ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/12: Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι το κύριο διακύβευμα για σένα κι ίσως κάποια στιγμή να «στριμωχτείς» με τα έξοδα που θα σου φέρει η Σελήνη στον Ταύρο, είτε για την κάλυψη αναγκών, είτε για την αποκατάσταση ζημιών. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να έχεις και αυξημένα έσοδα, που θα ισορροπήσουν το ισοζύγιό σου. Κατά τα άλλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο νοσταλγικό, σε φέρνει όμως και σε επαφή με άτομα της «παλιάς σχολής» ή πρεσβυτέρους που θα σε διαφωτίσουν για την Παράδοση αλλά και τα τεκταινόμενα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Για μια ακόμη ημέρα, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις πρακτικές λύσεις σε ποικίλα προβλήματα, με τις συνθήκες όμως να είναι πολύ πιο «βατές» από χθες, οπότε… έχε πίστη! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τροφοδοσία σου ή μια δανειοδότηση κι αν δεν βρεις άλλες πηγές απευθύνσου στους οικείους σου, που… όλο και κάτι θα έχουν φυλάξει για σένα! Μπορεί ακόμη να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο δεν θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», είτε δηλαδή την φυσική-ψυχολογική σου κατάσταση, που δεν είναι και στα καλύτερά της, είτε τα κρυφά σχέδια, που υφαίνονται σε βάρος σου. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να δώσεις βάση στην διαίσθησή σου αλλά και τα όνειρά σου που προσπαθούν να σε προστατέψουν από τις κακοτοπιές. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα που αγαπάς, καλό είναι όμως να μην «πατήσουν» επάνω στις ευαισθησίες σου και τελικά σε εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια χρήσιμη φιλία. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να… απελπιστείς με κάποιον/α που βάζει πάνω απ’ όλα το χρήμα! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή παλαιό υλικό αλλά και παραδοσιακές φόρμες στην δουλειά σου, ενώ σε ζητήματα υγείας και διατροφής σε καλεί να υιοθετήσεις τεχνικές των πρεσβυτέρων, ξεκινώντας ίσως από το… ξεμάτιασμα!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Ταύρο να ζητά και χρήμα εκτός από την… δόξα, θα πρέπει ίσως να κάνεις «σκόντο» στα πιο ευφάνταστα σχέδιά σου, στα πλαίσια ενός καλώς εννοούμενου ρεαλισμού. Επιπλέον, θέλοντας ή μη, θα «τριφτείς» με άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ή αντίληψη των πραγμάτων αλλά ξέρουν καλά την δουλειά τους. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα αναβιώνει σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος κι είναι πιθανό να συναντηθείς με παλιούς γνώριμους και παλιές αγάπες αλλά και να ασχοληθείς ξανά με ένα πρότερο ενδιαφέρον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο θα γνωρίσεις άτομα που ξέρουν να περνάνε καλά κι ίσως τα… μιμηθείς για λίγο, θα έχεις ωστόσο και την ευκαιρία να ασχοληθείς και με γνωστικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αποκομίζοντας χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα να φέρνει στο προσκήνιο τα περιουσιακά σου είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας. Μπορεί ωστόσο να βρεις και κάτι κρυμμένο, στα πλαίσια μιας γενικότερης «ανασκαφής» ή τακτοποίησης στον χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες ή τις ανάγκες σου, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά μπορεί να μείνεις «πανί με πανί», θα υπάρξουν σίγουρα έξτρα έσοδα αλλά και ανταλλαγές-προσφορές που θα καλύψουν τα όποια κενά, ενώ πάντα μπορείς να κλείσεις «τρύπες» με ένα προσωρινό δάνειο. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να «ζωντανέψεις» το παρελθόν και τις μνήμες σου, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και παλιούς γνωστούς ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσο κι αν εσύ θες να γίνουν όλα με τον τρόπο σου, οι άλλοι θα σε… προσγειώνουν διαρκώς στην «πραγματικότητα» τους! Ωστόσο μην… χολοσκάς για συμπεριφορές και αντιδράσεις που σε ξεπερνούν, αφού δεν ταιριάζουν όλοι με όλους κι είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε έχεις να λαμβάνεις, είτε να δίνεις. Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε αγαθά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα διαφορετικό «μετερίζι». Την ίδια στιγμή βέβαια, οφείλεις να πάρεις τις αποφάσεις σου για ζητήματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Χείρωνα σε κάνει να νοσταλγείς καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και πολύ πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η, πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά εγκλωβιστείς στις αδυναμίες σου, αδυνατώντας να πάρεις αποφάσεις, παρότι ξέρεις πολύ καλά ποιο είναι το συμφέρον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητα σου και η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς αλλά κι αυτό θα λυθεί… εύκολα αν μπεις στον κόπο να προσφέρεις κάτι άμεσα Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ένα όνειρο αλλά και να «αφουγκραστείς» τους ρυθμούς της φύσης σε κάποιο είδος «ησυχαστήριου». Όσο για την υγεία σου, οι… παππούδες κι οι γιαγιάδες έχουν τις λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις που ξεφυτρώνουν διαρκώς μπροστά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς, αλλά και στο σπίτι σου να μείνεις, το πιθανότερο είναι να δεχθείς μουσαφίρηδες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος και μνήμες, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μέρη και παρέες που σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα, ενώ «παίζει» και η ένταξή σου σε μια κοινότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, χρήσιμες στο σύνολό τους, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ταξίδι «ειδικού σκοπού» αλλά και να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μάθεις μια τεχνική. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και μόνον! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να συνεχίσεις την παράδοση και να ποντάρεις περισσότερα στις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον, φαίνεται να σε καταλαμβάνει μια… ανίκητη νοσταλγία για καταστάσεις που είχες ζήσει στο παρελθόν!