ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/09 : Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να «τα φορτώσεις όλα στον κόκορα»! Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια καθημερινότητα πλούσια σε ερεθίσματα, μένει όμως να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά κι όχι να αποσπάσαι από τον επικοινωνιακό «θόρυβο».

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία θα διανθιστεί με χαρές και διασκεδάσεις, αρκεί βέβαια κι εσύ να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά ή μεγαλοποιείς καταστάσεις. Αν μάλιστα δοκιμάσεις την τύχη σου, χαμένος δεν θα βγεις! Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει», ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται τόσο σε νομικά ζητήματα, όσο και στις σπουδές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους προδιαθέτει σε αγοραπωλησίες, με το τελικό ισοζύγιο εσόδων-εξόδων να είναι ισοσκελισμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ένα διήμερο, με σένα πρωταγωνιστή και μένει το να ανταποκριθείς επιτυχώς στις προκλήσεις της ζωής, δίνοντας πρακτικές κι έξυπνες λύσεις. Για σήμερα πάντως όλα βαίνουν καλώς, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει αρκετά τυχερό και τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία οι άλλοι… δουλεύουν για σένα ενώ είναι πιθανό να χαρείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή να εξυπηρετηθείς από συγγενή σου. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που προσδίδουν μια άνεση στην καθημερινότητά σου, να δρομολογηθεί ένα ταξίδι, που θα μείνει στην… ιστορία αλλά και να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ στην περίπτωση που νοιώσεις κουρασμένος/η, μην διστάσεις να αποσυρθείς στα… ιδιαίτερα διαμερίσματά σου!

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό αλλά και το εργασιακό καθεστώς σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Την ευκολία σου να κοιτάξεις δηλαδή κι όχι τόσο το πρεστίζ σου. Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν! Από εκεί και ύστερα ότι πάρεις θα τα αξίζει τα λεφτά του. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, μην ξεχνάς όμως πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία να διευκολύνει τα σχέδιά σου, θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «τυχερές» εξελίξεις τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στο οικονομικό πεδίο. Καλό είναι όμως να «ξανοιχτείς» κι εσύ, χωρίς να χάσεις χρόνο με λεπτολογίες και κριτικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαθέτουν ευφυΐα αλλά σου… πέφτουν κάπως επιπόλαια ή ασταθή για συνοδοιπόροι.

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη κι αν κάνεις μια «χοντρή» επιπολαιότητα. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα. Επιπλέον, φαίνεται να αίρονται κάποιοι περιορισμοί σχετικοί με ακίνητα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει στους… δρόμους και τα τηλέφωνα, αφού η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι το πρώτο ζητούμενο, ας μην χάσεις τον καιρό σου όμως με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να συμμετάσχεις περισσότερο ένθερμα και λιγότερο… καχύποπτα σε όσα σου συμβαίνουν! Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από προβλήματα, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές, ιδιαίτερα ως προς τις σπουδές ή την επικοινωνία σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους θα θελήσεις να αποκτήσεις ότι σου «γυαλίζει», με συνέπεια να μείνεις… ταπί αλλά σίγουρα θα το ευχαριστηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που διαθέτουν τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων μεταβάλλεται, οπότε κοίταξε να εκμεταλλευτείς την στιγμή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία προσδίδει έναν αναπτυξιακό τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα! Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε αν έχεις «πήξει» δεν έχεις παρά να βγεις έξω. Αν βέβαια εξακολουθήσεις «να διυλίζεις τον κώνωπα» και χαθούν οι ευκαιρίες, δεν θα σου φταίει κανείς άλλος, παρά ο υπέρ το δέον «προσεκτικός» εαυτός σου! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει δουλειές κι εδώ είναι που απαιτείται από την πλευρά σου μια ιεράρχηση αλλά κι ένας έλεγχος του τι πράττει ο καθένας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα –ίσως μάλιστα και «κάτω από το τραπέζι»- που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή  με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε θέματα υγείας κι ευεξίας. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ικανοποιεί πλήρως την… ερωτική σου περιέργεια, να θυμάσαι ωστόσο ότι όλα «είναι στον αέρα»!

ΙΧΘΥΕΣ

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με το τοπίο να είναι μεταβαλλόμενο και τα δεδομένα να… πάνε κι έρχονται!