ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/04 : Καλή μέρα η σημερινή για επαγγελματικές αποφάσεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι δα και στα καλύτερά της. Αν πάλι σου προκύψει μια ενόχληση στην υγεία σου, αντιμετώπισέ την με την χρήση φυσικών σκευασμάτων. Επιπλέον, η μουσική και ο χορός θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να λειτουργείς σαν υπνωτισμένος/η πρόσεξε λοιπόν μήπως από κακή εκτίμηση πάθεις ή προκαλέσεις κάποιο ατύχημα, ενώ «παίζει» και μια «ιντριγκαδότικη» παρέμβαση από γείτονα ή συγγενή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, πρόσεξε όμως μήπως τελικά υποψιαστείς το λάθος άτομο. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να αποδειχθεί μέγα λάθος. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί απάτες ή ακόμη και μια ληστεία σε βάρος σου, ενώ συνολικά στις οικονομικές συναλλαγές σου παίζονται πολλά στο παρασκήνιο και σου αποκρύπτονται βασικές αλήθειες, οπότε είναι φρόνιμο να απέχεις από κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου, πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, ίσως όμως να φερθείς κάπως… πονηρά, αφήνοντας τελικά κάποια ερωτηματικά στους άλλους ως προς το ήθος σου. Πρόβλημα υπάρχει και ως προς την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σου, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό». Ωστόσο το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου επικρατούν τα λάθη, οι αστοχίες και η παραπληροφόρηση και δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν, εκτός από την διαίσθησή σου. Επιπλέον, γίνονται «όργια» στο παρασκήνιο με ένα συγγενικό σου πρόσωπο να πρωταγωνιστεί στις δολοπλοκίες. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια ίωση, ίσως όμως το «καμπανάκι» να κτυπά για τα ζώα ή τα φυτά που έχεις στην εποπτεία σου.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις έξω ή να σε κοροϊδέψουν, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς άμεσα από συναλλαγές που δεν… δηλώνονται πουθενά! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί «βουβές» αντιδικίες στις φιλίες και συνολικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην απορήσεις λοιπόν αν πίσω από μια συγκατάβαση κρύβεται τελικά μια «μουλωχτή» δράση κι εδώ είναι που πρέπει να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια». Επιπλέον, μπορεί να «χρησιμοποιηθείς» σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου οφείλεις να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις τα τρωτά σημεία σου, ενώ η καλλιτεχνική έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι». Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», το πιθανότερο όμως είναι να χρησιμοποιηθείς ως «πιόνι» ή να προβείς σε μια σειρά άκαρπων ενεργειών, γι’ αυτό μείνε… ανενεργός/η!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Σε κάθε περίπτωση ξεκουράσου, χωρίς να «χαπακωθείς» ή να το ρίξεις στο ποτό. Επιπλέον, ένα μέσον ή μια συσκευή που χρησιμοποιείς φαίνεται να «χάνει λάδια». Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ο δρόμος σου όμως είναι διάσπαρτος με… μπανανόφλουδες, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας δολοπλοκίας από γείτονα ή συγγενή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις. Όσον αφορά πάλι σε οικονομικά ζητήματα, είναι σκόπιμο να απέχεις από σημαντικές κινήσεις, αφού ο Άρης στους Διδύμους αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας «ξεγυρισμένης» απάτης σε βάρος σου, εκτός κι αν προλάβεις να… αποπροσανατολίσεις τον εχθρό. Μην κυκλοφορείς πάντως με πολλά χρήματα επάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου, τσέκαρε όμως και για υγρασίες ή διαρροές. Ίσως πάλι χρειαστεί να συμπαρασταθείς και σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση ή ασθενεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια διάψευση ή απιστία, γι’ αυτό δες κι εκείνα που γίνονται «κάτω από το τραπέζι», ειδικά αν έχεις να κάνεις με άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα όμορφα κι ωραία. Όσο για μια νέα συνεργασία, ούτε λόγος να γίνεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, έχε τον νου σου όμως και στους άλλους αφού κάποιος/α θα σε «φλομώσει» στο ψέμα, είτε για να επωφεληθεί σε βάρος σου, είτε για να… γλιτώσει από υποχρεώσεις! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί ίντριγκες και δολοπλοκίες στην δουλειά σου κι όπου ακούς πολλά «ναι» να αρχίσεις να… ανησυχείς! Επιπλέον, η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερά της, πριν όμως καταφύγεις σε μια αγωγή, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να εθελοτυφλείς σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που «σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς από το «μαύρο» χρήμα ή να «κρυφτείς» από υποχρεώσεις! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο δημιουργικής «έκστασης», όσον αφορά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, πολλά διαδραματίζονται στον «χώρο του αοράτου», με τα θέματα εμπιστοσύνης να είναι «πάνω στο τραπέζι». Ίσως πάλι να αρρωστήσει κάποιος/α που αγαπάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ονειρέψου… όσο θέλεις αλλά, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει». Αν πάλι κυριαρχηθείς από έντονες τάσεις φυγής, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε ουσίες και οινοπνεύματα, απλά ταξίδεψε με την δύναμη της φαντασίας σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να δράσεις με τον… δικό σου «διακριτικό» τρόπο για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως όμως να έχουν γίνει και «ύπουλα» πράγματα σε βάρος σου. Επιπλέον, σηματοδοτεί υδραυλικές εργασίες και αντιπλημμυρικά έργα στον χώρο σου.