ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/10: υπομονή και την προσοχή ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε «τεστάρει», πέρα από την επιστράτευση των ικανοτήτων σου, οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς και κατηγορούμενος/η! Το αυτό ισχύει τόσο για τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να παγώσει ή να τελειώσει κάποια, όσο και για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να ζοριστείς από ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά και το αναλάβεις νέες ευθύνες. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόσμενο κέρδος, ως αντιστάθμισμα της ταλαιπωρίας σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει… ανισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις «λογικές» να μην αποδίδουν, εκτός κι αν είναι του… παραλόγου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, ενώ παράλληλα οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου πριν «αρχίσουν τα όργανα» αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά, που έχουν τα δικά τους θέματα. Επιπλέον αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές-μετακινήσεις σου, ας είσαι λοιπόν προετοιμασμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε κάνει λιγότερο πρόθυμο/η να ενταχθείς σε συμβατικά σχήματα και να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα κι αυτή η τάση «απελευθέρωσης» θα αιφνιδιάσει κάποιους/ες που σε είχαν μάθει αλλιώς. Συνάμα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει υπό κρίση τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κρατώντας σε απόσταση άτομα που σου δίνουν ελάχιστα και τα ζητάνε… όλα! Επιπλέον, ας είσαι φειδωλός στα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην απαλλαγή σου από βάρη και υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί να πάρεις περισσότερες ευθύνες, ενώ ειδικότερα σε θέλει προσηλωμένο/η στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα επάνω σου κι αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμείνεις. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να «τρελαθείς» από τις αντιδράσεις ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού καθιστά τις εξαιρέσεις… κανόνα κι αν κινηθείς με βάση «αυτό που γίνεται συνήθως», δεν θα δικαιωθείς. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές ή έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και κάποια «απίθανα» περιστατικά. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε καθυστερεί και να σε δυσκολεύει στις καθημερινές συναλλαγές σου, μην «φας την ώρα σου» λύνοντας μόνον προβλήματα των άλλων, αφού ο χρόνος δεν θα σου φτάσει. Ίσως μάλιστα να επέλθει μια μίνι κρίση στην δουλειά ή την υγεία σου, κάτι που αναγκαστικά θα αναβάλει ένα μέρος των δραστηριοτήτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε «στριμώξουν», γι αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να χάσεις και στα… χαρτιά και στην αγάπη! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού διεγείρει το ερευνητικό-επιστημονικό σου «δαιμόνιο» κι όσον αφορά τις αναζητήσεις σου, όλα καλά. Στην καθημερινότητά σου ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σε αποσυντονίσουν, γι’ αυτό μην προγραμματίζεις τίποτε.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, αφού ακόμη κι αν πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις, κάτι θα «στραβώσει» στην συνέχεια.. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή μετακομίσεις, ούτε βέβαια και για αγορές επίπλων, παρά μόνον για να πετάξεις τις… παλιατζούρες! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να στερηθείς από ένα «αναμενόμενο» έσοδο, άλλο τόσο είναι να κερδίσεις κυνηγώντας την έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού δοκιμάζει την ανεκτικότητά σου στην διαφορετικότητα ή σε ακραία «φιλελεύθερες συμπεριφορές κι όσο να ‘ναι μια «ψυχρολουσία» θα την πάρεις, από έναν «δικό σου» άνθρωπο μάλιστα! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε αναγκάζει να ασχοληθείς με μάλλον πληκτικές κι όχι εύκολες εργασίες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη και τα εμπόδια ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Επιπλέον δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από κριτικές που γίνονται σε βάρος σου αλλά και να ταλαιπωρηθείς από δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν μάλιστα υπάρχουν και οικονομικά ζητήματα μεταξύ σας, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Επιπλέον, αναμένονται αναγκαία έξοδα και καλό είναι να μην ξανοιχτείς με αχρείαστες αγορές. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών, φαίνεται όμως ότι… από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε σημαντικές υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές άλλων, γι’ αυτό οφείλεις να βάλεις τα όριά σου εξ αρχής. Επιπλέον, δεν ευνοείται η σύναψη μιας επαγγελματικής συμφωνίας κι όσο για την καριέρα σου, δεν έχεις παρά να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, να διοικήσεις δηλαδή, μοιράζοντας υπευθυνότητες αλλά και… ποινές, όπου χρειαστεί. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού παράγει παραδοξότητες ή σπάνιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μάλλον θα δοκιμαστούν τα… νεύρα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε κάνει πιο «επαναστάτη» και πειραματιστή, σίγουρα όμως θα υπάρξουν ισχυρές αντιδράσεις, αφού θα θεωρηθείς «η πέτρα του σκανδάλου». Μάλιστα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού κάποια ζητήματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες, από τεχνικού τύπου ζητήματα, μέχρι θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου κι όσο για τα ταξίδια, επιτρέπονται μόνον τα επαγγελματικά!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού τα όνειρα… απαγορεύονται διά ροπάλου και κινδυνεύεις με αναγκαστική «προσγείωση»! Ξέχνα λοιπόν σημαντικές αγορές ή επενδύσεις και δώσε προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως τα «καπρίτσια» φίλων θα σου κοστίσουν τουλάχιστον σε χρόνο και χρήμα, αν όχι σε… πίκρες! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτα και ξαφνικά συναπαντήματα, προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά αλλά και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.