ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/10: Επαγγελματικές συμφωνίες προσαρμόζονται στα μέτρα σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Έστω και την ύστατη στιγμή, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, εκτονώνοντας την περίσσια ενέργειά σου, καλό είναι όμως να τηρήσεις την δεοντολογία, ώστε η αναστάτωση που θα προκληθεί στον χώρο της εργασίας σου να μην έχει εσένα ως πρώτο… θύμα! Επιπλέον πρόσεξε τι τρως και πίνεις για να μην ταλαιπωρηθείς από πεπτικές διαταραχές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο απελευθερώνει το συναίσθημα και τις επιθυμίες σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει μεικτό «πρόσημο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν». Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παρότι στα… τελευταία του, ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη απέναντί σου φέρνει βοήθειες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Κι επειδή στα προσωπικά σου σήμερα όλα είναι… τυχερά κι ανάλαφρα, αφήσου στην ροή και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις, αφού σημασία έχει να φέρεις αποτέλεσμα, πέρα από τις… γκρίνιες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει την απαλλαγή σου από κάποιες ευθύνες, ίσως μάλιστα στην δουλειά σου να επικρατήσει κι ένα αρκετά χαλαρό κλίμα ή απλά να… τα φορτώσεις στον κόκορα! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

ΛΕΩΝ

Με το «κύκνειο άσμα» του Άρη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάθεις μια ζημιά που η αποκατάστασή της θα σου στοιχίσει… κάμποσα! Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθούν κι… άλλες για την συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου… δεν σου τα λέει καλά και είναι πιθανό να σε πιάσει μια ανεξήγητη ταραχή ή μια «κρίση πανικού». Επιπλέον, στις εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες αναμένονται εντάσεις που θα σε κάνουν έξω φρενών ή τουλάχιστον θα σε αποσυντονίσουν. Παράλληλα βέβαια και με εξαίρεση ίσως την υπερβολική… αταξία, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να «πετάξεις» από την χαρά σου, εξ αιτίας μιας «τυχερής» εξέλιξης, που άπτεται και της προσωπικής σου ζωής. Επιπλέον, ευνοείσαι και σε περιουσιακά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σου… υπενθυμίζει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, ενώ «ντράβαλα» αναμένονται και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και θα καταλάβεις άμεσα το ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις «εμφατικά» εντός μια συλλογικότητας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον… πειρασμό να αποκτήσεις «και του πουλιού το γάλα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σου ζητά να ενεργοποιηθείς «στο παρά πέντε» για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές, που θα σε βάλουν σε δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει και ο… τρίτος δρόμος αφού η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει τόσο ανέμελο/η, όσο και τυχερό/η και δεν έχεις παρά να «πάρεις το καπελάκι σου» και να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς κι επειδή αναμένονται πολλά έκτακτα περιστατικά θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε plan b και να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις κυρίως, ο Άρης στην Παρθένο μάλιστα σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες», κι αν βέβαια χρειαστεί, υπάρχει και η νομική οδός. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αποφύγεις τις υπερβολές στην διατροφή σου, αφού σήμερα είσαι μάλλον… ανίκανος/η να τηρήσεις ένα πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά αλλά μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου «στο πουθενά», αφού θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες, ίσως και ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των «χαριεντισμών» Όπως και να έχει πάντως, από δημόσιες σχέσεις «σκίζεις»!

ΙΧΘΕΙΣ

Από την μια πλευρά, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει «τριβές» και «χοντρές» παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου κι από την άλλη, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Κατά τα άλλα. η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει χαλαρό/η και… light στην καθημερινότητά σου, αφού και τα τυχερά σου θα έχεις και θα διασκεδάσεις, στέλνοντας τα βάσανα και τις σκοτούρες στο… πυρ το εξώτερον! Επιπλέον, βρίσκεσαι κοντά σε κάτι που ανεβάζει το πρεστίζ σου.