ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/09: Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου είναι το ίδιο πιθανό να διαταραχθεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, όσο και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «τα φορτώσεις στον κόκορα», ο Κρόνος στον Αιγόκερωπεριορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου, με επιπρόσθετες ευθύνες.Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα. Μάλιστα, η σύνοδος Ήλιου-Άρη σου προσδίδει μια έξτρα δυναμική στην δουλειά σου, δεν παύει όμως να αναδεικνύει και εντάσεις σχετικές είτε με τα εργασιακά σου, είτε με την υγεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Όσον αφορά δε στις εργασιακές σχέσεις σου, αναμένονται αλλαγές στις αρμοδιότητες. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως έχεις και μικρά παιδιά… έχε τα από κοντά, αφού θα κάνουν «του κεφαλιού τους»!Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει χρήμα αλλά και… σπατάλες, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει μελετηρό/η αλλά και προνοητικό/η, αφού φέρνει μια δυστοκία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προβληματιστείς και από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλεις να κινηθείς άμεσα και… ψαρωτικά! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό, θα αποζημιωθείς με νέες γνωριμίες αλλά και δραστηριότητες που σε «εξιτάρουν» ή προάγουν την δημιουργικότητα σου.Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου φέρνει στηρίγματα και βοήθειες από τους άλλους, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ωστόσο σου συνιστά να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου, μένοντας για την ώρα στα λίγα και αναγκαία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναμπουμπούλα στο οικείο περιβάλλον σου, με συνέπεια να νιώθεις «έξω από τα νερά σου». Και «έξω» όμως ησυχία δεν θα βρεις αφού η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Στον αντίποδα όμως θα συμβάλλει δημιουργικά στην επιμόρφωση σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη «ανοίγει» κι άλλο τις δουλειές σου, ωστόσο ο Κρόνος απέναντί σου «απειλεί» να σε «φορτώσει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων. Καλό είναι ωστόσο να μην «καπελωθείς» από άτομα που απλά κοιτάνε την ευκολία τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει πολλά «πέρα-δώθε» που ίσως να μην έχουν κάποιο νόημα. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν και επαφές που θα σε «γεμίσουν». Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου-Άρη καλείσαι να καλύψεις έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις, ωστόσο μπορείς να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα.Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περισσότερες διασκεδάσεις αλλά ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε φορτώνει με έξτρα υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Οπότε πρέπει να μοιράσεις τις μεν με τις δε και να αποφύγεις καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ικανό/η για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να μην πάρεις πρωτοβουλίες αν δεν γνωρίζεις καλά το θέμα σου. Εντατικές δουλειές και σπορ έχουν πάντως τον πρώτο λόγο.Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει χαρές και βοήθειες από το σπίτι, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου, χωρίς όμως ανασφάλειες και ενοχικά σύνδρομα. Κι όσο για τα οικονομικά σου, με την Σελήνη στον Ζυγό θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά και «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις ταλέντα και δεξιότητες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες!Μπορείς πάντως να «ποντάρεις» σε ένα γείτονα ή συγγενή ή απλά να «την κάνεις» από τα δύσκολα! Κατά τα άλλα, η σύνοδος Ήλιου-Άρηφέρνει επείγοντα περιστατικά στην υγεία και την δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Ίσως μάλιστα να σου δοθούν και αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον,η σύνοδος Ήλιου-Άρη θέτει ζητήματα στις φιλίες σου. Μπορεί να ενοχληθείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει «τυχερά» αλλά και σπατάλες, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει τυπικό και προσεκτικό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προκειμένου να προλάβεις τυχόν αναποδιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες. Καλό είναι όμως να κινηθείς μόνος/η για να μην χάσεις την ημέρα σου με «αψιμαχίες» με άλλους/ες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε «αποζημιώσει» με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και με μια βοήθεια που θα λάβεις από φίλους/ες ή έναν συλλογικό φορέα.Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε οπλίζει με τύχη και αισιοδοξία, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ωστόσο σου συνιστά να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών σου, αφήνοντας κατά μέρος τις αχρείαστες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου, δεν μένει λοιπόν παρά να κερδίσεις αυτά που σου αναλογούν. Έστω κι αν χρειαστεί να ελιχθείς διπλωματικά, κάνοντας κάποιες (αρχικές) παραχωρήσεις. Μάλιστα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις το που πρέπει να ρίξεις το κέντρο βάρους και που όχι, αναλαμβάνοντας τον διοικητικό ρόλο που σου πρέπει και μοιράζοντας αρμοδιότητες.Και βέβαια θα ήταν λάθος να αφήσεις «χαλαρά τα λουριά»! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Άρη σε ωθεί να «τρέξεις» άμεσα τα θέματά σου, πρόσεξε ωστόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να μάθεις καινούρια πράγματα, ενώ σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Άρη σε ωθεί να ρυθμίσεις «εδώ και τώρα» μια οικονομική υπόθεση, ίσως όμως να αποκομίσεις κι ένα σημαντικό κέρδος, ρισκάροντας.Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη συνεχίζει να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, θέλοντας να κερδίσεις τους άλλους πρόσεξε ωστόσο μήπως υπάρξουν «παρεξηγήσεις» και τελικά αντί για συμμαχίες, προκύψουν Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, μέχρι αύριο όμως θα είσαι «ίσα βάρκα, ίσα πανιά». Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να «προσγειωθείς» στις φιλίες σου, αφού οι υπερβολικές προσδοκίες που τρέφεις δεν θα δικαιωθούν.