ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/10 : KATI ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρωτοποριακούς κύκλους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις και την αντίστοιχη δική σου δυναμική, το πράγμα ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό αφού θα πέσεις σε αντιφάσεις. Κι αυτό γιατί η αντίθεση Άρη-Χείρωνα, που δεν συνάδει καθόλου με ένα πνεύμα ανεξαρτησίας σε κάνει… ανεξήγητα συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», άρα και εξαρτώμενο από άτομα και καταστάσεις. Ίσως βέβαια να σου τύχει ένα τέτοιο άτομο ως συνεργάτης ή… ταίρι, υπάρχουν όμως και οι «σοφοί» μιας κάποιας ηλικίας που μπορούν να καλύψουν το κενό!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες! Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα δημιουργεί «φατρίες» στην δουλειά σου, ενώ ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, η λύση θα έρθει από μια παραδοσιακή θεραπεία ή τα γιατροσόφια του παππού και της γιαγιάς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να βγεις προς τα έξω αλλά και να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, πολύ πιο γόνιμη θα είναι ωστόσο η συνεισφορά της σε σχέση με τα ενδιαφέροντα και τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Όσο για την καθημερινότητά σου θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν, μπορείς όμως κι εσύ να «πουλήσεις τρέλα»! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που οι αγκαλιές θα «πιάσουν τόπο», αρκεί βέβαια να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο». Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως το κλίμα ομοψυχίας μπορεί να «σπάσει» και να ξεσπάσει ένας μικρός «εμφύλιος».

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου, σε θέλει πρόθυμο/η να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου, αφού οι παλιοί δεν αποδίδουν κι αν τύχει να «σπάσει» μια συνεργασία σου, μην «κολλήσεις», αφού αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις «μεγάλα πράγματα». Μπορεί βέβαια να βρεις κι ένα πρόσωπο με το οποίο συμφωνείτε σε πολλά και ιδίως στην «δημιουργική «τρέλα» σας. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα οδηγεί τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και μεταβολές στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να προλάβεις τις εξελίξεις, μπαίνοντας εκούσια σε μια νέα «ρότα». Βάλε λοιπόν μπροστά τα πιο «τρελά» ή τολμηρά σχέδιά σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Επιπλέον και στην υγεία ή την διατροφή σου, άλλαξε ότι δεν «τραβάει». Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις κάτι από την οικογένειά σου, εξίσου πιθανή δείχνει όμως η αναζωπύρωση μιας οικονομικής ή περιουσιακής διαφοράς.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Άρη-Χείρωνα ενεργοποιεί τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς». Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις κι εδώ το πρόβλημα είναι η… Σελήνη στον Υδροχόο, αφού προοιωνίζει σχέσεις που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες και βέβαια όσο της πέφτει λόγος «βγάζει σπυράκια» με τις «συντηρητικές» επιλογές. Ίσως όμως να ενοχληθείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, που εμφανίζεται πιο… ανεξάρτητος/η απ’ όσο θα ήθελες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, αφού το «αναμενόμενο» δεν θα συμβεί ποτέ! Επιπλέον είναι πιθανό να φιλοξενήσεις έναν πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξουν απρόβλεπτες όσο και… συναρπαστικές εξελίξεις, ίσως όμως και να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα άλλο περιβάλλον. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα βγάζει στο φως κρυμμένα «μυστικά και ντοκουμέντα» για παλιές υποθέσεις, ίσως όμως να «χάσεις την μπάλα» και από κάποια δικά σου απωθημένα που.. εξορμούν ανεξέλεγκτα εναντίον διακίων και αδίκων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο πριμοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε μυήσει σε μια γνώση για λίγους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο», που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας, αλλά και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό ή «εθνικό» αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Και βέβαια σε συμφέρει να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις», τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα σε βάζει να αναζητάς δοκιμασμένες λύσεις αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια στην καριέρα σου, αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς σημαντικές παραχωρήσεις από την πλευρά σου κι εκεί είναι που θα γίνει «το μάλε βράσε»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τις… κρύψεις, ίσα-ίσα που αυτές θα σε αναδείξουν! Επιπλέον μπορεί να προσεγγίσεις άτομα ή κύκλους που επίσης ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να κάνετε από κοινού την επανάστασή σας. Όσο για τους «συντηρητικούς» της υπόθεσης, ας πάνε αλλού να πουν το «ποίημα» τους! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα έχεις την τάση να «ξεσκεπάσεις» κρυμμένες αλήθειες αλλά σε σχέση με τους συγγενείς και τα περιουσιακά σου μπορεί να προκύψουν θέματα και μάλιστα έντονα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το σκηνικό στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρότα σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να εξασφαλίσεις… όσα περισσότερα γίνεται αλλά σε αυτήν την προσπάθειά σου μπορεί να «τα σπάσεις» με κάποιον οικείο σου.