ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/05: η μέρα υπόσχεται πολλά θετικά!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει νότες απαισιοδοξίας, ίσως κι ένα «πένθιμο» συμβάν, ουσιαστικά όμως οφείλεις να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε αφορούν πια! Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό μια πρόταση που έρχεται από μακριά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να κινηθείς θέτοντας «κόκκινες γραμμές» σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι διαρκείς συναισθηματικές παλινδρομήσεις θα σε κάνουν «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις είτε στην δουλειά, είτε στα προσωπικά σου, μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο… αθώος/α, εκτός πια κι αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά την όλη κατάσταση! Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει επαφές και μετακινήσεις, είναι όμως σκόπιμο να ενημερωθείς σωστά, ώστε να μην τρέχεις άσκοπα. Επιπλέον, μην «άγεσαι και φέρεσαι» από τους… καημούς του καθενός!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δρα «μηδενιστικά» στις φιλίες σου και είναι πιθανό να «ξεκόψεις» από ένα «μεγάλο και τρανό» πρόσωπο που όμως μετέρχεται «ανήθικων» μεθόδων. Από την άλλη πλευρά βέβαια και στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής μπορεί «να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φέρεις σε μια ισορροπία είτε τα έξοδα, είτε τις απαιτήσεις σου και κυρίως να μην παρασυρθείς από έναν καταναλωτισμό, που θα σε αφήσει «πανί με πανί»! Θα λάβεις βέβαια και το… κάτι τις σου αλλά κι εδώ τίθεται θέμα διαχείρισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προωθεί τα εργασιακά και την καριέρα σου μέσω του… σεξ απήλ που εκπέμπεις, σε φέρνει ωστόσο σε επαφή και με «σκοτεινά» άτομα ή κυκλώματα κι αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν έχεις παρά να κόψεις τα πολλά πάρε-δώσε, θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις προοπτικές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να φέρεσαι κάπως… εκτός ελέγχου κι εδώ είναι που οφείλεις να συγκροτηθείς και να επιλέξεις το τι θα πράξεις με γνώμονα την λογική ή το συμφέρον σου κι όχι βέβαια μια «μετέωρη» ή αμφίβολη συναισθηματική ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα στενόχωρο βίωμα, κάτι που μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ οφείλεις να «τσεκάρεις» και την υγεία σου, αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «φτιάξει», ενώ δεν θες και πολύ για να «το τερματίσεις» στην… νυχτερινή σου ζωή! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα οι οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή, αφού πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται μια στημένη παγίδα ή ένα συνειδησιακό «ξεπούλημα». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τελικά τα χάσεις… όλα! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αντίστοιχες παλινδρομήσεις κάποιων που δεν ξέρουν τι θέλουν.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει μεν την γοητεία σου, σε φέρνει όμως σε επαφή με άτομα που έχουν κρυφή «ατζέντα» κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να το ψάξεις από εκατό μεριές. Αν βέβαια η συνείδησή σου είναι πιο… ελαστική και δεν έχεις πρόβλημα να ενδώσεις στην «αμαρτία», τότε… καλά να περάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία κι εδώ οφείλεις να έχεις μια ρεαλιστική προσέγγιση, μένοντας μακριά από μελοδραματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, ύστερα από κάποιες εκμυστηρεύσεις αλλά και την ανανέωση του εξοπλισμού ή των μέσων που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνον τους… ζηλιάρηδες, αφού ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι, αλλά και την υγεία σου που απειλείται από δερματικά προβλήματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο αναμένονται περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα και σίγουρα απαιτείται μια συμβιβαστική διάθεση, αφού κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει», το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις άμεσα μια «τελεσίδικη» απόφαση, είτε αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε, είτε… εξαργυρώνοντας την αποδοχή μιας «ανήθικης» πρότασης! Εξ άλλου για να πάρεις κάτι πρέπει να δώσεις πρώτα… Παράλληλα, και η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, κάτι όμως που δείχνει αρκετά δύσκολο για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται πως στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, καταπολεμώντας κάθε είδους βρωμιά. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου τον… συνήθη ρεαλιστικό χαρακτήρα, αφού θα βρεις πολλούς/ες να πελαγοδρομούν σε συναισθηματισμούς που δεν οδηγούν πουθενά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να… ξεπορτίσεις και να ξενυχτήσεις, φαίνεται όμως πως τα άτομα που θα συναντήσεις είναι μπλεγμένα σε διάφορες «περίεργες» καταστάσεις και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν είναι «για τα δόντια σου». Επιπλέον μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην υγεία σου ή την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου, καλό είναι ωστόσο να κατανείμεις σωστά τον χρόνο και τις δυνάμεις σου για να μην «κλατάρεις»!

ΙΧΘΕΙΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα η πορεία των οικονομικών σου φαίνεται να εξαρτάται κυρίως από τις βουλές των άλλων κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις στο αρχικό σου πλάνο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον συναισθηματικό εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να «τσιμπήσεις» μια κληρονομιά ή αποζημίωση! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναζητήσεις τρόπους, ώστε η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να αποκτήσει κι έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την θέσπιση κανόνων και περιορισμών.