ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/05: θέματα που αφορούν χρήματα ή οικογένεια μπορούν να επιλυθούν ευκολότερα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Κατά τα άλλα, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με μερικές από αυτές ωστόσο να είναι απλά για να «σκοτώσεις» την ώρα σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε «μελό» ιστορίες κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε επαφές με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή κάποιο μεγάλο δράμα! Στον αντίποδα ωστόσο θα υπάρξουν και θερμοί εναγκαλισμοί, που θα σου… αρέσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους σου παρέχει πληροφορίες για αγοραστικές ευκαιρίες ή επενδύσεις, ενώ γενικότερα στις οικονομικές υποθέσεις σου θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν ενημερωθείς σωστά, ξεχωρίζοντας τις φήμες από τα πραγματικά δεδομένα, ώστε να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία ανασκόπησης των πεπραγμένων σου, ίσως μάλιστα να θυμηθείς και πράγματα που θα σε κάνουν να δακρύσεις. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η λύση του μπορεί να έρθει με ένα «γιατροσόφι»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επινοήσεις έξυπνες λύσεις σε καθημερινά ζητήματα. Επιπλέον αναδεικνύει τον ρόλο σου ως πομπού και δέκτη πληροφοριών και με όπλο την δυνατότητά σου να συνδιαλέγεσαι «με κάθε καρυδιάς καρύδι» μπορείς να μάθεις πολλά και διάφορα ή/και να «χωθείς» εκεί που θες. Προσπάθησε ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες πολύ ευαίσθητες στιγμές ανάμεσα σε σένα κι ένα φίλο ή μια φίλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ενημερώνει για θέματα υγείας και διατροφής, επειδή ωστόσο ο καθένας λέει ή γράφει ότι του… κατέβει, καλό είναι να διασταυρώσεις τις πηγές σου. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παρασκηνιακές καταστάσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε αποσπάσουν από τα ουσιώδη, ίσως όμως να λάβεις κι ένα μήνυμα από το υποσυνείδητό σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε εξελίξεις στην καριέρα σου, με εμπλεκόμενα οικεία σου πρόσωπα κι όπως θα διαπιστώσεις, το να βάζεις «δικούς σου» στην δουλειά έχει τα υπέρ και τα κατά του.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην πιο «light» εκδοχή μπορεί να φέρει ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος, όπως κι αν έχει όμως το βέβαιο είναι ότι θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο νοσταλγικό/η, ίσως μάλιστα να αναζητήσεις το «νήμα» σε όλα εκείνα που ξεκίνησαν στο παρελθόν και κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα», είτε πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις σου, είτε για την αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους εξάπτει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον σου ή/και την επιθυμία σου να μάθεις περισσότερα για ένα ζήτημα που σε απασχολεί κι είναι πιθανό να συζητήσεις τις προοπτικές ενός εγχειρήματος και να βρεις τις «άκρες» σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι κάθε είδους προωθητικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα κληροδότημα. Σε κάνει ωστόσο και πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι σε όσους/ες «κλαίγονται» για να πάρουν αυτό που θέλουν!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στους Διδύμους θα μάθεις…. διάφορα, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνον σε ανάλαφρα σχόλια και κουτσομπολιά αλλά να μπεις και στην ουσία ενός θέματος. Επιπλέον αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις.. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ενώ δρομολογεί την συνεργασία σου με κάποιον πρεσβύτερο που γνωρίζει πολλά και… παραδοσιακά! Επιπλέον, είναι πιθανό να μπει στο τραπέζι ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που όμως έχει και συναισθηματικές παραμέτρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να κερδίσεις περισσότερα, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την πρόσβασή σου σε πληροφορίες για λίγους, ίσως όμως να ωφεληθείς κι από μια διαμεσολάβηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμίσεις ένα δανειακό ή/και φορολογικό σου ζήτημα. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου πολλά είναι εκείνα στην δουλειά σου που θα εξελιχθούν καλύτερα, εφ’ όσον υπάρχει «οικογενειακή» σύμπνοια. Αντίθετα όμως με «φατρίες» και «κουκουλώματα» δεν γίνεται… προκοπή, ίσα-ίσα που όσοι/ες είναι «στην απέξω» θα βρουν «πάτημα» για να αντιδράσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής απέναντί σου σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς, καλό είναι ωστόσο να μην χάσεις τον χρόνο σου με «λόγια του αέρα» και να στοχεύσεις στην ουσία του θέματος. Επιπλέον, μην ξεχνάς πώς το να ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά διασπά τις δυνάμεις σου. Κατά τα άλλα αναμένονται αρκετές επαφές ή μετακινήσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νοσταλγικά… δάκρυα, ενδέχεται ωστόσο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά με συνέπεια να μην σκέφτεσαι λογικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια πολύ… ζεστή αγκαλιά, θα σε κάνει να νοιώσεις όμορφα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να βρεις λύσεις στα εργασιακά σου, Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο ή τις ιδέες σου, μην «σπαταλιέσαι» ωστόσο με άτομα που είναι μόνον λόγια. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η στα οικογενειακά σου και μπορεί να βγουν στην φόρα οι συναισθηματικές αδυναμίες σου, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιο για τα συμφέροντά σου σε περιουσιακά ζητήματα. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε «ανασκαφές» στον χώρο σου, αφού… όλο και κάτι ξεχασμένο θα βρεις!.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες, με το νεανικό στοιχείο να κυριαρχεί. Επιπλέον, θα ακούσεις πολλά για τα προσωπικά των άλλων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και… αξιόπιστα ή ακριβή! Κατά τα άλλα μπορεί να δοκιμάσεις την τύχη σου ή να προβείς σε μικρή επένδυση με επιτυχή αποτελέσματα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος, ίσως μάλιστα μια ανακάλυψη να σου ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα. Συνάμα όμως ένας γείτονας ή συγγενής «πατάει» πάνω στις αδυναμίες σου για να πάρει αυτό που θέλει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα και μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τελικά θα είναι για καλό από λειτουργική άποψη. Επιπλέον, ο διάλογος είναι «η ικανή και αναγκαία συνθήκη» για να διευθετηθεί ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ακόμη κι αν χρειαστεί μια «ουδέτερη» διαμεσολάβηση. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε παροτρύνει να «τιγκάρεις» σε προμήθειες, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις βοήθεια από τους δικούς σου. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως αναζωπυρωθεί και μια παλιά οικονομική διαφορά.