ζωδια σημερα 1/2: ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε… χαντακώσουν! Οφείλεις επίσης να έχεις τον νου σου σε υπόγεια «παιχνίδια» που γίνονται στα επαγγελματικά σου, αν όμως ανήκεις στους/στις τυχερούς/ες της υπόθεσης, θα ωφεληθείς από ζημιές άλλων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, πρόσεξε όμως μήπως «ξεφύγεις» και κάνεις υπερβολικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου, γίνονται… όργια «κάτω από το τραπέζι», οπότε έχε τον νου σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και παρά τις όποιες αντιστάσεις και τα «μπερδέματα» που θα προκύψουν, τελικά θα τα καταφέρεις, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά», ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν στον «όλεθρο»! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι, πρόσεξε ωστόσο μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπα πήγαινε-έλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη που «σε πάνε πίσω». Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να τις ξεσκεπάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Επιπλέον μπορεί να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση.

ΛΕΩΝ

ο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία. Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν «ανθυγιεινές», ίσως μάλιστα να γίνεις μάρτυρας ενός ξαφνικού ξεσπάσματος ή μιας ζηλόφθονης συμπεριφοράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου. Ίσως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να… ρωτήσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα να επηρεάζει τόσο τα οικογενειακά-περιουσιακά σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή και με νέα πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με «νοσηρό» κλίμα, ενώ ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/η», έστω κι αν χρειαστεί πρώτα να «σκοτώσεις» το παρελθόν σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Επιπλέον στην δουλειά σου «χορεύουν τα ποντίκια» αλλά μην κινηθείς αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα», υπάρχουν ωστόσο και κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να καλύψεις μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό κι ένα τρίτο πρόσωπο θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στην ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα. Έτσι κι αλλιώς κι εσύ τείνεις προς το «απόλυτο». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες –«παίζει» μάλιστα κι ένα ταξίδι- ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε έναν νέο κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Επιπλέον, σε προσωπικά θέματα καλείσαι να πάρεις μια τελειωτική απόφαση, όποιο κι αν είναι το κόστος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στα οικονομικά σου και μπορείς πλέον να κινηθείς πιο απελευθερωμένα, αφού αίρονται κάποιοι περιορισμοί, πρόσεξε ωστόσο μήπως ξοδέψεις όλα τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή επάνω στα «ερείπια» του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου δίνει νέα ερεθίσματα και πρωτοποριακές ιδέες, αναδεικνύοντας τις πνευματικές αρετές σου στο πιο δραστικό «φάρμακο» απέναντι σε «τοξικές» καταστάσεις της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις κοντά στην φύση και μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας.