ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/04 : ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα…

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ  09/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους σε στρέφουν προς την εκμάθηση μιας τεχνικής ή την βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου αλλά δεν θα λείψουν και οι πιο… έντονες στιγμές στην καθημερινότητά σου με διαξιφισμούς και διαφωνίες, γύρω από πρακτικά ή θεωρητικά ζητήματα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να τηρήσεις τα δέοντα στην καριέρα σου, σε βάρος εκείνων που θα ήθελες να κάνεις. Ίσως μάλιστα να στερηθείς πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου προκειμένου να λύσεις ένα πρόβλημα αλλά αν δεις πως δεν σου βγαίνει κάτι, μην επιμείνεις και κάνε για λίγο στην… άκρη!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους σε ωθούν να «τα δώσεις όλα», ίσως μάλιστα να προβείς σε μια αγορά, που ήταν το απωθημένο σου αγνοώντας άλλες υποχρεώσεις σου αλλά το να κάνεις «του κεφαλιού σου» δεν θα σου βγει πάντα σε καλό. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει προνοητικό/η και πιο ευέλικτο/η στις συναλλαγές σου, έχοντας «παρά πόδα» κάθε εναλλακτική λύση. Επιπλέον θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα που σου είναι απαραίτητα, αναμένεται ωστόσο να υπάρξουν «αναποδιές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιό σου να σου υπόσχονται τα καλύτερα αλλά και τα… χειρότερα, ανά διαστήματα το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να «υπερβείς εαυτόν», προκειμένου να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε κάποιες προκλήσεις. Αν πάντως ψάχνεις τρόπο για να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια, τα σπορ και οι δουλειές είναι πάντα μια καλή λύση. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω «παγώνει» την εισροή κεφαλαίων, ενώ σου φέρνει έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις κι αν «στριμωχτείς» οικονομικά, θα ανατρέξεις αναπόφευκτα στα αποθεματικά σου.Αν πάλι σου ζητηθούν δανεικά κάνε τον Κινέζο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στους Διδύμους… επιβάλλεται να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού όλο κάτι «σκαρώνουν σε βάρος σου. Επιπλέον είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική μεν αλλά έντονη αδιαθεσία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω παραπέμπει σε «εμπλοκές» ή αναποδιές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε κάθε περίπτωση όμως μην κάνεις βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού θα θεωρηθεί αδυναμία από την άλλη πλευρά, με συνέπεια να «στριμωχτείς» κι άλλο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους φέρνουν περισσότερες συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές αλλά είτε πρόκειται για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να βρεις το μέτρο, ώστε να μην παρασυρθείς σε επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια φάση υπαναχωρήσεων και περισσότερης δουλειάς, προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά ή προαπαιτούμενα, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και είχες αντιμετωπίσει κάποτε με ημίμετρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους σου δίνουν ώθηση και κίνητρα για να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό τομέα. Μέχρι όμως να τα βρεις με τους άλλους θα υπάρξουν ανταγωνισμοί σε ένα μάλλον «πολεμικό» κλίμα, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να «μπλοκάρει» κάποιες διαδικασίες στην προσωπική σου ζωή και να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες πως ανήκαν οριστικά στο παρελθόν αλλά… να που βγαίνουν στο «σήμερα»! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά οφείλεις να «σκύψεις» επάνω στο πρόβλημά τους.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στους Διδύμους, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «τρέχεις» άσκοπα από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, κάποιο από τα μέσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου θα πάθει ζημιά.Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με συνέπεια να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να «κολλήσεις» κάπου. Σε κάθε περίπτωση όμως ακολούθησε μια συντηρητική πολιτική, στοχεύοντας κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στους Διδύμους θα προκύψουν κάποια επείγοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου κι εδώ για να τα καταφέρεις δεν έχεις παρά να κινηθείς σε ρεαλιστική βάση κρίνοντας το ποιες είναι οι βασικές ανάγκες που πρέπει να καλύψεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να κάνεις πίσω στις απαιτήσεις και τα σχέδιά σου, αφού υπάρχουν «υπόλοιπα» που πρέπει να ρυθμιστούν. Αυτό έχει να κάνει με τα ταξίδια ή τις σπουδές σου, μπορεί όμως να αναφέρεται και σε έγγραφα που πρέπει να… κοπιάσεις πολύ για να τα αποκτήσεις, εξ αιτίας της γραφειοκρατίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους φέρνουν εντάσεις και διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» και τελικά να συμπορευτείς με άτομα που πραγματικά σου ταιριάζουν, έστω και συγκυριακά. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαία έξοδα ή οικονομικές υποθέσεις, που πρέπει να κλείσουν κι όσο κι αν στριμωχτείς από αυτό, τελικά θα σου φύγει ένας «βραχνάς», οπότε αξίζει τον κόπο. Αν όμως περιμένεις κάποια έσοδα αυτά μάλλον θα καθυστερήσουν, ενώ η ημέρα δεν συνιστάται για σημαντικές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους φέρνουν δουλειές που σε περιμένουν… άμεσα αλλά αν εσύ ξέρεις το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άλλους και είναι πιθανό να υπάρξουν «παρατράγουδα». Επιπλέον, καλό είναι να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να επιβραδύνεις τα σχέδιά σου, αφού πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Παρ’ όλη την καθυστέρηση όμως, θα καταφέρεις να διορθώσεις ατέλειες και να συμπληρώσεις κενά, με μόνο τίμημα τον περιορισμό του ελεύθερου χρόνου σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους προσδίδουν έντονους ρυθμούς στον τρόπο ζωής σου και φέρνει πάθη ή συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με διαδοχικές «νίκες» και «ήττες». Επιπλέον μπορεί να «ξεσηκωθείς» ή να… θυμώσεις από αυτά που συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω περιπλέκει τόσο τα εργασιακά σου, όσο και στην υγεία σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες λυμένα αλλά τελικά… δεν είναι! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να εγκαταλείψεις άλλες υποθέσεις σου για αυτόν τον λόγο.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στους Διδύμους να «στοχεύουν» πρωτίστως στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις που θα σε αποσυντονίσουν, είτε πρόκειται για συμπεριφορές οικείων είτε για ζημιές στον χώρο σου». Παίζει» ακόμη και μια φασαρία με γείτονες. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μια τρέχουσα φιλία ή συλλογική δράση μπορεί να μπει «στο ψυγείο» για λόγους ανωτέρας βίας ή εξ αιτίας μιας δικής σου απογοήτευσης από την στάση και τις επιλογές των άλλων. Από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη που περνά δύσκολα.