ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/05:οι χαρισματικές προσωπικότητες γίνονται το επίκεντρο που ενδιαφέροντος!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Δία να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σε θέτει ενώπιον ευχάριστων προκλήσεων, δεν έχεις παρά να κάνεις αυτό που ξέρεις, να λειτουργήσεις δηλαδή αποφασιστικά, αφού αλλιώς κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τις γνώμες των άλλων. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή και… όχι μόνον «χημεία». Ίσως μάλιστα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων να ανάψει την «σπίθα» της επιθυμίας και για άλλα πράγματα πιο «ακραία» είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε χαλαρώνει σε ζητήματα διατροφής, καλό είναι ωστόσο να μην παραβείς θεμελιώδεις κανόνες, για να μην «τρέχεις» μετά! Επιπλέον, ενδέχεται να σου αποκαλυφθούν διάφορα αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχουν την αξία που θα τους δώσεις αρχικά. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει λιγότερο ικανό/η να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις πως έχεις μείνει ευχαριστημένος/η μεν αλλά και «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά βέβαια αν «εκμεταλλευτείς» την γοητεία σου θα έχεις και τα τυχερά σου σε… κεράσματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή σχέση σε ροή και «κτισμένη» πάνω στο γέλιο και την χαρά! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογα χαρακτηριστικά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως τελικά με αυτόν τον τρόπο να «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν τις «τρικλοποδιές». Από πλευράς σου όμως δεν χρειάζεται να εμπλακείς σε αντιζηλίες και ανταγωνισμούς χαμηλού επιπέδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να γίνεις πιο εξωστρεφής, αφού το σύμπαν «σε πάει» και θα λάβεις τις βοήθειες ή τις ευκολίες που ζητάς. Όσον αφορά όμως κάποιο «σοβαρό» εγχείρημα, για να μην γίνουν όλα «κουλουβάχατα», οφείλεις να βάλεις σε μια τάξη εκείνους/ες που αυθαιρετούν. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε βοηθά να διεκπεραιώσεις «στα μουλωχτά» μια υπόθεσή σου με την συμπαράσταση κάποιου/ας που σε… καλοβλέπει και σε υποστηρίζει κρυφά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μαθευτούν όλα και ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση!

ΛΕΩΝ

ο τρίγωνο Ερμή-Δία αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου με αντικείμενο την ψυχαγωγία σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με… διασκεδαστές κάθε είδους αλλά βέβαια να κάνεις και το δικό σου σόου. Επιπλέον καλό είναι να πάρεις την ζωή πιο ανάλαφρα και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή σαν… παιδί που είσαι! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στους Διδύμους παράγει ανταγωνισμούς αλλά και έρωτες στις παρέες σου, κάτι που αφορά άμεσα και σένα, αφού βρίσκεσαι σε «οίστρο» και θα πάρεις θέση στα δρώμενα είτε στα όρθια, είτε… ξαπλωτά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να γίνεις πιο αισιόδοξος στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα σε ζητήματα φόρων ή δανείων, αφού με τα «κονέ» σου μπορούν να γίνουν τα… πάντα, ακόμη κι αν αρχικά φαντάζουν «βουνό». Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να φέρει μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί ωστόσο όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια… ερωτική έλξη ή αντιζηλία που δεν εκφράζεται ευθέως αλλά πλαγίως κι ο «πόλεμος» να μεταφερθεί τελικά επί… κλίνης!

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος, προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το ίδιο ωστόσο μπορεί να συμβεί και αντίστροφα, με σένα δηλαδή να είσαι το «αντικείμενο του πόθου». Από την άλλη πλευρά βέβαια μια ερωτική διαμάχη μπορεί να γίνει και… νομική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου αφού σίγουρα υπάρχει και ο εύκολος τρόπος για να γίνει κάτι.. Αν μάλιστα γίνεις… λίγο πιο επιμελής και σχολαστικός/η ως προς την άσκηση των καθηκόντων σου, αυτά που θα κερδίσεις, θα… αβγατίσουν ακόμη περισσότερο! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», βάζοντας στο περιθώριο κάθε είδος «εγκράτειας» κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες στην τσέπη σου αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις. «Παίζει» ακόμη κι ένα δώρο, δείγμα ενός μεγάλου… έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν, ίσως μάλιστα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανταποδώσει την… χαρά με ανάλογο τρόπο! Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να εξασκηθείς στο «παίζω και μαθαίνω», αποδίδοντας άμεσα στο δημιουργικό πεδίο. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πιο παθιασμένες και δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί, που έχουν ως κίνητρο να κερδίσουν ένα πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να έχουν άμεση εμπλοκή στην όλη κατάσταση και άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, αφού… όλο και κάτι καλό θα συμβεί! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους παράγει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τις όποιες διαφωνίες να έχουν κυρίως ερωτικά κίνητρα, ανεξάρτητα με τις προφάσεις που χρησιμοποιούνται ως «άλλοθι». Κατά τα άλλα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για… δίαιτες και προγράμματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε παραπέμπει σε ένα ταξίδι με παρέα ή προς συνάντηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για τις ζωές των… άλλων! Επιπλέον, σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά μάλλον θα προτιμήσεις τις πιο «χαλαρές» δραστηριότητες. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η και παθιασμένο στα συναισθηματικά ζητήματα κι ίσως τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου να βάλουν στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, είτε αξίζει, είτε δεν αξίζει τον κόπο!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καν για αυτό. Επιπλέον όμως επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από εφήμερες επιθυμίες. Παράλληλα με τον Άρη στους Διδύμους να διεγείρει πάθη στην οικογένειά σου αλλά και να μετατρέπει τον χώρο σου σε πεδίο… χαράς και έρωτα, όλα εξαρτώνται από το κατά πόσον δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού κατά τα άλλα ούτε τις αντιζηλίες θα γλιτώσεις, ούτε τα «κηρύγματα».