ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/10: Αντιμετώπισε τα πάντα με καλή διάθεση !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη απέναντί σου θέτουν τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας ή μιας σχέσης με προοπτικές, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στο να ανταποκρίνεσαι… πάραυτα σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Επιπλέον, μην αγνοήσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου και πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις για να μην έχεις «τρεχάματα».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ευνοούν σε εργασιακά αλλά και οικονομικά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους, αν λοιπόν δυσκολεύεσαι σε κάτι, απλά κοινοποίησε το θέμα σου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει έντονες συγκινήσεις στα προσωπικά σου, ίσως όμως να περάσεις κι από ένα «σκοτσέζικο ντους»! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, όσο για τα… μεγαλύτερα, μάλλον θα σε ταλαιπωρήσουν με τα «καπρίτσια» τους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθούν να «ξεσκάσεις» και να γνωρίσεις κόσμο που τελικά θα σου αφήσει πολύ… καλές εντυπώσεις, ίσως μάλιστα να ξεκινήσει και μια προσωπική σχέση! Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις σου διαταραχθούν ή ο χώρος σου αρχίσει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Επιπλέον, η εξέλιξη σε ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να σε κάνει έξω φρενών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνουν μια γόνιμη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με τα όποια προβλήματα να υποχωρούν, υπέρ μιας αποδοτικής κοινωνικής ζωής. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» (παίζουν και τα ατυχήματα) κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι είτε να παραμείνεις εντός των τειχών, είτε το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, «καταβροχθίζοντας» γνώσεις και πληροφορίες.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνουν ευχάριστες γνωριμίες, όπως επίσης εξόδους και ταξίδια με θετικό πρόσημο, ενώ είναι πιθανό να αναβαθμίσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση ή τα μέσα που χρησιμοποιείς για να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς. Επιπλέον, επαφές με συγγενείς ή γείτονες θα σου αφήσουν μια ευχάριστη αίσθηση και αρκετές… πληροφορίες! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου με την καταναλωτική σου «μανία» να κτυπάει κόκκινο και να εξανεμίζει σε χρόνο dt, ότι κέρδισες με το σπαθί σου. Αλλά έτσι είναι… easy come, easy go!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου, είτε άμεσα με κέρδη και παροχές, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Επιπλέον μπορεί να λάβεις βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στα δύσκολα, παρά στα εύκολα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις πράγματα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασταθές καθεστώς.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα όμορφο αξεσουάρ. Επιπλέον αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στην διαπραγμάτευση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνουν το πλεονέκτημα σε σχέση με μυστικά που… περιμένουν να βγουν στο φως, είτε είναι «πρώτης γραμμής», είτε όχι. Επιπλέον, ένα άτομο που «σε πάει» θα δράσει παρασκηνιακά επ’ ωφελεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, με τις δημόσιες σχέσεις σου να παίρνουν «τα πάνω τους». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο αναδιαμορφώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, πέρα όμως από εκείνα που επιβάλλεται να γίνουν άμεσα ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες καταστάσεις, μην εφησυχάζεις, αφού οι ισορροπίες μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή και να ξαναχρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις την δράση σου δεν έχεις παρά… να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου. Επιπλέον, γνωριμίες και «κονέ» θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις εύκολα τις υποθέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει έντονες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε ρήξη με έναν γείτονα ή συγγενή. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα επείγον νομικό ζήτημα, ενώ πρόσεξε πολύ κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό τονίζουν την διάθεση σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις για… καλό σκοπό με άτομα που βρίσκονται μακριά σου αλλά και να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά αλλά και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, σε τέτοιο βαθμό που κάθε προγραμματισμός να καταστεί άτοπος. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως «φυτρώσεις εκεί που δεν σε σπέρνουν» και πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό δρομολογούν θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και από την πλευρά σου δεν έχεις παρά να φανείς συνεργάσιμος/η και διαλλακτικός/η, ώστε να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης απέναντί σου δυναμιτίζει το κλίμα στις συνεργασίες σου και την ίδια στιγμή που θα τα βρεις σε όλα με κάποιον/α, θα υπάρξουν έντονα αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον/α άλλον/η, που θα θεωρήσει πως τον/την «έριξες».