ζωδια σημερα 1/10 : σκέψου πως να ξεκινήσεις αισιόδοξα το μήνα σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, όλα στην ζωή σου γίνονται πιο απόλυτα, στο δίλημμα ωστόσο «ελευθερία ή θάνατος», η απάντηση που θα σου δώσει η ίδια η ζωή μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο. Επιπλέον, στην καριέρα σου κυριαρχούν οι ερωτικές αντιζηλίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να βρεις τρόπους για να ρυθμίσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου, αν όμως υιοθετήσεις underground πολιτικές, κινδυνεύεις ουσιαστικά να γίνεις το «έξυπνο πουλί», που… πιάνεται από την μύτη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν «σου βαστάει», έχεις κάθε δικαίωμα να αποκαλύψεις παράνομες δράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, καλείσαι να «ξετρυπώσεις» τους «κακούς», που επιχειρούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων αλλά και να… εκμεταλλευτείς το σεξαπίλ σου για να ξεκλειδώσεις «πόρτες». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ερωτικές αντιζηλίες στην δουλειά σου, ίσως όμως να «σου κάτσει» και μια πολύ «αφροδισιακή» κατάσταση! Κατά τα άλλα, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας και διατροφής, παίρνοντας «τελειωτικές» αποφάσεις, ενώ έχε τον νου σου στα ζώα ή τα φυτά σου, αφού απειλούνται «θανάσιμα».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει κομβικές εξελίξεις στα προσωπικά σου, κι από την μια πλευρά μπορεί να τελειώσει κάτι οριστικά «μετά πόνων και δακρύων». Από την άλλη όμως σηματοδοτεί ένα πολύ δυνατό ερωτικό πάθος, που θα… πιάσει τόπο! Κατά τα άλλα, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που εκτιμάς, ενώ αν έχεις παιδιά είναι επιβεβλημένο να φροντίσεις για την ασφάλειά τους, αφού είναι εύκολο να μπλέξουν με κυκλώματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» την υγεία και τα ορμονικά σου, καλό είναι να προσέχεις και να μην ζορίσεις τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει καταλυτικές εξελίξεις σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις πως… εδώ είναι η κόλαση κι ο παράδεισος! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά κάποιος/α (ελπίζω όχι εσύ) μπορεί να «τυφλωθεί» από την ζήλια του και να προβεί σε ακρότητες. Στα περιουσιακά σου ωστόσο υπάρχει εύνοια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό διεγείρει τα πάθη σου, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως μπλέξεις σε μια «παλιοκατάσταση», από την οποία θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις χωρίς να «ματώσεις», είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, μέσω της οποίας όμως θα αποκαλυφθούν πολλά… κρυμμένα! Αν, πάλι, δεχθείς μια επίσκεψη στον χώρο σου να ξέρεις πως δεν είναι και τόσο… αθώα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει εκμυστηρεύσεις, αλλά και «παιχνίδια κατασκόπων» στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση αλλά και να σου γίνει ένα «χοντρό πέσιμο» κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες επί παντός επιστητού, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου είναι πιθανόν να «πέσεις» πάνω σε κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε… προειδοποιεί να διερευνήσεις οτιδήποτε κρύβεται πίσω από μια οικονομική προοπτική ή επένδυση, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και για να κερδίσεις θα πρέπει «να πας με τα νερά τους». Επιπλέον, ένα πάθος σου μπορεί να «σε στείλει αδιάβαστο/η», γι’ αυτό συγκρατήσου!

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου κι είναι πιθανό να βιώσεις μοναδικές εμπειρίες, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως οι ζήλιες και οι μηχανορραφίες μετατρέψουν στην πορεία μια «σούπερ» κατάσταση σε… εφιάλτη! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό «ρίχνει μαύρο» στις προσδοκίες σου για μια ανεμπόδιστη ροή χρημάτων, αφού για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις και μάλιστα σε βαθμό που σε καθιστά άμεσα εξαρτημένο από άλλους, υπάρχει ωστόσο και το καλό σενάριο, να επωφεληθείς δηλαδή από απώλειες τρίτων ή μια αποζημίωση- κληρονομιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις, με την καχυποψία σου να είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, από την άλλη όμως σε κάνει επιρρεπή σε ζήλιες κι εμμονές. Επιπλέον, ένα πάθος σου σε παρασύρει στο… άγνωστο και σε αυτό συνηγορεί και το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σε οδηγεί διαδοχικά από τον «παράδεισο» στην «κόλαση» και… δωσ’ του πάλι από την αρχή! Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει μπόλικο ερωτικό παρασκήνιο στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υποκύψεις σε ένα «ανομολόγητο» πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, τόσο το περιβάλλον που κινείσαι όσο και τα άτομα που συναντάς δεν συνάδουν με το αίσθημα ελευθερίας που έχεις και προκειμένου να μπλέξεις σε πνιγηρές καταστάσεις, είναι προτιμότερο να απέχεις από τις εξελίξεις.Μάλιστα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα υπερθεματίζει σε αυτό, δίνοντας… αβυσσαλέες διαστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου!. Επιπλέον, είναι πιθανόν να συμβεί κάτι το δυσάρεστο στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά και να «τα βρείτε» σεξουαλικά, σε αυτήν την περίπτωση όμως πρόσεξε, μήπως «την πατήσεις» και… κολλήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα την καριέρα σου και τις σχέσεις σου με «ισχυρούς», σηματοδοτώντας καταλυτικές εξελίξεις και τα πράγματα μπορεί να έρθουν «τούμπα» από την μια στιγμή στην άλλη. «Παίζει» ακόμη και μια κατασκοπευτική δράση από άτομο με ερωτικά θέλγητρα. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να προσδεθείς στο «άρμα» ενός ισχυρού προσώπου, ανταλλάσσοντας την υποστήριξή του με ένα αντίστοιχο δικό σου «συμβόλαιο», ίσως και… ερωτικό! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, πιθανόν να ελκύσεις άτομα που δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει κοντά σου ένα ισχυρό άτομο, το οποίο όμως δεν κάνει «εκπτώσεις» σε αυτά που ζητά από σένα, σε αντάλλαγμα της στήριξής του κι αν τελικά ενδώσεις, κινδυνεύεις να γίνεις υποχείριό του ή να χάσεις την ελευθερία σου. Κατά τα άλλα βέβαια, θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μυστικά και ντοκουμέντα».

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προσδίδει έναν μυστηριακό και αινιγματικό τόνο στην καθημερινότητά σου, εδώ βέβαια «παίζουν» από μυστήρια του σύμπαντος και απόκρυφες γνώσεις, μέχρι καθημερινές δοσοληψίες που έχουν κάτι το ύποπτο ή… κολασμένο!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να βρεις απαντήσεις σε διάφορα μυστήρια και να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, αν όμως έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου για συνεννοήσεις «κάτω από το τραπέζι» Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση των οικονομικών σου, μέσα από κληρονομιές ή αποζημιώσεις, αλλά και με έναν «υπόγειο» τρόπο, πρόσεξε ωστόσο αφού η ενδεχόμενη έλλειψη νομιμοποίησης θα σε αναγκάσει να «ξεπλύνεις» τα κέρδη σου, θέτοντας ίσως τον εαυτό σου στο στόχαστρο των αρχών αλλά και των παρανόμων!