ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/01 : Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί στο να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό τα οικονομικά σου γίνονται το πρώτο μέλημά σου, είτε χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις, είτε ψάχνεις για μια χρηματοδότηση, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Το τι θα τα κάνεις τα λεφτά βέβαια σε μια ευτυχή τέτοια κατάληξη είναι ένα ζήτημα, αφού το πιθανότερο είναι να καλύψεις εφήμερες ανάγκες ή επιθυμίες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κρύψεις κάποια αδύνατα σημεία σου ή να περάσεις μια δοκιμασία «αβρόχοις ποσί» από την άλλη πλευρά όμως μπορεί και να σου τάξουν κάτι που δεν θα γίνει ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με το «πρόσημο» να είναι άλλοτε θετικό κι άλλοτε όχι, αφού οι «αναλαμπές» θα συνδυαστούν με μια έλλειψη σιγουριάς για την συνέχεια που μπορεί να έχουν τα πράγματα. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία κι όχι να πέσεις με τα μούτρα σε μια επιλογή. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να «ξεφύγεις» μέσα από θεάματα ή ακροάματα που σε «ταξιδεύουν», την ίδια στιγμή όμως κάποιος/α φίλος/η ή γνωστός σου παρουσιάζει μια πραγματικότητα που δεν ισχύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού εκεί γίνονται «όργια» και η γνώση των καταστάσεων θα σε βοηθήσει να πάρεις μια καλύτερη θέση και να διασφαλίσεις τα νώτα σου από ανεπιθύμητες «καραμπόλες». Επιπλέον, καλό είναι να ξεκουραστείς και να μην υπερβάλλεις εαυτόν, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρυφτείς από όσους σε… κυνηγούν για χρέη, όσον αφορά όμως μια σημαντική αγορά ή επένδυση, είναι προτιμότερο να την αφήσεις για μια άλλη ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια… αγωνία παραπάνω στην προσωπική σου ζωή και κατά την διάρκεια της ημέρας θα αφοσιωθείς σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, προσδοκώντας σε μια ευτυχή κατάληξη, που… μπορεί και να μην έρθει! Μην παραλείψεις ωστόσο να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού εκεί θα δράσεις άνευ εμποδίων και παρενοχλήσεων. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να δεις τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά και να πάρεις κουράγιο για την συνέχεια, έστω κι αν… εθελοτυφλείς!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια κινητικότητα σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον προωθεί κάθε τι σχετικό με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, ενώ μπορεί να καταφθάσει και μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου και από εκεί που δεν είχες, τελικά να κάνεις και την «προίκα» σου! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να προσφέρεις από το περίσσευμά σου, όσον αφορά όμως σε σημαντικές αγορές και επενδύσεις, φαίνεται να βαδίζεις στα τυφλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με… κουτσομπολιά και μόνον! Επιπλέον, ευνοεί την δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν πολλά μυστικά και θα σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως πάλι να εντρυφήσεις σε θεάματα ή αναγνώσματα μυστηρίου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα απαλύνει τις όποιες εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλη αυτή η… ησυχία όμως θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή εγγυήσεις μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να λάβεις ενίσχυση είτε σε είδος, είτε σε χρήμα και βέβαια, έχοντας πλέον την δυνατότητα, μπορείς να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αγορές ή στην τροφοδοσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να απαλύνεις τις εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή/και να εξωραΐσεις τον χώρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, διεγείρει τα πάθη σου αλλά και τα αναμφισβήτητα προσόντα που διαθέτεις στην διερεύνηση μυστηρίων και την μαντική, ανεξάρτητα με το αν έχεις ταλέντο στο να «βλέπεις» πρώτα τα δυσάρεστα. Μένει λοιπόν το να στοχεύσεις εκεί που έχεις δύναμη κι όχι να «βουλιάξεις» στις εμμονές σου για κάτι που δεν «πήγε» κι εσύ θες να το φέρεις με το ζόρι στα μέτρα σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα εισάγει το… ψέμα στην ζωή σου, είτε με καλό σκοπό, είτε όχι, με την καχυποψία που σε… δέρνει όμως το μυαλό σου θα πάει στο κακό όπως κι αν έχει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε εξελίξεις τόσο στα εργασιακά, όσο και τα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να «φωτιστείς» από ένα όνειρο ή να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή ή υποστήριξη, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου μυστικά. Επιπλέον, μην αμελήσεις να δώσεις έμφαση σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να ζήσεις μια… στάλα ευτυχίας, μακριά από τις στενοχώριες της ζωής και είτε πρόκειται για μια «ουτοπική» κατάσταση, είτε για ένα ευχολόγιο, σημασία έχει ότι το ζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και προωθεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις για το τι κάνουν οι άλλοι στο… κρεβάτι τους! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βάζει να κάνεις πονηριές προκειμένου να αποφύγεις τα δύσκολα, ίσως όμως να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα αν πας να «επιβάλλεις τον νόμο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί δυνατότητες και προοπτικές, που μένει όμως να τις αξιοποιήσεις, παραμερίζοντας την «απέχθειά» σου για πρόσωπα που δεν εγκρίνεις είτε την νοοτροπία, είτε τις πρακτικές τους. Προκειμένου λοιπόν να γίνει η δουλειά σου, θα πρέπει να αποδεχθείς και κάποιες άλλες «σταθερές», που έχουν να κάνουν με τους νόμους της αγοράς και ουδεμία σχέση έχουν με τις δικές σου «οραματικές» αναζητήσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό απέναντι σε πάσχοντες, πρόσεξε ωστόσο μήπως τελικά πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από «επιτήδειους».

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί στο να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς, προκειμένου να έχεις μια πληρέστερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον όμως σου συνιστά να μην αμελήσεις για την επιμόρφωσή σου, ιδιαίτερα σε θέματα που περιβάλλονται από ένα μυστήριο, αφού οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου είναι… εκεί και σε περιμένουν! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να «πετάξεις» με τα φτερά της φαντασίας, μακριά από όλα εκείνα που σε θλίβουν, ίσως όμως να κάνεις και τις… πονηριές σου προκειμένου να γίνει το δικό σου!