ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/05: Καιρός να ανοίξουν οι επικοινωνιακοί σου ορίζοντες !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με χαρούμενες στιγμές και ευχάριστα περιστατικά, δεν έχεις λοιπόν παρά να ανοίξεις το «παράθυρό» σου στον έξω κόσμο. Η περίοδος προσφέρεται επίσης για αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει αλλαγές κι απρόσμενες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και σίγουρα αυτό το σπάσιμο της ρουτίνας σου ταιριάζει γάντι. Επιπλέον, σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου αλλά και αγορές ειδών που δεν είναι βασικά αλλά ικανοποιούν μια «παραξενιά» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους καθιστά πρωταρχικό τον παράγοντα τύχη σε σχέση με την υλοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να σου το χαρίσουν ως μια ένδειξη συμπάθειας και αγάπης προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού να σε κάνει επιρρεπή στις ξαφνικές ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Επιπλέον, μπορεί να έχεις απροσδόκητα συναπαντήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρώτο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, είτε διαθέτεις τα… προσόντα είτε όχι, αφού τον πρώτο λόγο έχει η γοητεία που εκπέμπεις και εισπράττουν οι άλλοι από σένα. Από εκεί και ύστερα, μένει μόνο να διαχειριστείς σωστά το ατού σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σου φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό ή/και οικονομικό σου ζήτημα αλλά και να σε προστατέψει από δόλιες πρακτικές, έστω και την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα μάθεις για μια πρωτοποριακή θεραπεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα υπέροχο όνειρο, που θα σου αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις αισθηματικά μυστικά των άλλων. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο, εκπλήσσοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα, όσους/ες σε θεωρούσαν προβλέψιμο/η! Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια πρωτοποριακή συλλογική προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις, πέρα από το κέφι και την χαρά μάλιστα μπορεί να αποκομίσεις και διακριτές βοήθειες σε ζητήματα που σε απασχολούν, γι’ αυτό βγες έξω και κάνε τα κονέ σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια αποκάλυψη, που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Επιπλέον, αναδεικνύει τα σπάνια προσόντα σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι, ακριβώς την ώρα που σκεφτόσουν να τα παρατήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει πολύ πιο εύκολες κάποιες διαβουλεύσεις, που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στην κοινωνική ανάδειξή σου και σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» σου στις διαπραγματεύσεις είναι η γοητεία που διαθέτεις και… ασκείς! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα, που έχουν ιδιαίτερες κλίσεις και σπάνια ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να μπεις και σε ένα κλαμπ «για λίγους». Επιπλέον, πριμοδοτεί ένα απρόσμενο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σηματοδοτεί περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, συνοδευόμενες από θετικά σχόλια, ενώ επεκτείνει το πεδίο δράσης σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο εξωτερικό! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια απρόσμενη όσο και ευνοϊκή αλλαγή στην καριέρα σου ή την σχέση σου με τους «ισχυρούς». Επιπλέον, είναι πιθανό να «τονωθούν» τα οικονομικά σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ότι πιο «εξεζητημένο» κυκλοφορεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις χρηματοδότη ή/και εγγυητή. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, ενώ μπορεί να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και το «ξεβόλεμα» σου θα συνδυαστεί με νέες και… απίθανες προοπτικές και το μόνο που απομένει είναι να τολμήσεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η ακόμη και όταν «πουλάς» εξυπνάδες, με συνέπεια την βελτίωση της ψυχολογίας σου αλλά και κάποιες διακριτές βοήθειες που θα λάβεις. Δεν αποκλείεται φυσικά να προκύψει και μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει κέρδη από το… πουθενά και δεν έχεις παρά να ποντάρεις στην έκπληξη για να τα καρπωθείς. Επιπλέον, φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου μπορεί να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες, αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» στην πρόκληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους χαλαρώνει τα εργασιακά «δεσμά» σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις παραχωρήσεις, αντίθετα όπως θα διαπιστώσεις με το γέλιο και την χαρά όλα γίνονται εύκολα και αποδοτικά. Παράλληλα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια «αδόκιμη» συνεργασία, η οποία όμως είναι η κατάλληλη για σένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι από την μια πλευρά θα εκπλαγείς ευχάριστα, από την άλλη όμως ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από την «αλλόκοτη» αντίδραση κάποιου/ας, που δεν σε έχει συνηθίσει σε τέτοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, διανθισμένη με φλερτ και το καλό είναι ότι το πώς θα ανταποκριθείς επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια. Αν πάλι έχεις παιδιά, κάτι καλό «ψήνεται» στην ζωή τους. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους» παρά στους δικούς ανθρώπους, αφού από τους τελευταίους δεν θα δεις… χαΐρι! Επιπλέον, σηματοδοτεί αλλαγές ή απρόσμενες επισκέψεις στο σπίτι, ενώ στα εργασιακά σου μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να φτιάξεις το σπιτικό σου, είτε με αγορές επίπλων, είτε προσδίδοντάς του ένα πιο «αεράτο» στυλ. Ίσως πάλι να τακτοποιήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό θέμα ή να κερδίσεις από μια μίσθωση. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού συνηγορεί σε μια απρόσμενη εξέλιξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κόντρα σε κάθε λογική. Επιπλέον, εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με απρόοπτα και ανατροπές, ίσως μάλιστα ένα ταξίδι ή μια διαδικτυακή αναζήτηση να σου αποκαλύψουν αλήθειες.