και «κόντρες» για το ποιος/α θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει τον… λογαριασμό!