ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/09 : Πολλά ευχάριστα προμηνύονται !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ένας «φουριόζος» Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις σχετικές με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια.Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε θέλει «ταξιδευτή» ή… εξοδούχο, με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να διανθίζονται με ευχάριστα περιστατικά και όμορφες αγορές. Δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από μακριά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο δεν έχει… μέτρο και παράγει εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα. Ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες εμπλοκές να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξει και μια από κοινού αντιμετώπιση καταστάσεων, ικανή να ανάψει την σπίθα ενός έρωτα.Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα να σου «λυθούν τα χέρια», ύστερα από μια διευκόλυνση από τρίτους ή μια παροχή, που απευθύνεται σε άλλους αλλά «πιάνει» και σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο να «φορτσάρει» μια οικογενειακή ένταση ή ένας… γερός καβγάς μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου, αλλά όλα θα «ξεφουσκώσουν» γρήγορα! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές ή να αποκαλυφθούν κακοτεχνίες, αλλά εδώ θα φανεί η «μαεστρία» σου και η ικανότητά σου να δίνεις λύσεις με δικές σου «πατέντες».Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, ενώ η αυξημένη αποδοχή σου θα συμβάλλει και σε μια περαιτέρω αναγνώριση του έργου σου. Ίσως μάλιστα συνάψεις μια αρκετά ευνοϊκή συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει πιο επιτακτικό αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που σε μπλοκάρουν ή σε καθυστερούν. Πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια πολύ «άτσαλη» κίνηση ή χάσεις το δίκιο σου λόγω «υπερβάλλοντος ζήλου».Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά σου. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς και από κάποιες αλλαγές ή πρωτοβουλίες άλλων, ενώ θετικά μηνύματα θα λάβεις και για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στην Παρθένο εγείρει κυρίως οικονομικά ζητήματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, ενώ είναι σκόπιμο να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία λειτουργεί… σκανδαλωδώς υπέρ σου, φέρνοντας μια νέα γνωριμία που αποτελεί και την εναλλακτική διέξοδό σου απέναντι σε εκείνους/ες που δεν σου κάνουν τα χατίρια ή σου σπάνε τα νεύρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Επιπλέον, εντατικοποιεί τις ενέργειές σου, ενώ μπορεί να  πάρεις επάνω σου μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα αλλά αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή αλλά είναι εξ ίσου πιθανό να βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για ανάλογα ψυχαγωγικούς λόγους. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο να το «τερματίζει», είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ μεν αλλά περαστικό θέμα υγείας κι αν σου τύχει κάτι τέτοιο, απλά κάνε… υπομονή! Κατά τα άλλα, σε καλεί να επικεντρωθείς στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου και στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών ή κρυφών εχθρών.Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις ή να «εξέλθεις» και δεν έχεις παρά να αποδεχθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο δεν… κρατιέται και ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου. Ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις, είτε για «τυχερά», οπότε «κάνε το κομμάτι σου»! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα ή ένα σπουδαίο δώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο «δίνει ρέστα» και σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις από κάποιους/ες, που περίμεναν… άλλα, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»!Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία «δουλεύει» για την ευτυχία και την καλοπέρασή σου, οπότε ας μην… ιδρώνει το αυτάκι σου! Επιπλέον, φαίνεται πως η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο, που σε βλέπει και… αλλιώς, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο να κινείται… εκτός ορίων, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή «ειδικού σκοπού», οφείλεις ωστόσο να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά στις δικές σου κινήσεις, αφού μπορεί κάποιος ή… κάτι να πέσεις επάνω σου!Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία για μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση ή εκμάθηση, Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα σε ταλαιπωρήσει με «ανόητα» αιτήματα και «καπρίτσια» άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να «φορτωθείς» και τι συνέπειες της τεμπελιάς κάποιων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας εξαιρετικά… ανυπόμονος Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους… πόθους σου!Επιπλέον ίσως προκύψει μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία… αποκλείεται να μείνεις μόνος/η, με τις φιλίες και τις παρέες σου να αποτελούν ένα «αποκούμπι» αλλά και μια πηγή χαράς και… έρωτα στην καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες,  ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα».Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αλλά πάντα θα ισχύει το «από μακριά κι αγαπημένοι». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί την καριέρα και τις κοινωνικές βλέψεις σου, ίσως μάλιστα μια νέα γνωριμία να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου, με την συνδρομή φυσικά και της… γοητείας σου!