ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/10: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, άφησε λοιπόν τις πολλές δουλειές για να τις κάνει κάποιος/α άλλος/η, τώρα που μπορείς κι αν «ζορίζεσαι» από προβλήματα, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω! Επιπλέον καλείσαι να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Σε κάθε περίπτωση όμως μην επιβαρύνεις την υγεία σου, με «ποταμούς» αλκοόλ ή αχρείαστα χάπια. Παράλληλα και στον… έξω κόσμο, η Δήμητρα στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια σε γκρουπ, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια υποτροφία για σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου αλλά επειδή θα έρθεις σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι, απαιτείται μια στοιχειώδης αξιολόγηση, για να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με άτομα που δεν τον αξίζουν ή «λιγουρεύονται» τα λεφτά σου. Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον Τοξότη έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις στα σχέδιά σου για αγορές ή επενδύσεις, ενώ μπορεί να ξεμπλοκάρει και μια υπόθεση δανεισμού ή φορολογίας. Επιπλέον, ένα σημαίνον άτομο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τις κινήσεις σου, στέλνοντάς σε… συστημένο/η εκεί που πρέπει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό, έστω και… κατά λάθος! Ευνοούνται ακόμη οι καλλιτεχνικές και οι μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη ευνοεί τις νέες συνεργασίες σου, ενώ σηματοδοτεί και μια διάκριση στην ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με άτομα που έχουν ένα ιδιαίτερο κοινωνικό πρεστίζ και ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές προσδοκίες σου, οπότε… be social!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι απολύτως συμβατό με τις ρομαντικές απαιτήσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου επιτρέπει να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου αλλά και να αποκτήσεις συσκευές ή εργαλεία που απλουστεύουν την ζωή σου. Αν πάλι θες να διαφημιστείς ή ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου, αξιοποιώντας και τα «κονέ» σου, ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη από ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κρατά μακριά από κάθε είδους υλικές στερήσεις, έστω και… κατά φαντασία, ενώ δεν αποκλείεται να «εξορμήσεις» στα μαγαζιά. Χρειάζεται ωστόσο και μια προσοχή από την πλευρά σου, αφού κυκλοφορούν και πολλά ψευδεπίγραφα προϊόντα. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια εκδήλωση ή να συμβεί κάτι που θα ανεβάσει τις προσωπικές «μετοχές» σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έρθεις ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να καμαρώσεις για μια επιτυχία ή διάκρισή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο αποδεκτό/η από τους άλλους κι είναι πιθανό να σου προταθούν… διάφορα, πρόσεξε όμως αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως μάλιστα να υπάρχει και δόλος σε βάρος σου. Μπορεί ακόμη να «εξαφανιστεί» ένας δικός σου άνθρωπος. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Τοξότη σου δίνει το ελεύθερο για να προχωρήσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί, αφού οι λύσεις είναι… πάνω στο τραπέζι! Επιπλέον ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή-μάζωξη στο σπίτι ή το γραφείο αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο «στιλάτο».

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς αν θες να αποτραβηχτείς προσωρινά από τις ευθύνες σου και να σε καλύψει κάποιος/α άλλος/η, δεν έχεις παρά να του/της το ζητήσεις και θα… γίνει! Οφείλεις ωστόσο να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου, θέτοντας κάποια όρια. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις κι εκεί… έξω θα βρεις πολλά από αυτά που σε ευχαριστούν, ενώ πέρα από ένα ταξίδι που δρομολογείται μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, γνωστοί και συγγενείς μπορεί να μεσολαβήσουν σε μια υπόθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να γοητεύσεις τους άλλους αλλά και για να παίξεις… έτσι χωρίς πρόγραμμα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό σου ταλέντο. Επιπλέον, στα προσωπικά σου, είναι πιθανό να… αγγίξεις τον παράδεισο! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη αίρει περιορισμούς και αλλάζει υπέρ σου τις ισορροπίες σε αμιγώς οικονομικά αλλά και εργασιακά θέματα, δίνοντάς σου το δικαίωμα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για πράγματα που σε ευχαριστούν αλλά και την ευκαιρία να αποκτήσεις «λαμπερά» αξεσουάρ ή κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως πολυτέλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Δήμητρα και τον Δία στο ζώδιό σου να σε αναδεικνύουν, έχεις κάθε λόγο να είσαι… υπερήφανος/η για τον εαυτό σου! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο, που θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς σε «υψηλά ιστάμενους» κύκλους, καλό είναι ωστόσο να αποκομίσεις κάτι συγκεκριμένο από αυτές τις επαφές κι όχι μόνον… δόξα! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει κόσμο στον χώρο σου μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος σε ένα «πριγκιπικό» περιβάλλον. Σε θέματα ασφαλείας όμως πρόσεξε μήπως αφήσεις ανοικτή κάποια «Κερκόπορτα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς δρομολογούνται ευχάριστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, αφού ταξίδια, καλή παρέα και συζητήσεις θα σου αφήσουν μια πολύ «γεμάτη» αίσθηση, μην… πιστέψεις ωστόσο όλα όσα λέγονται, αφού άλλο η επιφάνεια κι άλλο η ουσία! Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον Τοξότη οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς στα… κρυφά, προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά». Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς αυξάνει τις πιθανότητες να σου χαρίσουν κάτι, από την άλλη πλευρά όμως οφείλεις να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση, ώστε, να μην ξοδεύεσαι δεξιά κι αριστερά, καλύπτοντας κατά βάση πλαστές ανάγκες. Μπορείς βέβαια και να βοηθήσεις κάποιον/α που περνά δύσκολα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη δίνει μια πιο «φωτεινή» διάσταση στις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα σημαίνον άτομο το οποίο με τις «άκρες» που διαθέτει θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή κλαμπ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι έχοντας την ικανότητα να εμφανίζεις τα πράγματα περίπου… ειδυλλιακά, δεν μένει παρά το να χρησιμοποιήσεις εμψυχωτικά το πλεονέκτημά σου κι όχι βέβαια να «παραμυθιάζεις» τους άλλους με δήθεν προοπτικές. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη εκτελεί χρέη διαμεσολαβητή στην καριέρα σου ή την κοινωνική σου ζωή και σου ανοίγει νέες «πόρτες». Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο.