ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/11 : ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται! Ίσως μάλιστα να διευκολυνθείς οικονομικά και στις σπουδές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περιπάτους, εκδρομές ή ταξίδια με «μπόνους» κάποιες γνωριμίες με άτομα που η επικοινωνιακή «χημεία» μεταξύ σας θα είναι έκδηλη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για πρόσωπα και πράγματα, «κόψε κάτι» όμως στα όσα υπερβολικά σου λένε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου… φυλάει το καλύτερο για το τέλος, δημιουργώντας γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους»  λόγω της γοητείας που ασκείς, με την «εξαργύρωσή» τους να μην έγκειται μόνον σε λόγια αλλά και σε έργα! Παράλληλα, όσον αφορά στα οικονομικά σου, o Δίας στον Τοξότη σε κάνει να μοιάζεις με παιδί σε λούνα παρκ, μην ανησυχείς όμως αφού ότι θελήσεις, θα το έχεις! Επιπλέον, μπορεί να ευνοηθείς από «καραμπόλες» και τυχαία περιστατικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα εργασιακά σου και λίγο πριν βγει από το ζώδιο ίσως γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας αλλά και να αποκτήσεις ένα συμπαθέστατο pet. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου φέρνει «υπερπροσφορές» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στην παρούσα φάση η μια πρόταση μοιάζει καλύτερη από την άλλη, κάτι βέβαια που σου δίνει το δικαίωμα σαν «μελισσούλα» που είσαι, να «τρυγήσεις» από πολλά… λουλούδια, χωρίς να σε δεσμεύει τίποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μια… ύστατη αλλά όχι και απέλπιδα προσπάθεια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να συναντήσεις κι έναν/μια πρώην, δίνοντας μια νέα συνέχεια στο.. παρελθόν! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει μια σειρά από προοπτικές και διευκολύνσεις γύρω από εργασιακά θέματα αλλά και άλλα τινά, που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Δεν θα έπρεπε βέβαια να δίνεις βάση σε υποσχέσεις χωρίς πρώτα να τις «δέσεις», ενώ αν σου προκύψουν έξτρα «τρεχάματα», σίγουρα υπάρχουν άλλοι/ες που μπορούν να τα αναλάβουν! 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μια ευνοϊκή περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να αξιοποιήσεις την αίσθηση που προκαλείς σε πάρτι και δεξιώσεις, είτε εντός, είτε… εκτός έδρας! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου ανοίγει την όρεξη για νέες γνωριμίες και όσο περισσότερο «κυκλοφορήσεις» τόσο πιο πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες σου να ανταλλάξεις απόψεις επί παντός επιστητού, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι πιο… προσωπικές στιγμές, έστω και στα πλαίσια ενός απλού φλερτ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό… προλαβαίνει ακόμη να σου φέρει εκδρομές ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και «χαριτωμένες» γνωριμίες, συμβάλλοντας στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό είτε να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μετακομίσεις εσύ κάπου αλλού, αναβαθμίζοντας σε κάθε περίπτωση την ζωή σου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για τις παραμέτρους ενός περιουσιακού ζητήματος, με τους συγγενείς να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου.

ΖΥΓΟΣ

Έστω και στα… τελευταία της, η Αφροδίτη, στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα κεράσματα, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από την μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι γόνιμη σε μετακινήσεις κι επαφές κι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου «παίζει τα ρέστα της» και σε θέλει πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, κυρίως μέσα από την ενημέρωσή σου για αγοραστικές ευκαιρίες ή κάποια «κόλπα» που θα σε εξυπηρετήσουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα ή μια καλή είδηση γύρω από την πορεία μιας επένδυσής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τείνει χείρα βοηθείας και σε βοηθά να ριλαξάρεις μακριά από εντάσεις, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και… ενημερώσεις για τα παρασκηνιακά δρώμενα προσωπικών υποθέσεων. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε εφοδιάζει με την… ικανή και αναγκαία τύχη, ώστε όλα να σου έρθουν «δεξιά», χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις καν για αυτό. Σκέψου λοιπόν πόσα περισσότερα θα πετύχεις, αν συνδυάσεις την τύχη με την προσπάθεια. Υπάρχει φυσικά και η καθαρά ψυχαγωγική διάσταση των πραγμάτων, η οποία δεν… σηκώνει υπευθυνότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάποιες νέες γνωριμίες σου θα σε εντυπωσιάσουν αλλά κράτα μικρό καλάθι. Ανάλογο κλίμα επικρατεί σε παρέες και συλλογικότητες, κοίταξε λοιπόν να περάσεις καλά χωρίς άλλες αξιώσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου στέλνει όνειρα και διαισθήσεις κι εσύ δεν έχεις παρά να τους δώσεις βάση. Επιπλέον μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια, όσον αφορά δε σε ζητήματα υγείας και διατροφής, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις εναλλακτικές που διαθέτεις..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει το πρεστίζ σου και ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει», έχοντας ίσως και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί και με… το παραπάνω τα κοινωνικά σου ανοίγματα, εμπλουτίζοντας τον κύκλο των θαυμαστών-τριών σου με νέες αφίξεις κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις «κτίζοντας» την κοινωνική εικόνα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Εκτός από τις εκδρομές και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, που με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θεωρούνται «σιγουράκι», θα έχεις την ευκαιρία για να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν να φαντάζεις ακόμη πιο όμορφος/η!Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί μια γόνιμη κινητικότητα σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι άλλο αποτελεί ζήτημα αιχμής για σένα, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια». Επιπλέον, αναμένεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να δικτυωθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλες οι επαφές σου θα είναι και αξιόπιστες.