ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/01: Οι επικοινωνίες σου είναι εποικοδομητικές και ευχάριστες !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια νέα επαγγελματική ή κοινωνική προοπτική, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι εντελώς νέο, που σε εξιτάρει και το πρώτο καλό είναι πως έχεις και την τύχη με το μέρος σου, που σημαίνει και μια υποστήριξη από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο «ψήνει» το δεύτερο καλό που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου, ίσως μάλιστα στην πορεία να εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση που θα έχει ένα εγχείρημά σου. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί κι εσύ να κινηθείς προς μια ανανεωτική ή ακόμη και ανατρεπτική κατεύθυνση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου κάνει μια ακόμη… ρελάνς κι ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες αλλαγές ή ανατροπές που δεν είναι και τόσο του γούστου σου. Ωστόσο στην συγκεκριμένη φάση μπορεί να έχεις και λάθος, με την έννοια πως κάποια πράγματα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και το να επιμένεις σε αυτά δεν βοηθά, αντίθετα μπορεί να σου στερήσει σπουδαίες προοπτικές. Κλείσε τα μάτια λοιπόν και… πέσε στο πέλαγος! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου ανοίγει νέους δρόμους προς το εξωτερικό αλλά και σε ζητήματα σπουδών, μην κλείνεις «πόρτες» λοιπόν, αφού ακόμη κι από κάτι «άσχετο» μπορεί τελικά να ευνοηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την ίδια στιγμή που ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να ρισκάρεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου και θέτει τις βάσεις μιας σύντομης αλλά αποδοτικής συνεργασίας, ο Δίας στον Αιγόκερω σε πριμοδοτεί για περισσότερα κέρδη, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα ανέλπιστο «τυχερό». Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν βέβαια θεωρείς πως «έχεις δεμένο τον γάιδαρο σου» ίσως και να ενοχληθείς από αυτές, το ζητούμενο ωστόσο είναι να «σηκώσεις το γάντι» και να ανταποκριθείς στην όποια πρόκληση. Αν μάλιστα δρομολογήσεις από μόνος/η σου τις αλλαγές, τόσο το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η, ίσως μάλιστα να σου βάλει και ιδέες για κάτι «μεγάλο», προς το παρόν όμως μην παίρνεις και πολύ θάρρος αφού έχεις να κουλαντρίσεις και την αυριανή έκλειψη, που όσο να ‘ναι θα σου πέσει κάπως βαριά στο… στομάχι! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο έχει την πρόθεση να σε ταρακουνήσει ως προς το ποιος/α τελικά αξίζει να είναι δίπλα σου, αφού από τους «δικούς σου» προκοπή δεν βλέπεις, αντίθετα κάποιοι «ξένοι» σου δίνουν πολλά από αυτά που ζητάς. Κατά τα άλλα μην φορτσάρεις και πολύ με τις δουλειές σου κι αν δεις ότι κουράζεσαι, ρίξε και κανα υπνάκο!

ΛΕΩΝ

Τα καλά και τα συμφέροντα για σένα συμβαίνουν στα επαγγελματικά σου, όπου καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή, κόντρα στην όποια λογική σε θέλει «τακτοποιημένο/η», αφού η «τάξη» του σήμερα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε «αναρχία» του αύριο. Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου και κυρίως τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα προς μια κατεύθυνση που ναι μεν δεν δείχνει σίγουρη αλλά είναι εκείνη που θα σε αναδείξει. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ουρανός στον Ταύρο θα σε τραβήξει με το ζόρι σε ένα νέο καθεστώς. Κατά τα άλλα βέβαια, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου εξακολουθούν να σου κρατάνε το ενδιαφέρον και… βάλε τώρα που γυρίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάθε λόγο να κρατάς αποστάσεις από όλα αυτά τα ωραία που σου υπόσχονται, αφού στην πορεία θα… λοξοδρομήσουν, αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να βιώσεις κάποιες «εφήμερες» απολαύσεις, παίρνοντας… κουράγιο για όλα τα δύσκολα που μπορεί να σου φέρει η αυριανή έκλειψη. Ίσως πάλι να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γενικότερα όμως τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν κι όλο αυτό το νέο σκηνικό σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να ανοίξεις και το μυαλό σου ή να ασχοληθείς με θέματα τεχνολογίας, ενώ σου ετοιμάζει κι ένα σούπερ ταξίδι!

ΖΥΓΟΣ

Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη εξέλιξη, που «πιάνει» τα οικογενειακά και τα οικονομικά σου μαζί, θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, το ουσιαστικό μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι πως δεν μπορείς να ποντάρεις πλέον στα σίγουρα και σε ήδη διαμορφωμένες καταστάσεις, αφού το μέλλον σου βρίσκεται σε κάτι νέο και διαφορετικό. Κακό αυτό βέβαια για όσους/ες σε θεωρούν ως δεδομένο/η αλλά θα γίνει και για σένα στην περίπτωση που δεν «ακούσεις» το σύμπαν κι επιμείνεις σε υποτίθεται ασφαλή σχήματα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη και να επιλέξεις εκείνο που όλοι σου λένε «τζιζ»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός απέναντί σου ανατρέπει για μια ακόμη φορά το σκηνικό, μήπως και… πειστείς επιτέλους πως παρά την όποια προσπάθειά σου να σιγουρέψεις καταστάσεις, το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για σένα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να μετατρέψεις την αίσθηση αβεβαιότητας σε δημιουργικό εφαλτήριο για μια νέα πορεία στην οποία δεν χωρούν παλιοί συνεργάτες, ούτε καν οι μέχρι πρότινος προτεραιότητές σου. Μάλιστα όσο πιο «χύμα» σου φαίνονται κάποιες καταστάσεις, τόσο σούπερ θα αποδειχθούν! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά με αποκαλύψεις ή πληροφορίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου επιταχύνει κάποιες εξελίξεις, είσαι κι εσύ όμως που τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», από λεφτά και δουλειές μέχρι… σεξ! Και το καλό είναι πως ο Δίας με τον Ουρανό υποστηρίζουν τα σχέδιά σου –τουλάχιστον τα επαγγελματικά- και σε κάνουν να πιστεύεις πως δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Σωστό, υπό έναν όρο: Να κινηθείς απελευθερωμένα και διόλου συντηρητικά, αφού αν «γαντζωθείς» στα σίγουρα μπορεί να δοκιμάσεις κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Ότι είναι να κάνεις πάντως, κάνε το άμεσα, αφού αύριο η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να κόψει κάτι από τα πλουμιστά φτερά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου κι όσο κι αν κάποια πράγματα σου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, υπάρχουν όντως οι προδιαγραφές για να κάνεις ένα μεγάλο άλμα, τόσο σε σχέση με την καριέρα σου, όσο και με τα προσωπικά σου. Θα πρέπει ωστόσο κι εσύ να αλλάξεις τακτική σε αυτά τα ζητήματα, υιοθετώντας πιο τολμηρές λύσεις κι αυτό δεν είναι διόλου παράλογο αφού έχεις πια την πείρα. Επιπλέον δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτε σε κανέναν, μιλάει για σένα το ίδιο σου το έργο. Κατά τα άλλα βέβαια, αν σε «πιάσει» πρόωρα η αυριανή έκλειψη, μπορεί και να πέσεις ψυχολογικά ή να στενοχωρηθείς για κάποιον/α άλλον/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική αλλαγή-εξέλιξη στο οικογενειακό καθεστώς αλλά και την καριέρα σου, αν μάλιστα είσαι εσύ που θα προκαλέσεις την ανατροπή, τότε ακόμα καλύτερα. Στην παρούσα φάση μάλιστα ο Δίας στον Αιγόκερω δείχνει διατεθειμένος να σου ανοίξει κι άλλες «πόρτες» κι όσο πιο «ανοιχτομάτης» είσαι, τόσο πιο εύκολα θα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, από την μια στιγμή στην άλλη. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης ανεβάζουν το πρεστίζ σου και σε προσωπικά θέματα, με την γοητεία σου να είναι ασυναγώνιστη, κάτι βέβαια που μπορεί να προκαλέσει ζήλειες στο περιβάλλον σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει σε θέση μάχης κι όσο πιθανό είναι το να βρεθείς απέναντι σε μεγάλα συμφέροντα, άλλο τόσο είναι να τύχεις μιας δυναμικής υποστήριξης από άτομα που «σε πάνε» και βλέπουν στο πρόσωπό σου τον/την ιδανικό/η συνοδοιπόρο. Μάλιστα ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα πρόσωπα, που αν το θες κι εσύ, έχουν τον τρόπο να «απογειώσουν» τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή νέες… τεχνολογίες, ενώ μπορεί να σου σκαρώσει κι ένα απρόβλεπτο ταξίδι, που θα εξελιχθεί ανέλπιστα καλά, αρκεί κι εσύ να έχεις… μάτια για να δεις!