ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/04 :Σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν». Εννοείται βέβαια ότι κάτι θα… δώσεις γι’ αυτό ή θα περιορίσεις τις ελευθερίες σου. Παράλληλα βέβαια το κακό είναι ότι δείχνεις πιο «φευγάτος/η» ή αδιάφορος/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν την ζωή σου, με κίνδυνο να «την πατήσεις» δίνοντας βάση σε «φούμαρα» και αναξιόπιστα άτομα. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις μια «θεία» προστασία, αν χαμηλώσεις το «εγώ» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα φαινόμενα απατούν και πριν βοηθήσεις κόσμο που -λέει- πώς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, φρόντισε να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές, που ποντάρουν στην καλή σου προαίρεση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από συμπτώματα που δεν έχουν κάποια προφανή αιτία αλλά ένας καλός… ύπνος θα σε συνεφέρει! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού μπορεί να έχεις μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είτε εσύ θα κάνεις τις… πονηριές σου, για να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, είτε θα πέσεις θύμα ατόμων που σου «φουσκώνουν» το μυαλό με δήθεν προοπτικές, προσβλέποντας να υπο-κλέψουν κάτι από σένα. Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που όμως έχει και κάποιους άλλους άδηλους σκοπούς. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επιστεί την προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που δεν έχουν αγαθές προθέσεις και μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να κρύβει παγίδες και μέλλοντες εκβιασμούς, κρίνεται λοιπόν η οξυδέρκειά σου απέναντι σε ασαφείς ή ύποπτες καταστάσεις κι εδώ η διαίσθηση σου έχει τον πρώτο λόγο κι όχι η λογική σου. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη ή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα αναμένονται ακυρώσεις και αναβολές σχεδίων ή/και δραστηριοτήτων, κάτι όμως που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για σένα κι ας… μην το ξέρεις!

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί μεν τα δημιουργικά «πετάγματα» της φαντασίας σου και την ενασχόληση σου με καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά όσον αφορά τις ενέργειές σου στον «πραγματικό κόσμο» σηματοδοτεί λάθη αστοχίες και ακυρώσεις, χώρια που περιβάλλεσαι από… ψεύτες κι απατεώνες! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας κάθε τι ανθυγιεινό και καθαρίζοντας το σώμα σου από τις τοξίνες. Από την άλλη πλευρά, αναμένονται σοβαρές εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για ένα επαγγελματικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα τείνεις να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνον κάποια «απωθημένα» ή εφήμερες επιθυμίες, μένοντας με μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ως συνεργάτης-υποστηρικτής σου και θα εκμεταλλευτεί, είτε την αφέλεια, είτε την… πλεονεξία σου! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλειας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων πρακτικών.

ΖΥΓΟΣ

Είτε σου αρέσουν, είτε όχι, κάποια τετελεσμένα ορίζουν το κλείσιμο ενός κύκλου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, το «μήνυμα» όμως είναι να φύγεις προς τα εμπρός κι όχι να «κολλήσεις» ή να ματαιοπονείς για μια χαμένη υπόθεση. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Παράλληλα, δεν βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν ή απλά είναι «ύποπτα» κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στις… ευχές και τα όνειρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν μικρές… χαοτικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει αν λειτουργείς με πρόγραμμα και μόνον. Δες το όλο θέμα όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς κι αν δεις πως κάτι δεν σου βγαίνει, μην ματαιοπονείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει μια λανθασμένη διάγνωση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί μεν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση. Επιπλέον, πρόσεξε που πας και «χώνεσαι», αφού κάποια πράγματα είναι «σκληρά» ακόμη και για τα δικά σου «δόντια».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα γνωρίσεις άτομα που από όπου και να τα πιάσεις θα… λερωθείς αλλά αν κάτι «στραβώσει», μην χαλάσεις την ζαχαρένια σου με «μαύρες» ή εκδικητικές σκέψεις, αντίθετα θα σου κάνει καλό να «αποδράσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου, επειδή μάλιστα κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα, αν δεν έχεις τις «άκρες» σου, μην κάνεις καμία κίνηση Καλό είναι επίσης να μην δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεπεράσεις ένα τρέχον πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για την ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα που σε φέρνει σε αδιέξοδο αλλά εδώ ισχύει το όποιος ψάχνει, βρίσκει και τα στέλνει στον… αγύριστο! Παράλληλα, στο σπίτι ή το γραφείο σου διαμορφώνονται μάλλον παραπλανητικές καταστάσεις, όσον αφορά προθέσεις συγγενών-γειτόνων αλλά και σε πρακτικά ή περιουσιακά θέματα ενώ δείχνει σκόπιμο να τσεκάρεις για διαρροές και υγρασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα ωραία, την στιγμή που… δεν είναι, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» την φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από πολλά, το ίδιο κι αν δεν κάνεις τίποτε αφήνοντας τα πράγματα στην ροή τους, οπότε… σταμάτα να σκέφτεσαι! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει αναποδιές στην καθημερινότητά σου, διόλου συμπτωματικές αλλά δρομολογημένες από άτομα που δεν σε βλέπουν με «καλό μάτι». Επιπλέον, καθάρισε τον οργανισμό σου από τις τοξίνες, με σωστή διατροφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες, πετώντας τα λεφτά σου, το χειρότερο όμως είναι να «τσιμπήσεις» σε μια «δακρύβρεχτη» ιστορία, ανοίγοντας μια «Κερκόπορτα» σε κάποιον που σχεδιάζει να σε εξαπατήσει εκμεταλλευόμενος/η την καλοσύνη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας κλείνει έναν κύκλο σε μια συλλογική δράση, ενώ σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδο σου και θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του.