ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/10: απολαύστε πράγματα που το τελευταίο διάστημα είχατε στερηθεί !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια νέα δυναμική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σίγουρα θα υπάρξουν τόσο οι καλές στιγμές, όπου τα πράγματα θα πηγαίνουν «σφαίρα» κι όπως τα θες, όσο και οι… κακές, με «πύρινες» αντιδράσεις είτε από σένα, είτε από κάποιον/α, σύντροφο-συνεργάτη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη προσδίδει ένα νέο ενδιαφέρον γύρω από σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι με καλή παρέα! Επιπλέον, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο χαρούμενη, ενώ μπορεί να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ειδήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη να «αβγατίζει» τα χρήματά σου, σίγουρα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, επειδή όμως το χρήμα πρέπει να… κυκλοφορεί και το ζητούμενο είναι να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, θα σου είναι δύσκολο να το κρατήσεις. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, είτε με το καλό, είτε με το… ζόρι! Επιπλέον φαίνεται πως τα εργασιακά σου «παίρνουν φωτιά» αλλά μόνον να κερδίσεις έχεις από τα νέα σχέδια που δρομολογούνται ή έστω προκύπτουν από τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μια πλούσια κοινωνική ζωή, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ταξιδέψεις ή να αλλάξεις παραστάσεις, συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει πιο «ροκ» καταστάσεις στην ζωή σου, ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για «σούπερ» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε μπορεί να θριαμβεύσουν στην ζωή τους, υπάρχει όμως και η περίπτωση να… σημάνει συναγερμός, εξ αιτίας μιας «γκάφας» τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την διευθέτηση πραγμάτων σε σχέση με άτομα που φιλοξενείς ή σε φιλοξενούν. Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, μόνον… ησυχία μην ζητάς αφού δεν θα την έχεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Επιπλέον, θα επωφεληθείς από εξυπηρετήσεις και προσφορές, προερχόμενες από απλούς εργαζόμενους ή υφισταμένους σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο κοινωνικό/η και «παιχνιδιάρη/α», κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις19/11, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές, εκφράζοντας άμεσα τα «θέλω» σου, αφού με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, αρκεί βέβαια να μην αυθαιρετείς-αυτοδικείς και να προσέχεις τις κινήσεις σου σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να παραβρεθείς σε μια οικογενειακή μάζωξη ή κάπου αλλού «εκτός έδρας». Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό «βάζει φωτιά» στις επιθυμίες αλλά και στα οικονομικά σου, κάνοντάς σε κάνει τόσο ριψοκίνδυνο, όσο και δοτικό/η, κάτι που σίγουρα είναι εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Αν πάντως βάλεις έναν βραχυπρόθεσμο οικονομικό στόχο θα τον πετύχεις, το «πακέτο» ωστόσο θα… φύγει όπως ήρθε!

ΖΥΓΟΣ

Από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και σε αρκετές περιπτώσεις θα ευνοηθείς από το «θράσος» σου, πετυχαίνοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και τα προβλήματα, είτε σε σχέση με το… σώμα σου (ιδιαίτερα αν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι καλή), είτε στις σχέσεις-συνεργασίες σου, όπου θα υπάρξει μια «αλλαγή βάρδιας» κι όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε στηρίζει οικονομικά κι έχοντας πια όλα τα περιθώρια, είναι πιθανό να προβείς σε μια επένδυση ή μια αγορά, που –τουλάχιστον- θα σε κάνει να νιώσεις «άρχοντας». Περί αποταμίευσης ωστόσο… ουδείς λόγος να γίνεται! Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει παρασκηνιακά δρώμενα, είτε σε σχέση με προσωπικά ζητήματα, είτε σε σχέση με τις δουλειές σου κι όπως θα διαπιστώσεις παντού υπάρχει ένας «Βρούτος»! Μπορείς όμως να αξιοποιήσεις κι εσύ τις «άκρες» που διαθέτεις. Επιπλέον, αν ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το αδιαμφισβήτητο φαβορί στα… ταξίδια και την κοινωνική ζωή κι αν θεωρείς πως είσαι το κέντρο του κόσμου, έτσι είναι πράγματι, φρόντισε ωστόσο να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, περιορίζοντας την τάση σου να ασχολείσαι με πολλά και να τα παρατάς στην μέση. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό προσθέτει «φλόγα» και πάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια συλλογικότητα, με σκοπό το να παλέψεις για έναν καλύτερο κόσμο. Όλα αυτά βέβαια θα έχουν τις καλές στιγμές αλλά και τις… κακές τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, δρομολογώντας άμεσα τα σχέδιά σου και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η δυναμική σου δεν έχει… αντίπαλο! Μην περιμένεις βέβαια να εξελιχθούν όλα ομαλά, αφού σίγουρα θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις αλλά εδώ είναι που ισχύει το ότι «η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει το έναυσμα για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, βελτιώνοντας είτε την σωματική, είτε την ψυχική σου ευεξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη κάποια πράγματα θα «τρέξουν» πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας, γι’ αυτό «ανοίξου» κοινωνικά. «Παίζει» ακόμη μια σημαίνουσα γνωριμία και η ένταξή σου σε ένα «κλαμπ». Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον κίνητρα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κάποια ταξίδια-αστραπή, ανοίγει ωστόσο και κάποιες νέες «παρτίδες» σε νομικά θέματα και στις σχέσεις σου με συγγενείς, Επιπλέον, μην βιάζεσαι για να μην σκοντάψεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στην καριέρα και τους βασικούς στόχους σου, έχοντας την υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια». Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 19/11, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει την ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση την κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου και σίγουρα αξίζει να ρισκάρεις. Μην σου μπουν ωστόσο ιδέες περί… αποταμίευσης, αφού αν πας να «τα κάνεις μασούρι», η ζωή θα βρει τον τρόπο να σου τα πάρει όλα!