ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/05 : ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς αλλά και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επιτρέπει να επωφεληθείς οικονομικά από ένα πρόσωπο που «τα δίνει όλα» για σένα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά όμως ένα πάθος σου ενδέχεται να αποβεί… μοιραίο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα η προσωπική σου γοητεία γίνεται το μεγαλύτερο «όπλο» σου και ουσιαστικά μπορείς να έχεις ότι ή όποιον/α θελήσεις, λίγο θες όμως για να παρασυρθείς στα μονοπάτια της κτητικότητας και της… ζήλειας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου, αν όμως σου γίνει κάποια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα έχεις την ευκαιρία να αποτοξινωθείς από ότι σε βλάπτει, ενώ η ημέρα προσφέρεται για καθαρισμούς κάθε είδους. «Παίζει» ωστόσο και μια ερωτική αντεκδίκηση στα… παρασκήνια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα καταλάβεις σε ποιόν/α μπορείς να βασίζεσαι και σε ποιον/α όχι ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια δυνατή φιλία με ένα πρόσωπο που έχει περάσει πολλά στην ζωή του. Επιπλέον όμως, θα γίνει αποδέκτης σεξιστικών συμπεριφορών.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν μάλιστα αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να σου χαρίσουν ή να προσφέρεις κάτι. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το σεξ απηλ σου πιάνει… ταβάνι, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» υπέρ σου σε μια σειρά από υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως αν αρνηθείς την… εύνοιά σου σε κάποιον/α, μπορεί και να σε εκδικηθεί με τον τρόπο του/της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα καλά κι ωραία, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους!. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αποκτούν προτεραιότητα θεάματα ή ακροάματα μυστηρίου κι αγωνίας, στον… πραγματικό κόσμο όμως μπορεί να συμβεί κάτι που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις. Όσο για τις διαδικτυακές αναζητήσεις σου, παραμονεύουν οι… σέξι πειρασμοί!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να θολώνει τα νερά στα εργασιακά σου, μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία. Επιπλέον, στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου δίνει πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων και μένει να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Ίσως πάλι να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που «σε παίζουν», δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύς θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ιδίως στον χορό και την μουσική. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να τύχεις της ουσιαστικής στήριξης από ένα πρόσωπο που βλέπει σε σένα… πολλά περισσότερα, ενώ αν ξεκινήσεις μια συνεργασία θα πάει μέχρι πέρατος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου ή να φιλοξενήσεις κόσμο κάνοντας ένα «ψυχικό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια, εκτός πια κι αν σου χαρίσουν πολυκατοικία! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορείς να επωφεληθείς από την συμπάθεια που δείχνει για σένα ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, θα σου δοθεί όμως και το κίνητρο για να καθαρίσεις το «μέσα» σου και το περιβάλλον σου από ποικίλες «βρωμιές»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε εκθέτει σε λάθη είτε δικά σου είτε των άλλων, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν και μην δίνεις… όρκο για τίποτα! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος, ενώ ευνοούνται και οι κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα βάζει την σφραγίδα μιας «απόλυτης» εξέλιξης στα προσωπικά σου και είτε θα δεθείς «για πάντα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε θα πονέσεις και θα ξεκόψεις οριστικά μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να «θολώνει τα νερά» στα οικονομικά σου, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, υπάρχουν και κάποια «παράσιτα» που σε… απομυζούν! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις «από πάνω»! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορείς να επωφεληθείς από μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να «δέσεις» τις σχέσεις με τους οικείους σου. Κι αν κάποια πράγματα σε βαραίνουν, δεν έχεις παρά… να τους δώσεις μια και να πάνε πέρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά επιρρεπή σε «φυγές» κάθε είδους, το σωστό όμως είναι να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά πάλι στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε παρακινεί σε αγορές ρούχων ή αξεσουάρ που τονίζουν τον ερωτισμό σου, από την άλλη πλευρά όμως στις διαδικτυακές επαφές σου πρόσεξε μήπως αποκαλύψεις προσωπικά δεδομένα σου σε κάποιον/α που δεν θα έπρεπε!