ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/10 : Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να μπεις στην διαδικασία για να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να περιορίσεις τις καταναλωτικές ορέξεις σου, αφού όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, τα «κουκιά» δεν βγαίνουν! Αντίθετα επιτρέπονται οι πωλήσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σου φέρνει άτομα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, το πιθανότερο όμως είναι να σε «παραμυθιάσουν», οπότε μην δίνεις βάση στα λεγόμενά τους. Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου θα αναβληθεί, ενώ αν συνάψεις κάποια συμφωνία να ξέρεις πως δεν θα προχωρήσει στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου περιπλέκει τις συνεργασίες σου, μέσα από λεπτομέρειες που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα έχει και τα καλά του, αφού θα διευθετήσεις αρτιότερα τις υποθέσεις σου κι αν δεις πως κάποιος/α δεν σου κάνει, μην διστάσεις να βάλεις την σχέση σας «στον πάγο». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που δεν καλύπτουν τόσο υλικές ανάγκες σου αλλά πνευματικές. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι απόπειρες παραπλάνησης σε συνεργασίες, οπότε το καλύτερο είναι να πεις όχι, εξαιρουμένων ίσως των πράξεων αγάπης και προσφοράς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αναγκάζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις επάνω σου τα καθήκοντα κάποιου/ας που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί σε αυτά. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα κάποιος/α… κλέβει κι ίσως είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία, αφού είναι δύσκολο να καταλάβεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμα! Αντίθετα στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου «το ‘χεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σου, «για λόγους ανωτέρας βίας» ενώ αν έχεις παιδιά σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα που τα αφορούν και να τα επιτηρείς διακριτικά ώστε να γλιτώσεις τα χειρότερα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε καλεί να… μην διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό», μπορείς ωστόσο να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας.. Επιπλέον, «ρίξε άκυρο» σε μια πρόταση συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν εμπλοκές σε ένα περιουσιακό θέμα, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα φέρνει κάποιες «ονειρικές» στιγμές στα προσωπικά σου και μακάρι να ήταν όλα τόσο τέλεια όσο δείχνουν, ωστόσο μην «μασάς» σε υποσχέσεις, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να σε παραμυθιάζουν για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να… προνοήσεις για όλα και να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σου αφού θα σου χρειαστούν άμεσα. Επιπλέον, ένα μέσον που χρησιμοποιείς δεν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου κι αν δεν έχεις εναλλακτική κινδυνεύεις «να μείνεις μπουκάλα»! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα φέρνει μια «ειδυλλιακή» ατμόσφαιρα τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένεια σου, από πίσω όμως κρύβονται ψέματα και… ουτοπίες! Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται για διακοσμητικές εργασίες, όχι όμως για συμβόλαια και μισθώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό περιορίζει τα έσοδά σου κι ίσως τελικά εξαναγκαστείς να τα περικόψεις ώστε να καλύψεις τα δέοντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα ωφεληθείς από μια πώληση. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σου φέρνει περισσότερα πήγαινε-έλα, ειδήσεις και κουτσομπολιά, μάλλον όμως στην πλειοψηφία τους πρόκειται για fake news ή εντελώς άχρηστες πληροφορίες. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις ή εξέλθεις, υπάρχει περίπτωση να περιπλανιέσαι άσκοπα κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να μείνεις εντός και να… ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για «να πάρεις τα πάνω σου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει προνοητικό/η, αφού κάποια πράγματα «κολλάνε» και θα χρειαστεί να τα ξαναπιάσεις από την αρχή. Μέσα βέβαια σε αυτό το πισωγύρισμα, όλο και κάτι νέο θα προσέξεις και το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα «φουντώνει» την καταναλωτική σου διάθεση αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις αγορές ειδών που δεν χρειάζεσαι, καλύπτοντας «πλαστές» ανάγκες. Επιπλέον φαίνεται να έχεις μια ροπή προς τα… λαθραία ή το «μαύρο χρήμα» αλλά δεν αποκλείεται να πέσεις και θύμα μιας «ξεγυρισμένης» απάτης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα φαίνεται να «ονειροβατείς» σε σχέση με τις προοπτικές μιας συνεργασίας, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν λάθη ή αβλεψίες στις κινήσεις σου και ειδικότερα σε περιουσιακά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια το να «ζεις στον κόσμο σου» μπορεί τελικά και να σε απαλλάξει από περιττές ευθύνες! Επιπλέον, θα δικαιωθείς αν ακολουθήσεις την διαίσθησή σου κι όχι τόσο την λογική σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε στέλνει για εξετάσεις και μετρήσεις, προκειμένου να ανακαλύψεις την αιτία ενός προβλήματος που σε ταλαιπωρεί ή απλά για να μάθεις τα όριά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό περνά από «εξετάσεις» φιλίες και συλλογικές δράσεις, και δεν αποκλείεται να απογοητευθείς από άτομα, που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου, φορτώνοντάς σε με τα δικά τους λάθη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σου συνιστά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε μια πνευματική και σωματική «κάθαρση», αντί να τρέχεις «επί ματαίω» πίσω από φήμες και υποτιθέμενες επαγγελματικές προοπτικές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου κι αν δεν… έχεις, για την ώρα καλό είναι να μην κινηθείς άμεσα και να περιμένεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, όχι όμως κατ’ ανάγκη με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς, ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις και κάποια «φάουλ» που έγιναν στο φιλικό σου περιβάλλον. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση με πνευματικό περιεχόμενο.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα τονίζει τον εμψυχωτικό ρόλο σου σε ποικίλες υποθέσεις, και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί από την πλευρά σου να πεις κι ένα ψέμα παραπάνω, για να στηρίξεις κάποιον/α. Αν όμως σου προταθεί μια επαγγελματική συνεργασία είναι προτιμότερο να την παραπέμψεις στις… καλένδες! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό δείχνει διατεθειμένος να σε «τιμωρήσει» αν δεν είσαι νομότυπος/η και εντάξει με τα χαρτιά σου αλλά ακόμη κι αν… είσαι να περιμένεις καθυστερήσεις και αναποδιές στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο και στις μετακινήσεις σου.