ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/01: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΚ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα συνδράμει στο να πάρεις τις αποφάσεις σου, θέλοντας και… μη, γύρω από οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, που θα αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές σου στην διαχείριση κρίσεων. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε χοντρό δίλημμα για το που θα πρέπει να δώσεις πρώτα σημασία. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι αφορμές που θα σου δοθούν, δεν ορίζονται από σένα, ούτε και να σκέφτεσαι το τι θα μπορούσες να κάνεις για να προλάβεις το «κακό». Το τι θα κάνεις για να διορθώσεις τα πράγματα, αυτό είναι που μετράει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει πρωτίστως τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, να περιμένεις λοιπόν αναποδιές σε αυτούς τους τομείς και βέβαια μην βιαστείς να αντικαταστήσεις κάτι στην περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά. Απλά θα έχει την τύχη του «μακαρίτη». Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια νομική εμπλοκή, ύστερα από την κακόβουλη παρέμβαση μιας γειτόνισσας ή συγγενούς. Εδώ «παίζουν» και οι παρακολουθήσεις. Αντίθετα όμως με αυτά που θα σε ταλαιπωρήσουν στον έξω κόσμο, σε ένα πιο πνευματικό πεδίο έχεις το πλεονέκτημα και σίγουρα θα μάθεις πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια «αβαρία» εκτός προγράμματος μπορεί να σου στοιχίσει το κάτι τι της, γι’ αυτό περιόρισε τα έξοδά σου και λειτούργησε πιο προνοητικά. Ίσως βέβαια σου ζητηθεί να πληρώσεις «τζερεμέδες» άλλων, είτε πρόκειται για δικά σου πρόσωπα, είτε για… άσχετους που σε βρήκαν «μπόσικο/η» και πάνε να σε εκμεταλλευτούν. Γενικότερα μην ποντάρεις πολλά στους άλλους και κοίταξε να κάνεις τις δουλειές σου μόνος/η σου ώστε αν πάει κάτι λάθος να ξέρεις ότι δίκαια θα πληρώσεις. Όσον αφορά αγορές και επενδύσεις, να κινηθείς μόνον αν ποντάρεις στην… καταστροφή των άλλων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά δύσκολη και περίπλοκη αναμένεται να είναι η μέρα σου, αφού η Σεληνιακή έκλειψη σε πιάνει… κατάστηθα και το πρώτο ζητούμενο είναι βέβαια το να μην σε πάρουν από κάτω οι εξελίξεις. Για αυτό θα χρειαστεί σίγουρα «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα» σε κάποιες περιπτώσεις κι εδώ που τα λέμε το μυαλό σου –όχι το βρώμικο- είναι εκείνο που θα σε ξελασπώσει αν τύχει και πέσεις σε κακοτοπιές. Είναι θα μου πεις και η παντοδύναμη αγκαλιά, που θεραπεύει κάθε νόσο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον μοιράζεσαι τις αγκαλιές σου με «τοξικά» άτομα που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη «πιάνει» δύο τομείς που συνδέονται μεταξύ τους, ήτοι τα εργασιακά σου και την φυσική-ψυχική σου κατάσταση κι αν θες να διατηρηθούν κάποιες στοιχειώδεις ισορροπίες, απαιτούνται… αριστοτεχνικοί χειρισμοί από την πλευρά σου! Το πρώτο ζητούμενο βέβαια είναι να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία» στην δουλειά σου, είτε πρόκειται κυριολεκτικά για βρωμιά, είτε για πρόσωπα που σου κάνουν ζημιά. Όλο αυτό όμως δεν πρέπει να επιβαρύνει την υγεία σου, ούτε να σε «χαλάσει». Επιπλέον, πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις, ενώ αν νιώσεις αδιαθεσία… γρήγορα στο κρεβάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια φιλία δοκιμάζεται, ενδεχομένως και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα το όλο θέμα να έχει και εντελώς προσωπικές διαστάσεις αλλά πάντα έρχεται αυτή η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις το με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Οι «κακοί» πάντως είναι εδώ και δεν έχει νόημα να προσπαθείς να «συνετίσεις» άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις. Ανάλογο σκηνικό βέβαια επικρατεί συνολικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από την μια πλευρά θα γίνουν πράγματα που δεν θες να τα θυμάσαι, από την άλλη όμως τα διδάγματα είναι… διδάγματα!

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα αναμένεται να έχει για σένα αρκετές δυσκολίες κι επιπλοκές, με πρώτο και κύριο το πώς θα κατανείμεις τον χρόνο σου ανάμεσα στα επαγγελματικά ή κοινωνικά σου καθήκοντα και τις καταστάσεις «ανωτέρας βίας» που θα προκύψουν, με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Το επιπλέον πρόβλημα μάλιστα είναι ότι και στις δύο «όχθες» του «ποταμού», καλείσαι να διαχειριστείς μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις, κάτι που σίγουρα θα σου χαλάσει την ψυχολογία. Το πολύ πιο σημαντικό για σένα όμως είναι να μην ξεκινήσεις κάτι, αφού θα πάει… άπατο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα γίνεται της… παρακολουθήσεως κι επειδή στον συγκεκριμένο τομέα ειδικεύεσαι κατά κάποιον τρόπο, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις «πράματα και θάματα» που γίνονται στο περιβάλλον σου και σίγουρα σε αφορούν. Υπάρχουν βέβαια και τα… άλλα τα πικάντικα, που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα κι εδώ απλά θα βρεθείς στο δίλημμα, αν πρέπει να τα αποκαλύψεις στα ενδιαφερόμενα πρόσωπα και με τι αντάλλαγμα. Μπορείς ωστόσο να κάνεις τις έρευνές σου και σε ένα γνωστικό πεδίο, λύνοντας κάποιον «γρίφο», όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, θα υπάρξουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν ακούς κανέναν παρά μόνον τον «πρωτόγονο» εαυτό σου, που δεν υπολογίζει εμπόδια και όσον αφορά τις δραστηριότητές σου στο σύνολό τους, θα καταφέρεις όντως να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο Ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, όπου οι κίνδυνοι να «την πατήσεις» είναι πολλοί, ξεκινώντας από μια εντελώς αποτυχημένη επένδυση ή μια αγορά που θα είναι σαν να πέταξες τα λεφτά σου. Ίσως βέβαια χρειαστεί να δώσεις χρήματα για έναν σκοπό που δεν μπορείς να αρνηθείς, αφού εμπλέκεται ένα πρόσωπο στο οποίο τρέφεις αδυναμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη βαραίνει όσο να ‘ναι την ατμόσφαιρα αλλά μην περιμένεις σώνει και καλά να σου συμβεί κάτι δύσκολο σήμερα, υπάρχει… χρόνος μέχρι το καλοκαίρι, που κρατά η επιρροή της! Εξ άλλου έχεις τον νου και την γνώση για να αντεπεξέλθεις στο οτιδήποτε κι αυτό θα «μετρήσει» σε μια ημέρα με αυξημένες υποχρεώσεις. Ίσως βέβαια κληθείς να σταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που περνά «των παθών του τον τάραχο» ή να διαλυθεί μια συνεργασία για προσωπικούς λόγους, εκείνο όμως που έχει σημασία για το μέλλον, είναι το να μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αφού δεν θα ευοδωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη «δείχνει» την υγεία και την διατροφή σου, που θα πρέπει να γίνουν το πρώτο σου μέλημα, ξεκινώντας φυσικά από την πρόληψη, που σημαίνει να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό σου κι αν χρειαστεί να ακυρώσεις και κάποιες από τις εργασίες σου. Στην περίπτωση τώρα που… πάθεις κάτι, μην φερθείς επιπόλαια. Κατά τα άλλα, μια γυναίκα φαίνεται να παίζει «ύποπτο» ρόλο στα εργασιακά σου κι έχε τον νου σου για πιθανές αντιζηλίες, που θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν μπελάδες. Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά, τσέκαρε για προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ζητήματα συναισθηματικής φύσεως έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου σήμερα και όσο να ‘ναι μια στενοχώρια θα την πάρεις, είτε πρόκειται για ερωτοδουλειά, είτε για ένα σοβαρό θέμα που θα προκύψει σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, των φίλων σου συμπεριλαμβανομένων. Μπορείς ωστόσο να… πιάσεις εξ απήνης το σύμπαν, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες και βιώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Εδώ, ναι μεν οι εμπειρίες σου δεν θα είναι ευχάριστες, από την άλλη πλευρά όμως θα είναι σαν να ξορκίζεις το κακό, να φύγει από πάνω σου κι έτσι θα γίνει!