ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/04: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο συναισθηματικό και δεν θα λείψουν οι στιγμές μελαγχολίας και «κλεισίματος» στον εαυτό σου, ως «άμυνα» απέναντι σε ότι σε πληγώνει. Επιπλέον όμως σε ωθεί να συνεχίσεις μια παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούραση σου ή για οτιδήποτε συνδέεται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς απαλύνει τις εντάσεις και σε βάζει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα, φαίνεται ωστόσο πως στις φιλίες αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, κάτι… πονηρό «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου ή κάποιος/α πάει να επωφεληθεί, ποντάροντας στην καλή προαίρεσή σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς.. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους, ίσως όμως να επανακάμψει και ένα παλαιό πρόβλημα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς έχεις την δυνατότητα να παρουσιάσεις τα πράγματα, όπως σε βολεύουν, αποκρύπτοντας δυσάρεστες ή ενοχλητικές λεπτομέρειες, το ίδιο όμως κάνουν και οι… άλλοι! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στην αναβίωση παλιότερων ενδιαφερόντων σου αλλά και στο να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με αντικείμενο την Παράδοση. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι αλλά και την καριέρα σου και είναι πιθανόν να προχωρήσεις σε μια μάλλον «αμυντική» αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε κάνει νοσταλγικό και σε ωθεί να ακολουθήσεις τα χνάρια των προγόνων σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς όλα όσα δείχνουν ειδυλλιακά γύρω σου, μπορεί και να… μην είναι, είτε υπάρχει δόλος από πίσω είτε αφέλεια. Αντίθετα βέβαια στον κόσμο των τεχνών και του θεάματος δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε και μπορείς να αφεθείς στην «μαγεία τους».

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο δοτικό, επειδή ωστόσο δεν παίζουν όλοι… τίμια, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον έχεις την τάση να αποκτήσεις πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά, ίσως όμως να σου χαρίσουν και κάτι που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα με ειδικό συναισθηματικό βάρος, είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί «θολούρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Χείρωνα είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας αλλά και να φροντίσεις για τις ανάγκες του σπιτιού, όσον αφορά όμως συνολικά τις οικονομικές συναλλαγές σου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας αδυναμίας σου.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα απέναντί σου αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, κάτι που από την μια πλευρά μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω αλλά από την άλλη να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι μάλιστα πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να ακυρώνει μια σειρά από δράσεις, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Από την άλλη πλευρά όμως τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα, ενώ στα εργασιακά σου το θέμα είναι ποιος/α θα πει το… ψέμα και γιατί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε κάνει πολύ πιο «φευγάτο/η» και ρομαντικό/η, θα… δυσκολευτείς αρκετά για να δεις τις αδυναμίες που υπάρχουν στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές ή συνταγές, είτε στο νοικοκυριό, είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, θα αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η λύση μπορεί να έρθει από βότανα και ανθοϊάματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να «δείχνει» το σπίτι και την οικογένειά σου καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του κάτι το «ατμοσφαιρικό» κι αν χρειαστεί να εξωραΐσεις καταστάσεις, προκειμένου να απαλυνθούν οι εντάσεις, μην απορήσεις ωστόσο αν κάποιος/α εκμεταλλευτεί την φιλοξενία σου! Τσέκαρε επίσης και για υγρασίες ή διαρροές στον χώρο σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο νοσταλγικό και συναισθηματικό στις προσωπικές υποθέσεις σου, ίσως όμως χρειαστεί να «σταθείς» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε φάση αδυναμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο», ίσως μάλιστα να έρθεις κοντά σε πρεσβύτερους/ες που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Στην επικαιρότητα είναι πάντως για σένα και ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, ενώ η διαμόρφωση ενός ζεστού χώρου θα σου δώσει την αίσθηση ενότητας που αναζητάς. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να «ταξιδέψεις» μέσα από θεάματα ή ακροάματα, στον «πραγματικό» κόσμο όμως θα ειπωθούν και αρκετά ψέματα, είτε από την πλευρά σου, είτε από άτομα, που δεν θέλουν να σε στενοχωρήσουν ή απλά σε… κοροϊδεύουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας έντεχνης παραπλάνησης που αποσκοπεί στην οικονομική «αφαίμαξη» σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που… παριστάνουν τους δυστυχείς! Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύς τείνεις να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας πληροφορίες για θρύλους και παραδόσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου κάθε είδους λογική πηγαίνει… περίπατο με κίνδυνο να εξαπατηθείς ή να αρχίσεις να κυνηγάς «Χίμαιρες». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως το παρακάνεις με την χρήση φαρμάκων ή ουσιών. Από την άλλη πλευρά βέβαια τα καλλιτεχνικά και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντά σου παίρνουν τα πάνω τους, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να κρύψεις κάθε ατέλεια σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν!