ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/09: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις «βαρετές» να μπαίνουν στο περιθώριο αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα κοινές αναζητήσεις. Επιπλέον, μέσα από το ομαδικό «παιχνίδι» θα αναδειχτούν και οι ηγετικές ικανότητές σου.Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να «τελειώνεις» με ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου, που παρακινούμενο από ζήλεια δημιουργεί τετελεσμένα. Επιπλέον οφείλεις να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, παίρνοντας κάποιες οριστικές αποφάσεις, έστω και με βαριά καρδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να σε βάζει «κόντρα στο ρεύμα» είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις στα πολύ δύσκολα και να «τα κάνεις θάλασσα» στα εύκολα. Επιπλέον, το να  κοιτάς την βολή σου και να ποντάρεις στα «σίγουρα» δεν θα σου βγει σε καλό!Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον καθιστά επιτακτική την ανάγκη να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία ατυχώς εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει «ταξιδευτή», ενώ διεγείρει και συνάμα καλύπτει την περιέργειά σου με μια σειρά από πληροφορίες που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων.Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου από συναισθηματική άποψη και καλό είναι να ανοίξεις ένα νέο «κεφάλαιο», αφήνοντας πίσω τα παλιά. Kάτι που μπορεί να «σφραγιστεί» με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου και τα πράγματά σου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βιώσεις δύσκολες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «παράδοξες» εξελίξεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Μπορείς βέβαια, να κατευθύνεις εσύ τα πράγματα, μπαίνοντας εκούσια σε μια διαδικασία αναθεώρησης της πολιτικής σου και αγορών που δεν… συνηθίζεις!Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να γίνεται λίγο πιο «μαύρη» είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι άσχημο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η «μύηση» σου σε γνώσεις και μυστήρια κρίνεται ως πιο ασφαλής σε σχέση με τις έξωθεν δραστηριότητές σου.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σε παίζει». Nα θυμάσαι όμως ότι αυτό υποδηλώνει ένα γνήσιο ενδιαφέρον κι όχι μια έμπρακτη αμφισβήτηση του… μεγαλείου σου!Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά μέσα από ζημιές άλλων. Aν όμως επιδιώκεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της, αφού δεν είναι σκόπιμο να «ξεπουληθείς» για να ικανοποιήσεις επιθυμίες και ορέξεις, οι οποίες μάλιστα απειλούν να σε «ρίξουν στα σκληρά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις τακτική και προσανατολισμό στα εργασιακά σου, είτε αυτό αφορά σε αντικείμενα εργασίας, είτε σε πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Επιπλέον, η υγεία σου ζητά και πάλι την… προσοχή σου!Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα, γίνεσαι πολύ επιρρεπής σε πάθη, εμμονές και «κολλήματα» και βέβαια μακάρι να «σου βγουν» και να ευτυχήσεις. Αν όμως δεν έχεις την «ολόψυχη» και… ολόσωμη επισφράγιση των πόθων σου, τότε μην αποπειραθείς καν να κουνηθείς, αφού θα «βουλιάξεις» σε «τέλμα»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο… ζωηρό/η και «free spirit» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Aλλά αν είσαι «παλαιών αρχών» τότε σίγουρα θα υπάρξουν και προκλητικές συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τις πάρεις πολύ στα σοβαρά!Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί επί προσωπικού διαδικασίες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου αλλά το βασικό ζητούμενο είναι το να μην «σε πάρουν από κάτω», όσο και το να μην «υποκύψεις» στα απωθημένα σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια, πριν σε «κόψει» εκείνη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε αμηχανία με όλα αυτά τα… παράξενα ή ανατρεπτικά που συμβαίνουν. Μπορείς ωστόσο να πάρεις κι εσύ κάποιες ρηξικέλευθες όσο και αιφνιδιαστικές πρωτοβουλίες.Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο, πατάει… delete σε κάθε άτομο που παρά τα «φιλικά» του αισθήματα αποδεικνύεται στην πράξη ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογικότητα, ψάξε για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέες παραστάσεις και… απρόσμενες περιπέτειες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Mε δεδομένο όμως το ανοικτό πνεύμα σου, είσαι σε θέση να αποκομίσεις ότι το καλύτερο από αυτές, αρκεί να προσπεράσεις όποιον/α έχει μεγάλα «κολλήματα».Μάλιστα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να «επισκιάζεται» από τον Πλούτωνα, θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις, γύρω από μια υπόθεση καριέρας, η οποία έχει και… ερωτικό παρασκήνιο! Επιπλέον, αν τελικά «δεν σου κάτσει» μια υπόθεση, απλά αποχώρησε, αφού περιθώριο συμβιβασμού δεν υπάρχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου, όπου τα θεωρητικά «εύκολα» δεν έρχονται… ποτέ, αντίθετα όμως αναμένονται κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Κατά τα άλλα βέβαια, αναμένεται να ενισχυθεί η τάση σου να αγοράζεις «επώνυμες ετικέτες», ένεκα… πρεστίζ!Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς, είναι πιθανό να δεις κάτι δυσάρεστο ή να λάβεις ένα μήνυμα, που θα σε ταράξει ή θα σε στενοχωρήσει. Υπάρχει ωστόσο πάντα στην διάθεσή σου και η διέξοδος του να εντρυφήσεις σε δρώμενα μυστηρίου, αγωνίας και… σεξ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Επιπλέον όμως σε κάνει ένα μεγάλο «προβοκάτορα», με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου, αφού κάποιοι/ες δεν καταλαβαίνουν τα «παιχνιδίσματά» σου!Παράλληλα βέβαια και σε… κόντρα ρόλο με τις εγκεφαλικές προσεγγίσεις σου, η Αφροδίτη στην Παρθένο διεγείρει… κι άλλο την libido σου. Όταν όμως ένα πάθος αποδεικνύεται «ανθυγιεινό» δεν υπάρχει ουδείς λόγος να ξοδεύεσαι, συναισθηματικά και υλικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας. Επιπλέον όμως δείχνει σκόπιμο το να «ψαχτείς» για ενδεχόμενες μηχανορραφίες στο περιβάλλον σου, αλλά και να επικεντρωθείς σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει «απόλυτες» καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με συνέπεια είτε να «απογειωθείς», είτε να «βυθιστείς»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η σεξουαλική απόλαυσή σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, είτε υπάρξει στην πορεία μια ολοκληρωτική ταύτιση, είτε όχι.