ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/10: μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ίσως μάλιστα να μάθεις και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό η τύχη έχει αρχίσει να σε… περιτριγυρίζει, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου προτείνει να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. «Η ισχύς εν τη ενώσει» λοιπόν και τελικά… ότι κι αν σου δώσουν να υπογράψεις καν’ το χωρίς δεύτερες σκέψεις! Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να διαφημιστείς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να λειτουργεί «αβανταδόρικα» για σένα , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως μια «κακοδαιμονία» που προηγήθηκε έχει πλέον… εκλείψει κι όλα είναι «μέλι-γάλα»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε παραπέμπει σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι ύστερα από κάποιες «ανωμαλίες» των τελευταίων ημερών. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ενώ καλά νέα αναμένονται και στην περίπτωση που σε απασχολεί ένα θέμα υγείας. .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ με την Σελήνη στους Ιχθύς κάποιες θετικές εξελίξεις θα έρθουν… κατά λάθος, γι’ αυτό μην επιμένεις να τηρήσεις σώνει και καλά το χρονοδιάγραμμά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει… ακόμη πιο κοινωνικό/η, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς και να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον ευνοείσαι στις νομικές υποθέσεις σου αλλά και τις διαδικτυακές επαφές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να βρεις στέγη ή να «αποκατασταθείς», ενώ δεν αποκλείεται να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του ένα στυλ της αρεσκείας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου δίνει πρόσβαση στο… χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. «Παίζει» ακόμη μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ έσοδα μπορεί να έρθουν και από μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι που όλο πήγαινε να γίνει και δεν γινόταν! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, η αποδοχή σου από τους άλλους «πιάνει ταβάνι» και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή σε… σέξι αγορές! Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζει να το κάνεις χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο «σύστημα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με την Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ευτυχήσεις ακόμη και με το… τίποτα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αφεθείς «στην ροή», αποφεύγοντας να περιπλέξεις την κατάσταση με ζήλειες ή καχυποψίες κι αν τα… καταφέρεις σε περιμένει ένα σούπερ διήμερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμειξη, ενώ εσύ θα… κάαααθεσαι! Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, μην την χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε πλαισιώνει με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα κατατόπια και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία, με την Σελήνη στους Ιχθύς ωστόσο, θα υπάρξουν και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «μεγάλα λόγια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά και να ταξιδέψεις, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, πολλά πλέον κινούνται προς την θετική κατεύθυνση κι εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά και να διώξεις τα «σύννεφα» που υπήρξαν στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί καταλυτική, να θυμάσαι όμως ότι δεν γίνεται να πάρεις χωρίς να δώσεις, έστω κι αν το αντάλλαγμα είναι το… κορμί σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου απελευθερώνει την αισιοδοξία σου, κάτι που θα αποτυπωθεί και στο σύνολο των επιλογών σου, που συνολικά θα πάνε «σούπερ», πρόσεξε μόνον μήπως τελικά υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να υλοποιήσεις. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις την δράση σου προς το εξωτερικό.